[phpNuke] * بانک ماژول های نیوک *

shayanboy

Active Member
سلام . این هم تاپیک بانک ماژول های آماده برای نیوک 8 به بالا . به دیلی درخواست یکی از دوستان . :wink:
در این تاپیک همه نوع ماژول برای نیوک برای دانلود گذاشته میشه .
در سالم بودن لینک دانلود و سالم بودن ماژول نیوک دقت کنید.
و در ضمن این تاپیک فقط برای دانلود ماژول نیوک هست. :wink:
با تشکر
شایان

shayanboy

Active Member
ماژول : ماژول نمايش 100 بازي:D
این ماژول که به صورت خودکار و از طریق یک سرور پرقدرت به روز میشود شامل 100 بازی زیبا و کم حجم می باشد.
* این ماژول به دوستانی که سایت تفریحی یا سرگرمی دارند پیشنهاد می شود.
* این ماژول دارای بخش ادمین نبوده و نصب بسیار آسانی دارد.
شایان

پیوست ها

• 100games.zip
    9.5 کیلوبایت · بازدیدها: 230

shayanboy

Active Member
دوستان فایل را پس از دانلود حتما در قسمت های مشخص شده آپ کنید :eek:

ماژول بسيار قدرتمند نمايش آنلاين

ماژول بسیار قدرتمند و پرطرفدار نمایش آنلاین مجموعه های تصویری و یا پخش صوتی آماده دریافت می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به نصب این ماژول به READ ME!!.txt مراجعه نمایید.

پیوست ها

• HTTP_Video_Stream.zip
    90.4 کیلوبایت · بازدیدها: 309

shayanboy

Active Member
خیلی از دوستان هنوز تاز ماژول مقالات ساده استفاده می کنند
در ضمن دقت کنید.
برای اینکه به مشکل بر نخورید . خدایی نکرده اشتباه کنید . و سایت خراب بشه . من کمکی نمی تونم بکنم . ماژول ها سالمه . اگر اطمینان ندارید . حتما قبل از هر کاری بک آپ گرفته باشید

افزايش امكانات به بخش مقالات نيوك :D
با استفاده از این پلاس می توانید امکانات ذیل را به بخش مقالات سایت خود اضافه نمایید :
امکانات اضافه شده :
- افزایش صفحه توسط کاربران
- ایجاد صفحات پی دی اف به صورت مستقیم
- امکان ارسال صفحات به دوستان از طریق کاربران
- امکان گرفتن پرینت از صفحات
موفق باشید
شایان​

پیوست ها

• Content Plus 1.0.zip
    134.8 کیلوبایت · بازدیدها: 361

o-m-i-d

Member
سلام دوستان عزيز ممنون كه اينجا رو راه اندازي كردين
من اين مشكل رو هزار جاي ديگه هم عنوان كردم اينجا رو كه ديدم گفتم بگم شايد به جواب برسم : ببينيد منوهاي اصلي سمت راست مثل سوالات رايج كاربران كه به صفحه faq.htm وصل مي شه من اسم اين لينك رو به جاي سوالات رايج گزاشتم درباره سايت ولي هر كاري كردم نشد كه بتونم محتويات داخلش رو تغيير بدم و يه چيز ديگه بنويسم... يا در مورد ساير منوها .. اگه دوستان كسي راهي داره بزاره تا ماهم استفاده كنيم. الان خيلي از سايت هايي كه با نيوك كار مي كنن منوي سمت راستشون ثابت و يكسانه اگه ميتونيد قدم به قدم آموزشش رو به ما بدين مطمئن هستيم خيلي ها اينجاش رو گير كردن .. نيوك واقعا عاليه اين مشكل هم به نظر من به خاطر عدم آشنايي خود ماست .. راستي طريقه نصب اين ماژول ها رو بزاريد

p30walk

New Member
سلام دوستان عزيز ممنون كه اينجا رو راه اندازي كردين
من اين مشكل رو هزار جاي ديگه هم عنوان كردم اينجا رو كه ديدم گفتم بگم شايد به جواب برسم : ببينيد منوهاي اصلي سمت راست مثل سوالات رايج كاربران كه به صفحه faq.htm وصل مي شه من اسم اين لينك رو به جاي سوالات رايج گزاشتم درباره سايت ولي هر كاري كردم نشد كه بتونم محتويات داخلش رو تغيير بدم و يه چيز ديگه بنويسم... يا در مورد ساير منوها .. اگه دوستان كسي راهي داره بزاره تا ماهم استفاده كنيم. الان خيلي از سايت هايي كه با نيوك كار مي كنن منوي سمت راستشون ثابت و يكسانه اگه ميتونيد قدم به قدم آموزشش رو به ما بدين مطمئن هستيم خيلي ها اينجاش رو گير كردن .. نيوك واقعا عاليه اين مشكل هم به نظر من به خاطر عدم آشنايي خود ماست .. راستي طريقه نصب اين ماژول ها رو بزاريد

