بانک اطلاعاتی DBF در asp یا php

naeim_crack

Active Member
سلام

اقا من یک بانک اطلاعاتی دارم که این اطلاعات توسط یک نرمافزار در فاکس پرو وارد میشه و در بانک اطلاعاتی خودش که dbf هستش ذخیره میشه حالا چه جوری میشه این اطلاعات رو در asp یا php استفاده کنم
مرسی

naeim_crack

Active Member
سلام
اقا من اون تا÷یک رو حوندم ولی بیشتر به مشگل encoding صفحات پرداخته شده بود اگه چیز دیگه ای در این باره می دونید ممنون میشم

mazoolagh

Active Member
اگه دقت كني connection string هم بحث شده بود! به هر حال هر چي رو كه بشه بهش وصل شد نمايش هم ميشه داد.

aminir

Member
سلام
آقا من در اون تاپيك كه دوسته خوبمون گفت connection string مربوطه رو نوشتم با اون مي توني بهش وصل شي
اينم يك بار ديگه براتون مي نويسم
کد:
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:\ko;Extended Properties=dBASE IV;User ID=Admin;Password=

naeim_crack

Active Member
سلام
مرسی اقا میشه در باره این دستور که بالا نوشتین یه توضیح بدین و بگین تو php چه جوری میشه ازش استفاده کرد
مرسبی

aminir

Member
سلام
در ASP.NET كه اينتوري
کد:
Dim con as OledbConnection
Dim connectionstring as astring
connectionstring="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:\ko;Extended Properties=dBASE IV;User ID=Admin;Password= "
con=new OledbConnection(connectionstring)
con.open()
و..........
موفق باشي :) :)

naeim_crack

Active Member
سلام
اقا فکر کنم راهش همینdbase_open باشه فقط یه چیزی برای ساختن کانکشن باید درایور خاصی رو در odbc نصب کنم یا نمی خواد
2- دانشتن اسم فیلد های کع درون این فایل dbf هستش مهمه یا لازم نیست اینا رو بدونم

3- اگه زحمتی نیست یک نمونه کد در این رابطه بزار
مرسی

naeim_crack

Active Member
اقا فهمیدم
اینجوریه
کد:
<?php
   $db = dbase_open("TEST.DBF", 0);
  if ($db == FALSE)
  {
    echo "<h2>Unable to open the dbase.</h2>";
    exit;
  }
  for ($i = 0; $i < 4; $i++)
  {
    $dummy = dbase_get_record_with_names($db, $i+1);
    echo "RECORD : $i  HESAB: ". $dummy['HSAB'] ." MABLAGH:". $dummy['MANDEH']." <br>\n";
  }
?>
اسم فیلد ها رو هم باید بدونیم

nima_isp

Member
من از اول گفتم بايد اين انجمن php و asp جدا بشه اقا ميشه توي asp هم بگين خواهش ميكنم

mazoolagh

Active Member
اسم فيلدها رو اگرهم ندوني ميتوني راحت پيدا كني يا با ديدن خود فايل dbf يا import به access

جدیدترین ارسال ها

بالا