سلام خدمت شما دوستان عزیز
ممنون از شما سارای عزیز از خوش آمد گوئی گرمتون ای کاش بعضی از دوستان رسم مهمون نوازی و کلأ رفتار مناسب با کسانی که تازه با انجمن ها آشنا میشن رو از شما یاد بگیرن . راستش سارا خانم من هنوز حتی متوجه نشدم که شما چه چیز رو ویرایش کردین و خجالت نمیکشم از این که بگم تازه با این انجمن آشنا شدم و خیلی از چیزها رو نمیدونم و همینطور وابستگی به هیچ سایت ایرانی هم ندارم که این ادعای من رو میتونید از روی آی پی و کانکشن من راحت متوجه بشید .
فقط سعی من این بوده که مطلبی رو که جای دیگه دیدم رو برای استفاده بقیه تو انجمن انتقال بدم و باور کنید بیشتر استفاده
کننده از انجمن بودم تا پست گذارنده . حالا شما لطف کنید و باز هم راهنمائی کنید که بعد از خذف قسمت پائین امضا که جنبه
تبلیغاتی داشت مورد دیگه که شما فرمودید ویرایش شده چی بوده؟
باز هم ممنون از برخورد صمیمی شما.
موفق باشید
سلام مهران جان و بازم خوش اومدی به انجمن خودت.
ببین عزیز طبق قوانین فروم قرار دادن هرگونه آدرسی از سایت یا وبلاگ یا فروم ایرانی دیگه داخل پستها تبلیغ محسوب میشه و خلاف قوانینه. و وظیفه ی من و مدیرای دیگست که پست رو ویرایش کنیم و بازم همینجا ازت معذرت میخوام.
لینکی که شما لطف کرده بودی گذاشته بودی به یه فروم ایرانی بود که بچه ها برای دیدن لینک دانلود در اون صفحه مجبور بودن اول تو اون فروم رجیستر کنن بعد از امکاناتش استفاده کنن که این خودش یه نوع تبلیغ محسوب میشه و شما ناخواسته اینکار رو انجام دادید.
اگر خواستید لینکی برای دانلود بچه ها بذارید لطف کنید لینکی بذارید که با کلیک کردن روی اون یا به سایتهای دانلود مثل رپیدشیر یا مگاآپلود بره یا اینکه مستقیما شروع به دانلود کنه.
بازم ممنونم.