دوست عزیز من یه راهی پیدا کرده بودم گفتم به شما هم بگم شما اول فایل ضمینه را دانلود کنین و در قسمت Block سایت خود اپلود کنید سپس وارد منو مدیریت شده و به قسمت بلوک ها رفته و منو اصلی رو طبق عکس زیر ویرایش کنید .
untitled.JPG

حالا اگر بلوکی که در اینجا زمینه کردم را دانلود و در مکانش اپلود کرده باشین در صفحه ای که باز شد میتونین طبق عکس زیر نام و عنوان فایل را تغییر دهید حالا شما عنوان فایل را هر چی میخوای بزار و نام فایل رو هم NSN Topics Title انتخاب کن و ذخیره بکن.
1untitled.JPG

حالا دوست عزیز از منو مدیریت موضوعات را انتخاب کنید و هر موضوعی که میخواهی ایجاد کن تا به قسمت راست سایت هم ایجاد شود مثل عکس زیر
dd.JPG

راستی اگر نام فایل را که NSN Topics Title تغییر دادیم اگر به این phpBB2 Main Menu هم تغییر بدی منو اصلی کلاسیک میشه مثل این عکس پایین
fffff.JPG

و اما یه مشکل بزرگی هم که داریم اینه که نمیشه شاخه اضافه کرد که در یه تایپیک توضیح میدم اما میدونم همه دوستان تلاش میکنن که کمک کنن اما نصفه کمک میکنن و یا احتمال و ... میدن که فلان کار را بکن

از مدیران خواهشمندم که شما عزیزان و بقیه زحمت میکشین به سوالات کاربران پاسخ میدهید مثل من کامل و با عکس هم که همراه باشه عالی میشه من که در سایت خودم به کاربران اینطوری کمک میکنم حالا که وارد زمینه ایجاد وبسایت های دیگه شدم که میخوام خودم همه کاراشو انجام بدم زحمت افتاده دوش شما عزیزان دریغ نکنین کمک کنین خداییش

مثل من کامل هااااااااا:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:oops::oops::oops:

پیوست ها

• block-NSN_Topics_Title.zip
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 183

shayanboy

Active Member
خوبه . ایشالا کارتون درست بشه . فقط بحث زیاد منحرف نشه .
با تشکر
شایان
:)

shayanboy

Active Member
اینم ماژولی که خیلی ها دنبالش هستن .:)

سيستم آپلود سنتر

این ماژول به سایتهای هاستینگ پیشنهاد می شود.

( مهم) این ماژول دارای بخش ادمین می باشد.همچنین ابتدا برای نصب باید فایل config را از بخش include بر اساس دیتابیس ویرایش کنید.:wink:

موفق باشید​

شایان​

پیوست ها

• Upload_Center.zip
    24.3 کیلوبایت · بازدیدها: 147

shayanboy

Active Member
spacer.gif
ماژول ديني فرهنگي
اینم ماژولی برای سایت های مذهبی
نام این ماژول عترت است

این ماژوب بسیار ساده است.اما امکانات جالبی دارد

موفق باشید

شایان

پیوست ها

• Etrat.zip
    1.5 کیلوبایت · بازدیدها: 207

p30walk

New Member
دوست عزیز همه این ماژول ها رو داریم لطف میکشی میذاری یه توضیح هم بده در مورد نصبشون من کم و بیش اشنا هستم برا بقیه میگم ممنون

shayanboy

Active Member
قرار بود منبع باشه . من فعلا ماژول هایی که دارم می ذارم.
در مورد توضیح . باید در تاپیک های آموزش قرار داده بشه
نصب آسانی داره .
من دقیق نمی دونم . آموزش خاصی نداره .
اما اگر اموزش رو نمی دونید در تاپیک دیگه پیدا کنید.
و اینکه از نصب ماژول خودداری کنید
ممنون
شایان

shayanboy

Active Member
ماژول : نمایش گر شبکه های تلویزیونی

نمایش دهنده ی بیش از ده شبکه ی تلویزینی ایران از جمله شبکه های جام جم

طریقه نصب : فایل های مربوطه رو در root آپ کنید . بسیار ساده.
بک آپ گرفته باشید . بعد

