مشکل اینجاست که تا حالا وردپرس رو عوض نکردیم و کلی اطلاعات زاید هم در دیتابیس و هم به صورت فایل وجود داره، برای همین شاید یک بار عوض کردن وردپرس ضرری نداشته باشه!
الان شما یه راه جامع بگین واسه اینکه از تمام مطالب لازم (پستها+برگه ها+کامنت ها+دسته ها+فهرستها) بک آپ تهیه کنم، اطلاعات افزونه ها خیلی مهم نیست(مثلا تعداد بازدیدها) ==>واسه این کار فقط باید از اطلاعات دیتابیس بک آپ گرفته بشه، یا مطالب سایت فایل خاصی هم ایجاد می کنن؟
من با جزئیات کاری ندارم ،منظورم از جزئیات اطلاعات افزونه هاست. به طور کلی برای بک آپ گیری از یک سایت وردپرسی باید از کل دیتابیس + تمام محتویات wp-content بک آپ گرفته بشه.
یعنی هر 2 مورد واجبه.
حالا بک آپ گیری از دیتابیس یه راه بیشتر نداره. اما بک آپ گیری از wp-content راه های مختلفی مثل درودن ریزی و برون ریزی خود وردپرس - افزونه های و کپی گرفتن از کل wp-content است.
حالا اگر شما با درون ریزی و برون ریزی + استفاده از افزونه های مختلف کارتون راه نیوفتاد. تنها کار و بهترین کار اینه که کلا فولدر wp-content رو کپی کنید که شامل تمام مطالب ،افزونه ها ،تصاویر ،قالب و ... میشه. من به شخصه تا حالا سایتی با محتوای خیلی زیاد و با بازدید بالا تو وردپرس نداشتم که به مشکلی بر بخورم. فقط زمان انتقال همیشه از کل wp-content بک آپ می گیرم.
پس پیشنهاد من برای انتقال سایت وردپرسی یا دوباره نصب کردن اون ---> بک آپ گرفتن از کل فولدر wp-content + بک آپ گرفتن از کل دیتابیس.
من این افزونه رو چندین بار تست کردم هم روی سایت هم روی لوکال؛ بک آپ می گیره اما کامل نیست
خوب هیچ برنامه ای بدون عیب و نقص نیست. پس حتما افزونه ایراد داره. تا حالا تست نکردم. من حدود 5 تا افزونه معرفی کردم. محض احتیاط قبل از این که به فکر راه دیگه ای باشید یا قبل از بک آپ گیری از فولدر wp-content حتما تمام افزونه ها رو کامل تست کنید (ضرر نداره اما احتمالش وجود داره که پاسخگوی نیازتون نباشه)
سرور اختصاصی نه، ولی سرور مجازی چند وقتیه که توجه منو به خودش جلب کرده؛ اگه در این مورد اطلاع دارین یه سوال پایه ای دارم ازتون، تو فرو ها زیاد گشتم، اما جواب مختصر و مفیدی نیست
هر سایتی واسه ارائه vps یه سری تعرفه گفته؛ اونا مهم نیستن؛ علاوه بر تعرفه ها هزینه های جانبی هستن که سوال بر انگیزن
هزینه واسه راه اندازی+هزینه واسه مدیریت+هزینه تامین امنیت+هزینه لایسنس ها+هزینه آی پی+هزینه بک آپ گیری و ....
واقعا هزینه تهیه vps ، راه اندازی اون و بالا اوردن یه سایت + تامین اصول اولیه امنیتی => واسه من نوعی که تجربه کار با وردپرس، css php html (مقداری) ، و مهم تر از همه می تونم جواب خیلی از سوالام رو از تو نت پیدا کنم چقدره؟
در واقع اینجوری بگم هزینه راه اندازی سایت روی vps شامل هزینه چه مواردی میشه؟ و هرکدوم حدودا چقدره؟
البته که نیازی به سرور اختصاصی نیست فقط مثال زدم.
در مورد vps من تا حالا تجربشو نداشتم.
اما تا جایی که میدونم وقتی از جایی سرور مجازی می گیرید اینطوری نیست که سرور مجازی رو بدن بهتون و تمام کارها به عهده شما باشه. به فرض اگر 20 هزار تومان ماهیانه برای vps با فضای 40 گیگ و رم 512 ازتون بگیرن حتما یه سری خدمات هم روش ارائه میدن.
مثلا یک آی پی روش میدن ،راه اندازی اولیه رو انجام میدن و کنترل پنل مورد نظر شما رو روش نصب می کنند. احتمال داره امکان 3 بار نصب کنترل پنل مورد نظرتون رو بهتون بدن. پشتیبانی هم باید داشته باشند دیگه (از جای مطمئن بخرید!). در مورد امنیتش زیاد اطلاعی ندارم بهترین کار اینه که اول از همون جایی که میخرید سوال کنید. بعد از نصب کنترل پنل و ... دیگه بقیه کارها مثل هاست میشه البته با امکانات بیشتر و به راحتی میتونید سایتتونو روش نصب کنید.
مثلا شما اینجارو نگاه کنید :
http://www.padsanhost.com/fa/vps.html
با امکاناتی که ارائه میده تقریبا کافیه فقط پول vps رو پرداخت کنید و هر چیزی که گفتید روش موجوده حتی فایروال. اما اگر از نظر امنیتی خیلی نگران هستید میتونید به صرف کمی هزینه امنیت سایتتون رو به تیم آشیانه بسپارید.
نه هاستینگ و نه تیم امنیتی که معرفی کردم رو من نمیشناسم و فقط مثال زدمااا!
موفق باشید