بانك Icon و لوگو

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
Dream Glow icons

Clipart_047.jpg

mehran110

New Member
سلام به همگی
و با تشکر از آقا کامبیز
راستش چون دیدم شما زحمت یک مجموعه آیکون رو کشیدید من دیگه مبحث جدید نزدم وبا اجازه همینجا یک مجموعه معرفی میکنم
دوستان برای دانلود به لینک ذیل مراجعه نمایند.

ویرایش شده توسط سارا

NAKOOT

Well-Known Member
سلام به همگی
و با تشکر از آقا کامبیز
راستش چون دیدم شما زحمت یک مجموعه آیکون رو کشیدید من دیگه مبحث جدید نزدم وبا اجازه همینجا یک مجموعه معرفی میکنم
دوستان برای دانلود به لینک ذیل مراجعه نمایند.

ویرایش شده توسط سارا

تبلیغات ممنوع هستش عزیز !!!
لینک مستقیم لطفا !!

mehran110

New Member
سلام
کامبیز جان قسمتی که فکر کنم منظور شما بود رو حذف کردم اون هم بخاطر برخورد خوبی که شما داشتی نه مثل بعضی ها که انجمن رو بخاطر داشتن احتمالأ عنوان مدیریت جزو املاک پدریشون میدونند و به خودشون اجازۀ توهین و عنوان کلماتی که در شأن
خودشونه رو میدن.در هر حال آقا کامبیز اگر بازم مشکلی هست عنوان کنی در خدمتم.
موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مهران جان خیلی خوش اومدید.

کلا گذاشتن لینکی که به سایت یا وبلاگ ایرانی دیگه ای بره ممنوع هست.

ببخشید که پستتون رو ویرایش کردم.

اگر خواستید فقط لینک مستقیم بذارید.

ممنون.

alionline1366

Active Member
سلام
کامبیز جان قسمتی که فکر کنم منظور شما بود رو حذف کردم اون هم بخاطر برخورد خوبی که شما داشتی نه مثل بعضی ها که انجمن رو بخاطر داشتن احتمالأ عنوان مدیریت جزو املاک پدریشون میدونند و به خودشون اجازۀ توهین و عنوان کلماتی که در شأن
خودشونه رو میدن.در هر حال آقا کامبیز اگر بازم مشکلی هست عنوان کنی در خدمتم.
موفق باشی

ممنون دوست من بابت همکاریتون در ضمن NAKOOT هم اسمش شهرام هست کامبیز نیست

mehran110

New Member
آیکون

سلام خدمت شما دوستان عزیز
ممنون از شما سارای عزیز از خوش آمد گوئی گرمتون ای کاش بعضی از دوستان رسم مهمون نوازی و کلأ رفتار مناسب با کسانی که تازه با انجمن ها آشنا میشن رو از شما یاد بگیرن . راستش سارا خانم من هنوز حتی متوجه نشدم که شما چه چیز رو ویرایش کردین و خجالت نمیکشم از این که بگم تازه با این انجمن آشنا شدم و خیلی از چیزها رو نمیدونم و همینطور وابستگی به هیچ سایت ایرانی هم ندارم که این ادعای من رو میتونید از روی آی پی و کانکشن من راحت متوجه بشید .
فقط سعی من این بوده که مطلبی رو که جای دیگه دیدم رو برای استفاده بقیه تو انجمن انتقال بدم و باور کنید بیشتر استفاده
کننده از انجمن بودم تا پست گذارنده . حالا شما لطف کنید و باز هم راهنمائی کنید که بعد از خذف قسمت پائین امضا که جنبه
تبلیغاتی داشت مورد دیگه که شما فرمودید ویرایش شده چی بوده؟
باز هم ممنون از برخورد صمیمی شما.
موفق باشید

mehran110

New Member
سلام
ممنون از شما بابت توضیحی که دادین و با عرض معذرت از آقا شهرام

آخرین ویرایش:

GFX Master

سلام خدمت شما دوستان عزیز
ممنون از شما سارای عزیز از خوش آمد گوئی گرمتون ای کاش بعضی از دوستان رسم مهمون نوازی و کلأ رفتار مناسب با کسانی که تازه با انجمن ها آشنا میشن رو از شما یاد بگیرن . راستش سارا خانم من هنوز حتی متوجه نشدم که شما چه چیز رو ویرایش کردین و خجالت نمیکشم از این که بگم تازه با این انجمن آشنا شدم و خیلی از چیزها رو نمیدونم و همینطور وابستگی به هیچ سایت ایرانی هم ندارم که این ادعای من رو میتونید از روی آی پی و کانکشن من راحت متوجه بشید .
فقط سعی من این بوده که مطلبی رو که جای دیگه دیدم رو برای استفاده بقیه تو انجمن انتقال بدم و باور کنید بیشتر استفاده
کننده از انجمن بودم تا پست گذارنده . حالا شما لطف کنید و باز هم راهنمائی کنید که بعد از خذف قسمت پائین امضا که جنبه
تبلیغاتی داشت مورد دیگه که شما فرمودید ویرایش شده چی بوده؟
باز هم ممنون از برخورد صمیمی شما.
موفق باشید

سلام مهران جان و بازم خوش اومدی به انجمن خودت.

ببین عزیز طبق قوانین فروم قرار دادن هرگونه آدرسی از سایت یا وبلاگ یا فروم ایرانی دیگه داخل پستها تبلیغ محسوب میشه و خلاف قوانینه. و وظیفه ی من و مدیرای دیگست که پست رو ویرایش کنیم و بازم همینجا ازت معذرت میخوام.

لینکی که شما لطف کرده بودی گذاشته بودی به یه فروم ایرانی بود که بچه ها برای دیدن لینک دانلود در اون صفحه مجبور بودن اول تو اون فروم رجیستر کنن بعد از امکاناتش استفاده کنن که این خودش یه نوع تبلیغ محسوب میشه و شما ناخواسته اینکار رو انجام دادید.

اگر خواستید لینکی برای دانلود بچه ها بذارید لطف کنید لینکی بذارید که با کلیک کردن روی اون یا به سایتهای دانلود مثل رپیدشیر یا مگاآپلود بره یا اینکه مستقیما شروع به دانلود کنه.

بازم ممنونم.

Soldier

Member
سلام به همه ...

کریسمس مبارک ..

آقا چند وقت پیشا یکی از بچه ها عکس بابا نوئل ها رو گذاشته بود ... الان پیداش نمی کنم امکان داره کسی بذاره باسم ؟

GFX Master

سلام به همه ...

کریسمس مبارک ..

آقا چند وقت پیشا یکی از بچه ها عکس بابا نوئل ها رو گذاشته بود ... الان پیداش نمی کنم امکان داره کسی بذاره باسم ؟

عکس میخوای یا آیکن!؟

حتما باید همونی باشه که اون دوستت گذاشته بوده؟! یا فرقی نداره؟

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
سلام به همه ...

کریسمس مبارک ..

ببخشید سارا خانم من فضولی می کنم
فکر میکنم منظورتون این باشه

santa..jpg

البته لینک دانلودشو توی قسمت psd گذاشتم یعنی اینجا

Soldier

Member
ممنون

ایکون بود

حتما ً همون اون هم باید باشه چون خیلی خوشمل بودن !

AhadGD

Well-Known Member
آقا کمک من دنبال چند تا آیکون فتوشاپ هستم از این آیکونهای داخلی فتوشاپ مثل Action ,Brush. از این جورچیزا کسی دراه بزاره ؟
اگه محبت کنید ممنون میشم
بای

roshanaiy

Active Member
آيكون هاي ادوبي يا adobe icons

آقا کمک من دنبال چند تا آیکون فتوشاپ هستم از این آیکونهای داخلی فتوشاپ مثل Action ,Brush. از این جورچیزا کسی دراه بزاره ؟
اگه محبت کنید ممنون میشم
بای

• آيكون هاي بيروني

• آيكون هاي داخلي

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا