سلامدرود
خب مهندس میای به تاپیک من و گیر میدی بهم باشه برات دارم
اول بگم من آرزو دارم یه همچین طرحی مثل کار زیبای شما بزنم
به قول بچه ها کار وسطی بدجوری به دل میشینه اون دوتا هم خوبه ما اصلا کی باشیم که بخوایم به شما گیر بدیم
فقط کار وسطی شدت نور زده اون دوتا ابجکت پهلوی قابها رو بدجور سفید کرده و یه چیز دیگه که میخوام پیراهن عثمونش کنم و گیر الکی بدم پایه ها احساس میکنم رو زمین نیست راستی چرا اون عکس زاویه از بغل اون پشت نقطه نقطه ها یی میبینم و متریال کف گوشه های اتاق ............. خدا منو ببخشه که من شاگرد دارم گیر الکی میدم به استادمان مهندس وحید گل دیگه دارم پررو میشم
سلام آقا حامد خسته نباشی چند بار کارتو دیدم و لذت بردم اساسی
اول از همه عاشق ترکیب رنگ شدم سفید هاگلس و این ام دی اف که فکر کنم اتریشی باشه اگه تونستی حامد جان آپ کنی خیلی ممنونت میشم
پایه ها رو هم خیلی خوشم اومد دونه ای چند هستش؟ واسه میز عاللیه
حامد جان این ترکیب رنگ های Hpl جدید کارهای قشنگی اومده
نورپردازی شب فقط اون آواژور ها اگه IES داشت خیلی خوب میشد
رندر عالین فقط به نظرم min sample کمه و رژولوشن پایینه
طرح میزو خیلی خیلی خوشم اومد ساده و شیک
موفق باشی مهندسس
سلام بر حامد گل..خوب شده فقط کف بامپ نداره؟؟رنگ چوب یکم کارو بد کرده نظر شخصی کار سمت راست بهتر شده...متریال tv رو هم یه ادیت کن خودت از arc model میاری باید درستش کنی متریالو چون ستینگ اونا متاوته البته من این کارو میکنم خستم نباشییدر کل خیلی خوبه.
عجب فکری تقسیم بندی تیکه های پارکت !!!!!
بد رفتم تو فکر
مرسی آقا حامد
از قدیم می گن دیوار گوش داره
سلام
کاره خوبی شده حامد جان ایول
چقدر گرفتی برای یه همچین رندری از مشتری؟
درود حامد جان
آخر تونستم عکس رو dl کنم مرسی که برام فرستادی
کارت نسبت به قبل خیلی خیلی عالی شده و پیشرفت رو دارم توی کارهات میبینم الان مرحله تمرین کردن و صبر هست که باید هم تمرین کنی و هم صبر تا توی چند تا کار آینده پرفکت بشی
متریال mdf چوب خیلی عالی شده
متریال high gloss سفید هم حیلی عالی شده مخصوصا رفلکتش
رندر شب بسیار عالی شده چون هم کنتراست داره هم نقطه سوخته نداره ای شیطون دیگه برای خودت صاحب سبک شدیا
رندر روزت دو تا نکته توش هست که اگر رعایت کنی عالی میشه نکته اول همون نقطه سوخته هست که دیگه خودت میدونی چطور برطرفش کنی
نکته دوم پخش شدن انرژی نور خورشید توی فضا هست که اگر burn value رو رو 0.05 قرار بدی هر دو تا نکته ای که گفتم ok میشه فقط باید کنتراست رو به صورت دستی ببری بالا تو رندر
آرزوی موفقیت برای دوست گلم