بالا نیومدن هارد اکسترنال

goldenpc

New Member
درود
من یک هارد اکسترنال یک ترابایت دارم که تقریبا پر هست
ولی الان دوروزی هست که بالا نمیاد
چراغ هارد روشن میشه و تسکبار هم اجکت میاره هارد رو باز نمیکنه
ممنون میشم کمک کنید
:rose:

goldenpc

New Member
وقتی به قسمت Disk Management میرم میزنه RAW و میگه باید فرمت شه
ولی کل اطلاعات من داخل هاردم هاست
ممنون میشم کمکم کنید
اسکرین شات:
alamto_13404849591.png

the_king

مدیرکل انجمن
وقتی به قسمت Disk Management میرم میزنه RAW و میگه باید فرمت شه
ولی کل اطلاعات من داخل هاردم هاست
ممنون میشم کمکم کنید
اسکرین شات:
alamto_13404849591.png

فعلا هیچ کاری که باعث تغییر کردن محتویات اش بشه انجام ندهید، یعنی به هیچ وجه فرمت، پارتیشن بندی،
تعمیر سکتور معیوب و ... انجام ندهید. هر کدام از اینکار ها شانس بازیابی اطلاعات رو کمتر می کنه.

اول سعی کنید که با یک نرم افزار بازیابی اطلاعات داده های رویش را به یک سخت افزار دیگه مثلا هارد دیسک
کامپیوتر تان یا فلش درایو منتقل کنید. اگر درایو از لحاظ سخت افزاری آسیب جدی ندیده باشه می توانید لااقل محتویات
سکتور های سالم اش رو بازیابی کنید.

رجوع شود به :
آیا مجبور به فرمت هستم Not Formated

اگر موفق شدید که هیچ ولی اگر دیدید اوضاع اش اونقدر خراب بود که چیزی از رویش خوانده نمی شد دیگه
اصلا باهاش ور نروید، همان یکبار تلاش کافی است، هی روشن و خاموش اش نکنید و از سیستم جدایش کنید
تا بفرستید اش پیش متخصص. ایراد سخت افزاری جدی مانع از خوندن درایو میشه و هر چقدر بیشتر باهاش ور بروید
ممکنه بدتر بشه. به یک کلینیک بازیابی اطلاعات مراجعه کنید تا بصورت سخت افزاری داده هاتون رو بازیابی کنند،
البته به شرطی که اطلاعات رویش اونقدر ارزش داشته باشه که هزینه بالای بازیابی را بدهید،

هارد دیسک را هم تحت هیچ شرایطی دست شرکت های سخت افزاری عادی و اشخاص متفرقه ندهید،
بازیابی اطلاعات یک کار تخصصی است.هر تلاش در ظاهر بی نتیجه ممکن است آسیب را بیشتر کند.

رجوع شود به :
هارد

آخرین ویرایش:

goldenpc

New Member
ممنونم ازتون
با برنامه های ریکاوری امکان بازگشت اطلاعات وجود نداشت ولی به شرکت مهران رایانه ایمیل دادم گفتن امکان بازیابی اطلاعات هست

hmuhammadi

New Member
سلام.
من هم یکبار همچین مشکلی داشتم، پیام رو کنسل کردم و رفتم از طریق navigation pane یکبار باز کردم و دیگه این سوال از من پرسیده نشد!

navigation pane (قاب سمت چپ پنجره ی کامپیوتر)

جدیدترین ارسال ها

بالا