موفق باشید
شایان

پیوست ها

• Tvchannels.zip
    64 کیلوبایت · بازدیدها: 147

shayanboy

Active Member
ماژول : فروشگاه آنلاين

اين ماژول پيشرفته است

اين ماژول به سايتهايي كه نيازمند اين ماژول هستند پيشنهاد مي شود.

طریقه نصب : فایل ها رو آپ کنید .
SQL را هم در phpmyadmin آپ کنید .
ممکنه کار خطر ناکی باشه . چون کار با SQL
من خودم به شخصه تست نکردم
اما شاید بعضی ها وارد باشن
موفق باشید
شایان

پیوست ها

• ShopOnline.zip
    900.2 کیلوبایت · بازدیدها: 242

shayanboy

Active Member
دوستانی که ماژول دارند . برای دانلود بذارن تا این تاپیک منبع به حساب بیاد

موفق باشید
شایان

o-m-i-d

Member
سوال

سلام بازم تشکر می کنم از شما .. یه سوال برام پیش اومده یعنی دو تا ... یکی اینکه چجوری می تونم موضوعی رو که اضافه کردم متن و تصویر داخل صفحه ی مربوطش بزارم ؟ چون الان صفحه خالی باز می شه ... و دیگری اینکه ماژول های دیگه که نصب شدن رو چجوری می تونم براش منو بسازم از اول مثل سابق ؟ یه لطف کنید من رو راهنمایی کنید منتظرم

دوست عزیز من یه راهی پیدا کرده بودم گفتم به شما هم بگم شما اول فایل ضمینه را دانلود کنین و در قسمت Block سایت خود اپلود کنید سپس وارد منو مدیریت شده و به قسمت بلوک ها رفته و منو اصلی رو طبق عکس زیر ویرایش کنید .
untitled.JPG

حالا اگر بلوکی که در اینجا زمینه کردم را دانلود و در مکانش اپلود کرده باشین در صفحه ای که باز شد میتونین طبق عکس زیر نام و عنوان فایل را تغییر دهید حالا شما عنوان فایل را هر چی میخوای بزار و نام فایل رو هم NSN Topics Title انتخاب کن و ذخیره بکن.
1untitled.JPG

حالا دوست عزیز از منو مدیریت موضوعات را انتخاب کنید و هر موضوعی که میخواهی ایجاد کن تا به قسمت راست سایت هم ایجاد شود مثل عکس زیر
dd.JPG

راستی اگر نام فایل را که NSN Topics Title تغییر دادیم اگر به این phpBB2 Main Menu هم تغییر بدی منو اصلی کلاسیک میشه مثل این عکس پایین
fffff.JPG

و اما یه مشکل بزرگی هم که داریم اینه که نمیشه شاخه اضافه کرد که در یه تایپیک توضیح میدم اما میدونم همه دوستان تلاش میکنن که کمک کنن اما نصفه کمک میکنن و یا احتمال و ... میدن که فلان کار را بکن

از مدیران خواهشمندم که شما عزیزان و بقیه زحمت میکشین به سوالات کاربران پاسخ میدهید مثل من کامل و با عکس هم که همراه باشه عالی میشه من که در سایت خودم به کاربران اینطوری کمک میکنم حالا که وارد زمینه ایجاد وبسایت های دیگه شدم که میخوام خودم همه کاراشو انجام بدم زحمت افتاده دوش شما عزیزان دریغ نکنین کمک کنین خداییش

مثل من کامل هااااااااا:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:oops::oops::oops:

shayanboy

Active Member
اینجا برای بانک ماژوله ها ......
نه بخش رفع مشکل ....
با تشکر
شایان

o-m-i-d

Member
چه اشکال داره اینجا راهنمایی هم بشیم ؟ من الان واقعا کارم گیره این مشکلاته و مطمئن هستم مشکل خیلی دیگه از بازدید کنندگان هم باشه

bache +

Well-Known Member
میخوام اعضای سایت دعوت نامه داشته باشن و کسانی که عضو میشن از طریق دعوت نامه باشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا