بالا نیومدن سایت پس از ارتقاء (خواهشا کمک کنید)

mosobo3724

New Member
سلام

من وردپرسمو از طریق خود سایت (ارتقاء خودکار9 ارتقاء دادم. وقتی نوشته شد"ارتقا به خوبی انجام گرفت"، وقتی رفت به آدرس ورود سایت یه صفحه سفید بالا اومد و دیگه هیچی نمیاد. لطفا کمک کنید خواهشا

mosobo3724

New Member
"بک اپ و برگردونید" ممنون. ولی چطوری؟ لطفا برام توضیح بدین. داره گریم میگیره! چطوری کاری کنم که مطالب و نظراتم و تنظیماتم از دست نره؟ لطفا. ممنون میشم

masco

Member
اصولا شما باید قبل از آپدیت از دیتابیستون یه بک آپ می گرفتید.
این کار رو کردید؟؟
کافیه به phpmyadmin (مدیریت دیتابیس) برید و بک آپی که گرفتید رو import کنید.

mosobo3724

New Member
خیلی ممنونم از شما. با روش شما درست شد. یک دنیا ممنون. خدا خیرتان بدهد

jsa

Member
سوالی پرسیدم یادم نیس تو کدوم فروم، به جواب نرسید؛ گفتم تو ادامه این تاپیک بپرسم شاید کسی جوابشو بلد بود:-?
می خوام وردپرس رو از نو نصب کنم! لازمه یه بک آپ بگیرم؛ درون ریزی/برونبری import/export خود وردپرس جواب نمیده
کسی راهی بلده که بشه از تمام مطالب و محتویات سایت بک آپ گرفت و البته بعدش بازگردانی هم کرد، اما این بک آپ فایل های هسته وردپرس رو شامل نشه؟؟:shock:
در ضمن اگه کسی پیشنهادی واسه تغییر سیستم مدیریت محتوا جوری که سرعت سایت افزایش پیدا کنه هم داره که پیشاپیش از اشتراک گذاری تجربیات تشکر می کنم
موفق باشیـــــد

masco

Member
درود
متوجه منظورتون در رابطه با این که از مطالب بک آپ بگیریم ولی هسته را شامل نشه نشدم.
خوب اگر از import و export نخواید استفاده کنید.یه راهی دیگه هم هست ،
میتونید از کل پوشه ی wp-content بک آپ بگیرید (اما احتمالا منظور شما همین مورد بوده که گفتید هسته را شامل نشه؟؟)
برای بک آپ گیری پیشرفته تر از امکان خود وردپرس افزونه هایی هم برای این کار هست که به راحتی امکان بک آپ گرفتن و بازگردانی اون را براتون فراهم می کنه.
کافیه تو نت جستجو کنید.
اسم چند تا از افزونه ها برای این کار : Backup Buddy - wp-db-backup - idrive - WordPress Backup Manager و

backup که در رابطه با این افزونه تو این صفحه یه سری توضیح داده :
http://rayagraph.com/افزونه-گرفتن-بک-آپ-از-سایت-برای-وردپرس/

امیدوارم مفید واقع بشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jsa

jsa

Member
پیشاپیش ممنون که این همه سوال رو می خونین:rose:اگه جواب بدین که دیگه:rose::rose:
متوجه منظورتون در رابطه با این که از مطالب بک آپ بگیریم ولی هسته را شامل نشه نشدم
نمی دونم شما اینکارو انجام می دین یا اصلا موافقین با این کار یا نه، ولی وردپرس بعد از یه مدتی خیلی کند میشه:there: و معمولا پاک کردن کامل وردپرس و نصب دوباره وضعیت رو کمی بهتر می کنه:sad:

خوب اگر از import و export نخواید استفاده کنید
نه که نخوام از اون استفاده کنم، اون کار نمی کنه! فک کنم تو ورژنهای جدید وردپرس مشکل پیدا کرده:mad:

اسم چند تا از افزونه ها برای این کار : Backup Buddy - wp-db-backup - idrive - WordPress Backup Manager و backup
از یه سری افزونه کمک گرفتم اکثرا جواب نداد و یکی هم که شما لینک دادین، جداول دیتابیس رو میاره واسه انتخاب کردن و چندتا مشکل داره:
اولا که نمی دونم دقیقا کدوم جداول دیتابیس لازمه(ممکنه افزونه ای قبلا بوده، اما الان نیس و ...):-<
دوم: (همیشه با این مشکل داشتم) ==> بک آپ گرفتن از اطلاعات دیتابیس = بک آپ از (تمام پستها+برگه ها+دیدگاه ها+پیوندها+دسته ها+...) :shock:آره؟

:paint: یه سوال هم دارم، البته شما و هر دوست دیگه ای خواست جواب بده بدون تعصب روی وردپرس جواب بده!
آیا واقعا وردپرس می تونه واسه یه سایت که مثلا 200 300 هزارتا بازدید داره به خوبی جواب بده؟؟ الان سایت ایرانی داریم با بازدید بالا که از وردپرس استفاده کنه؟؟:?: یا اینکه نه، وردپرس فقط به درد همون وبلاگ می خوره؟

masco

Member
پیشاپیش ممنون که این همه سوال رو می خونیناگه جواب بدین که دیگه
خواهش می کنم ،وظیفست. اما کاش در تایپیک جداگانه ای این موضوع رو کامل بررسی می کردیم.

نمی دونم شما اینکارو انجام می دین یا اصلا موافقین با این کار یا نه، ولی وردپرس بعد از یه مدتی خیلی کند میشه و معمولا پاک کردن کامل وردپرس و نصب دوباره وضعیت رو کمی بهتر می کنه
خوب این موضوع یه کم غیر منطقی میاد. افت سرعت سایت به چند عامل بستگی داره که به نظرم مهمترینه اون هاست و پهنای باندتون بستگی داره. عامل دیگه هم دیتابیس هست که اگر دیتابیس به درستی بهینه سازی و فشرده بشه مشکلی پیش نمیاد. اگر چه شاید وردپرس به خاطر استفاده از یه سری افزونه ها مثل آمارگیر فشار زیادی روی سرور وارد کنه اما افت سرعت وردپرس بعد از یه مدت فقط میتونه به این عامل ها مربوط بشه و گفتم منطقی نیست چون شما در وردپرس جدیدتون باز از همون دیتابیس قبلی و افزونه های قبلی و محتوای قبلی استفاده می کنید و تنها چیزهایی که تاثیر میگذارند همینه + هاست.

نه که نخوام از اون استفاده کنم، اون کار نمی کنه! فک کنم تو ورژنهای جدید وردپرس مشکل پیدا کرده
واقعیتو میگم من چند ماهی هست که ازش استفاده نکردم ،اما اگر مشکلی بود حتما در انجمن ها و کلا تو اینترنت مطرح میشد و نسخه ی بدون ایراد انتشار پیدا میکرد. بعید می دونم.

از یه سری افزونه کمک گرفتم اکثرا جواب نداد و یکی هم که شما لینک دادین، جداول دیتابیس رو میاره واسه انتخاب کردن و چندتا مشکل داره:
اولا که نمی دونم دقیقا کدوم جداول دیتابیس لازمه(ممکنه افزونه ای قبلا بوده، اما الان نیس و
خوب ،این میشه همون بهینه سازی دیتابیس که باید جستجو کنید حتما یا در همین فروم یا کلا تو نت دربارش صحبت شده.

یه سوال هم دارم، البته شما و هر دوست دیگه ای خواست جواب بده بدون تعصب روی وردپرس جواب بده!
آیا واقعا وردپرس می تونه واسه یه سایت که مثلا 200 300 هزارتا بازدید داره به خوبی جواب بده؟؟ الان سایت ایرانی داریم با بازدید بالا که از وردپرس استفاده کنه؟؟ یا اینکه نه، وردپرس فقط به درد همون وبلاگ می خوره؟
ببینید ،من دقیقا نمیتونم بگم که آیا کاملا جواب میده یا نه.
اما تا اونجایی که من شنیدم بخش بلاگ سایت های پربازدیدی مثل یاهو ،ای بی ، نوکیا و ... وردپرس استفاده می کنند!
البته اشتباه نشه.
منظورم این نیست که اینا وردپرسو دانلود کردن ،نصب کردن رو هاستشون!
طبیعتا نسبت به کارشون این سیستم رو اختصاصی کردند ولی از هسته ی وردپرس استفاده می کنن.
سایت های ایرانی هم دقیق نمیتونم بگم اما سایت های دانلود که بازدید بالایی هم دارند اکثرا از وردپرس استفاده می کنن.
پس این نشون میده هسته وردپرس این قابلیت رو داره و 200 300 هزار بازدید چیزی نیست اما به شرطی که اصول رعایت بشه.
سایت با همچین بازدیدی یا باید از یه هاست خیلی با کیفیت و مناسب استفاده کنه یا از سرورهای مجازی و اختصاصی...
همچنین چنین سایتی باید تو استفاده از افزونه ها خیلی دقت کنه و به هیچ عنوان افزونه های رو برای تست نصب نکنه.
دیتابیسش هم باید هر 1 ماه بهینه سازی و فشرده بشه.
من فکر میکنم وردپرس قابلیتشو داره.

آخرین ویرایش:
  • Like

jsa

Member
ممنون از جواب کاملتون؛:rose: فقط یه سری نکته دیگه
کاش در تایپیک جداگانه ای این موضوع رو کامل بررسی می کردیم
اگه لازم دونستین شما تاپیک جداگانه ای ایجاد کنید، تا ادامه بحث رو اونجا انجام بدیم

شاید وردپرس به خاطر استفاده از یه سری افزونه ها مثل آمارگیر فشار زیادی روی سرور وارد کنه اما افت سرعت وردپرس بعد از یه مدت فقط میتونه به این عامل ها مربوط بشه
مشکل اینجاست که تا حالا وردپرس رو عوض نکردیم و کلی اطلاعات زاید هم در دیتابیس و هم به صورت فایل وجود داره، برای همین شاید یک بار عوض کردن وردپرس ضرری نداشته باشه!:cool:
الان شما یه راه جامع بگین واسه اینکه از تمام مطالب لازم (پستها+برگه ها+کامنت ها+دسته ها+فهرستها) بک آپ تهیه کنم، اطلاعات افزونه ها خیلی مهم نیست(مثلا تعداد بازدیدها) ==>واسه این کار فقط باید از اطلاعات دیتابیس بک آپ گرفته بشه، یا مطالب سایت فایل خاصی هم ایجاد می کنن؟

اگر مشکلی بود حتما در انجمن ها و کلا تو اینترنت مطرح میشد
من این افزونه رو چندین بار تست کردم هم روی سایت هم روی لوکال؛ بک آپ می گیره اما کامل نیست:mad:

سایت با همچین بازدیدی یا باید از یه هاست خیلی با کیفیت و مناسب استفاده کنه یا از سرورهای مجازی و اختصاصی
سرور اختصاصی نه، ولی سرور مجازی چند وقتیه که توجه منو به خودش جلب کرده؛ اگه در این مورد اطلاع دارین یه سوال پایه ای دارم ازتون، تو فرو ها زیاد گشتم، اما جواب مختصر و مفیدی نیست
:?: هر سایتی واسه ارائه vps یه سری تعرفه گفته؛ اونا مهم نیستن؛ علاوه بر تعرفه ها هزینه های جانبی هستن که سوال بر انگیزن:evil:
هزینه واسه راه اندازی+هزینه واسه مدیریت+هزینه تامین امنیت+هزینه لایسنس ها+هزینه آی پی+هزینه بک آپ گیری و ....:shock:
واقعا هزینه تهیه vps ، راه اندازی اون و بالا اوردن یه سایت + تامین اصول اولیه امنیتی => واسه من نوعی که تجربه کار با وردپرس، css php html (مقداری) ، و مهم تر از همه می تونم جواب خیلی از سوالام رو از تو نت پیدا کنم چقدره؟
در واقع اینجوری بگم هزینه راه اندازی سایت روی vps شامل هزینه چه مواردی میشه؟ و هرکدوم حدودا چقدره؟:?:
واقعا ممنـــــون
موفق باشیــــــد

