بانک اطلاعاتی

AV_3SG

Member
با سلام
من يه عضو جديد هستم و سوالي در مورد mmb داشتم

چه طور ميتونم يه بانك اطلاعاتي ساده با MMB بنويسيم كه از قبل هم در خودش اطلاعاتي را ذخيره كرده باشه و ماهم بتونيم اطلاعاتي به اون اضافه كنيم و در جايي ديگه از اون اطلاعات استفاده كنيم .
تقريبا چيزي تو مايه هاي يه ديكشنري كه هم بشه بهش اطلاعات جديد وارد كرد و هم از قبل خودش اطلاعاتي داشته باشه .
ممنون ميشم اگه سريع كمكم كنيد

aff - SEvEN

Banned
با سلام
من يه عضو جديد هستم و سوالي در مورد mmb داشتم

چه طور ميتونم يه بانك اطلاعاتي ساده با MMB بنويسيم كه از قبل هم در خودش اطلاعاتي را ذخيره كرده باشه و ماهم بتونيم اطلاعاتي به اون اضافه كنيم و در جايي ديگه از اون اطلاعات استفاده كنيم .
تقريبا چيزي تو مايه هاي يه ديكشنري كه هم بشه بهش اطلاعات جديد وارد كرد و هم از قبل خودش اطلاعاتي داشته باشه .
ممنون ميشم اگه سريع كمكم كنيد

سلام ...

لطفا توضيح بيشتري بدين آقا ...

بانک اطلاعاتي بر چه اساسي ؟ اکسس ؟ تکست فايل ها ؟
بايد خدمتتون عرض کنم mmb در ارتباط با بانک هاي اطلاعاتي گسسته ، چندان مطلوب نيست ... خود بيلدر که به تنهاي قادر به اين کار نيست و اگر اشتباه نکرده باشم يک پلاگي در اين ارتباط وجود داشت که فراموش کردم اسم دقيق اون رو متاسفانه که متذکر هم مي شم بهيچ وجه عملکرد خوب و مطلوبي نداشت ...

اگر ويژوال بيسيک کمي بلد باشيد براي نوشتن ديکشنري ... سورس هاي زيادي وجود داره در نت و حتي سورس کامل ديکشنري eng / frasi هم بايد باشه . ولي مولتي مديا بيلدر ... نه ! .

بالا