بالا نیامدن سایت توسط بعضی ازisp ها

hamids68

Member
سلام

سایت ما حدود یک ماه پیش دقیقا همین مشکل رو داشت متوجه شدیم Dns ها مشکل اساسی دارند...که اقدام شد. اما آمار ما هنوز طبیعی نشده...پیگیر شدم سایت با بعضی از Isp ها بالا نمیاد... که خودم تو تهران 2 تا کارت دارم که این مشکل رو دارند.با Isp ها صحبت میکنم جواب درستی نمیدن... با هاست صحبت میکنم میگه به ما ارتباطی نداره...قبلا فکر میکردم ارتباط به کش Isp ها داره... اما شنیدم که کش Isp نباید زیاد طول بکشه... فوقش 2 هفته. اما الان 1 ماهه که این مشکل هست... تازه مگه میشه دونه دونه Isp ها ی کشور رو چک کرد...هیچ پیغامی ظاهر نمیشه... هیچ اشاره ای هم به کش نمیکنه... دوستان می تونن راهنمائی کنند؟

morsoltany

Active Member
در ssh دستور زیر را تایپ کنید
service named restart
اگر درست نشد بگید براتون درست کنم

hamids68

Member
در ssh دستور زیر را تایپ کنید
service named restart
اگر درست نشد بگید براتون درست کنم

اشکال کار از چی بوده؟
آیا از اول اشکال کار از این مورد بوده یا چیز دیگه ای مطرح هست؟
قبلا یک dns روی هاست دامین و dns دومی روی میزبان ما بود... که اصلاح شد و هر دو dns روی هاست قرار گرفت...
اما مشکل بالا نیومدن سایت با بعضی isp ها و ادامه روند رشد سایت... حل نشد...

من که خودم بلد نیستم مورد شما را اعمال کنم... آیا هاست می تونه انجام بده و یا باید از برنامه نویسمون بخوام؟

ممکنه جواب اون سوالات رو بدید؟

morsoltany

Active Member
به مدیر هاستینگ بگید که براتون اوکی می کنه اگر هم نشد بگو با من چت کنه راهنماییش کنم
یا علی

hamids68

Member
خوب بود جواب سوالات قبلی منو میدادید... تا من حرفی برای گفتن با هاستم داشته باشم..
اون دستور ssh چه کمکی به حل مسئله میکنه؟؟

morsoltany

Active Member
ان دستور ssh باعث می شود named server ریست شود و این مشکل حل شود اگر باز هم مشکل حل نشد نیاز به config سرور است که در اینصورت با ای دی من تماس بگیرید تا راهنمایی تان کنم .

بالا