masco

Member
مشکل اینجاست که تا حالا وردپرس رو عوض نکردیم و کلی اطلاعات زاید هم در دیتابیس و هم به صورت فایل وجود داره، برای همین شاید یک بار عوض کردن وردپرس ضرری نداشته باشه!
الان شما یه راه جامع بگین واسه اینکه از تمام مطالب لازم (پستها+برگه ها+کامنت ها+دسته ها+فهرستها) بک آپ تهیه کنم، اطلاعات افزونه ها خیلی مهم نیست(مثلا تعداد بازدیدها) ==>واسه این کار فقط باید از اطلاعات دیتابیس بک آپ گرفته بشه، یا مطالب سایت فایل خاصی هم ایجاد می کنن؟
من با جزئیات کاری ندارم ،منظورم از جزئیات اطلاعات افزونه هاست. به طور کلی برای بک آپ گیری از یک سایت وردپرسی باید از کل دیتابیس + تمام محتویات wp-content بک آپ گرفته بشه.
یعنی هر 2 مورد واجبه.
حالا بک آپ گیری از دیتابیس یه راه بیشتر نداره. اما بک آپ گیری از wp-content راه های مختلفی مثل درودن ریزی و برون ریزی خود وردپرس - افزونه های و کپی گرفتن از کل wp-content است.
حالا اگر شما با درون ریزی و برون ریزی + استفاده از افزونه های مختلف کارتون راه نیوفتاد. تنها کار و بهترین کار اینه که کلا فولدر wp-content رو کپی کنید که شامل تمام مطالب ،افزونه ها ،تصاویر ،قالب و ... میشه. من به شخصه تا حالا سایتی با محتوای خیلی زیاد و با بازدید بالا تو وردپرس نداشتم که به مشکلی بر بخورم. فقط زمان انتقال همیشه از کل wp-content بک آپ می گیرم.
پس پیشنهاد من برای انتقال سایت وردپرسی یا دوباره نصب کردن اون ---> بک آپ گرفتن از کل فولدر wp-content + بک آپ گرفتن از کل دیتابیس.

من این افزونه رو چندین بار تست کردم هم روی سایت هم روی لوکال؛ بک آپ می گیره اما کامل نیست
خوب هیچ برنامه ای بدون عیب و نقص نیست. پس حتما افزونه ایراد داره. تا حالا تست نکردم. من حدود 5 تا افزونه معرفی کردم. محض احتیاط قبل از این که به فکر راه دیگه ای باشید یا قبل از بک آپ گیری از فولدر wp-content حتما تمام افزونه ها رو کامل تست کنید (ضرر نداره اما احتمالش وجود داره که پاسخگوی نیازتون نباشه)

