بالا نیومدن هارد دومم

ASANWEB

Member
دوستان من از دو هارد ساتا استفاده میکردم که یکیش که مستر هست و ویندوز روش بود 160 بود و دومی 500 بود دیشب وقتی داشتم با یک برنامه تقریبا سنگین که رو هارد دوم بود کار میکردم سیستم هنگ کرد و مجبور شدم سیستم رو ریست کنم و سیستم بالا اومد و وقتی رفتم همون درایوی که اون برنامه توش نصب بود رو باز کردم سیستم دوباره هنگ کرد . منم سیستم رو خاموش کردم و وقتی روشن کردم کلا هارد دومم دیگه بالا نیومد ! توی بایوس هم عجیبه گاهی اوقات که ریست میکنم هارد رو میشناسه و گاهی اوقات نه ! زمانی که هارد رو میشناسه بعد لود ویندوز توی اون صفحه سیاه گیر میکنه و وقتی هم نمیشناسه ویندوز بدون هیچ مشکلی بالا میاد!

دوستان من این هارد رو توی یک سیستم دیگه هم تست کردم و کابل و ... هم تست کردم و حتی تکی هم زدم که زمانی هارد رو میشناسه با اینکه تو درایو c اون ویندوز نصبه disk eror میده !

آخه منم عادت دارم هاردم رو بعد اینکه یکی دو سال کار کرد عوض میکنم و اینم تقریبا نو بود و تازه 9 ماه کار کرده!
دوستان دستم به دامنتون 400 گیگ اطلاعات این هارد مهمه و پروژه ای هم که دو ماه شبانه روزی روش کار میکنم توش هست و تمام خستگی هام تو تنم مونده اگر چیزی میدونید دریغ نکنید که خیلی داغونم :sad::cry:
 

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
فکر می کنم بد سکتور داشته باشه ، با این برنامه هایی که بوت میشن و برای بد سکتور هستن کل هاردت رو اسکن کن ، انشاء الله که مشکل حل میشه.
خیلی از این برنامه ها هست ، من خودم از یه نمونه قدیمی استفاده می کنم ، الان توی مجموعه کینگ 4- 5 تا برنامه گزاشته بودن برای این کار

موفق و پیروز باشید
 

ASANWEB

Member
فکر می کنم بد سکتور داشته باشه ، با این برنامه هایی که بوت میشن و برای بد سکتور هستن کل هاردت رو اسکن کن ، انشاء الله که مشکل حل میشه.
خیلی از این برنامه ها هست ، من خودم از یه نمونه قدیمی استفاده می کنم ، الان توی مجموعه کینگ 4- 5 تا برنامه گزاشته بودن برای این کار

موفق و پیروز باشید

ممنون از کمکتون ولی مشکل اینجاست که وقتی هارد رو میشناسه و میخوام با برنامه های بوت بوتش کنم میزنه هاردی وجود نداره که بخوام اسکنش کنم .

یچیز دیگه که تازه فهمیدم اینه که شناختنش رندوم نیست یعنی وقتی سیستم رو روشن میکنم و هارد روشن میشه هارد شناخته میشه و بعد از بوت شدنش وقتی ریست کنم دیگه سیستم نمیشناستش تا وقتی که دوباره خاموشش کنم بعد روشنش کنم!
 

AMD>INTEL

Member
مدل هاردت رو مينويسي از سري 7200.11 سيگيته ؟ . ببري ايران هارد كلينيك برات رديفش ميكنن .احتمالا از فريم ويرشه
 

ASANWEB

Member
مدل هاردت رو مينويسي از سري 7200.11 سيگيته ؟ . ببري ايران هارد كلينيك برات رديفش ميكنن .احتمالا از فريم ويرشه

مدل هاردم stm3500320as maxtor هست با فریمور mx15 هست که تحقیق هم کردم دیدم از اونایی هست که باید فریمور عوض میشد و نکردم که الانم هاردم وجود خارجی از خودش نشون نمیده که بخوام update کنمش .آیا امکانش هست مشکلش از فریمور باشه؟
 

gp-gpu

Member
اینکه برای بار اول که روشن میکنی هارد شناخته میشه خودش جای شکر داره.ممکنه قسمتی از دیسک، هارد شما دچار مشکل شده باشه.به یه سیستم دیگه وصلش کن بعد با Acronis یا Paragon بخشی از هارد رو Secure Erase کن یا همون Wipe ،بهتره 2GB اول هارد رو پاک کنی تعداد پاس رو 2 یا 4 بذاری کافیه بعد از طریق بوت همین برنامه ها MBR رو Update کن شاید فرجی بشه.اگه خدا بخواد!
 

جدیدترین ارسال ها

بالا