سرور اختصاصی نه، ولی سرور مجازی چند وقتیه که توجه منو به خودش جلب کرده؛ اگه در این مورد اطلاع دارین یه سوال پایه ای دارم ازتون، تو فرو ها زیاد گشتم، اما جواب مختصر و مفیدی نیست
هر سایتی واسه ارائه vps یه سری تعرفه گفته؛ اونا مهم نیستن؛ علاوه بر تعرفه ها هزینه های جانبی هستن که سوال بر انگیزن
هزینه واسه راه اندازی+هزینه واسه مدیریت+هزینه تامین امنیت+هزینه لایسنس ها+هزینه آی پی+هزینه بک آپ گیری و ....
واقعا هزینه تهیه vps ، راه اندازی اون و بالا اوردن یه سایت + تامین اصول اولیه امنیتی => واسه من نوعی که تجربه کار با وردپرس، css php html (مقداری) ، و مهم تر از همه می تونم جواب خیلی از سوالام رو از تو نت پیدا کنم چقدره؟
در واقع اینجوری بگم هزینه راه اندازی سایت روی vps شامل هزینه چه مواردی میشه؟ و هرکدوم حدودا چقدره؟

البته که نیازی به سرور اختصاصی نیست فقط مثال زدم.
در مورد vps من تا حالا تجربشو نداشتم.
اما تا جایی که میدونم وقتی از جایی سرور مجازی می گیرید اینطوری نیست که سرور مجازی رو بدن بهتون و تمام کارها به عهده شما باشه. به فرض اگر 20 هزار تومان ماهیانه برای vps با فضای 40 گیگ و رم 512 ازتون بگیرن حتما یه سری خدمات هم روش ارائه میدن.
مثلا یک آی پی روش میدن ،راه اندازی اولیه رو انجام میدن و کنترل پنل مورد نظر شما رو روش نصب می کنند. احتمال داره امکان 3 بار نصب کنترل پنل مورد نظرتون رو بهتون بدن. پشتیبانی هم باید داشته باشند دیگه (از جای مطمئن بخرید!). در مورد امنیتش زیاد اطلاعی ندارم بهترین کار اینه که اول از همون جایی که میخرید سوال کنید. بعد از نصب کنترل پنل و ... دیگه بقیه کارها مثل هاست میشه البته با امکانات بیشتر و به راحتی میتونید سایتتونو روش نصب کنید.
مثلا شما اینجارو نگاه کنید : http://www.padsanhost.com/fa/vps.html
با امکاناتی که ارائه میده تقریبا کافیه فقط پول vps رو پرداخت کنید و هر چیزی که گفتید روش موجوده حتی فایروال. اما اگر از نظر امنیتی خیلی نگران هستید میتونید به صرف کمی هزینه امنیت سایتتون رو به تیم آشیانه بسپارید.
نه هاستینگ و نه تیم امنیتی که معرفی کردم رو من نمیشناسم و فقط مثال زدمااا!

موفق باشید

• Like

jsa

Member
کل دیتابیس + تمام محتویات wp-content
یه سوال بپرسم واسه ختم قضیه بک آپ؛ داخل پوشه wp-content چیزی که مرتبط باشه با پستها وجود نداره در نتیجه پستها+برگه ها+دیدگاه ها+دسته ها+فهرست ها => صرفا به صورت اطلاعات دیتابیس ذخیره می شن! درسته؟:?:

من حدود 5 تا افزونه معرفی کردم
اگه بک آپ کامل میشه wp-content +دیتابیس دیگه نیازی به افزونه نیس:cool:

مثلا یک آی پی روش میدن ،راه اندازی اولیه رو انجام میدن و کنترل پنل مورد نظر شما رو روش نصب می کنند.
شرکتهایی که با نصب نرم افزار های کرک شده مشکلی ندارن، معمولا خدماتشون ارزون تر در میاد :oops: ولی خوب سایت کاملا رو هواست!:green: امروز هستی فردا نیستی
هزینه هایی که گفتم، بعضیاش مثل هزینه کنترل پنل مربوط به هزینه لایسنس میشه
حالا سوال اینه، اگه از لینوکس که کنترل پنل رایگانش هم موجوده استفاده کنم، محیط کاری vps هم به صورت لینوکس خواهد بود، یا اینکه نه بعد از نصب کنترل پنل اصلا کاری به محیط لینوکس نداریم؟:?:
بازم ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا