من عکسایی رو با گوشی گرفتم و توفتوشاپ روی اونا کار کردم و همه آموزشهایی رو که تو اینترنت گذاشتن رو خوندم و تا جایی که تونستم رو عکس اجرا کردم، اما به نظرم عکسام شفاف نمیشه و حالت زنده ندارن ،می تونید نمونه عکسایی که کار کردم رو تو این آدرس ببنید:
http://shad86.blogfa.com/ ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز فاکتور های زیادی توی کیفیت عکس وجود دارن . اولین چیزی که باعث کیفت مطلوب عکسها میشه دوربین و لنز دوربینه و تنظیمات دستیه که عکاس روی دوربین انجام میده .
بعد برای آماتورها نرم افزار فتوشاپ میتونه سهم بسزایی در کیفیت عکس داشته باشه . البته این موقعیه که عکس خوبی از نظر کیفیت دوربین و لنز هم داشته باشیم . در مورد عکسهایی که با موبایل گرفته میشه نباید توقع داشت که کیفیت بالایی داشته باشن. در هر صورت راه کارهایی تو فتوشاپ هست که انجام اونها باعث بهبود کیفیت عکسها مشه .
1- افزایش کنتراست و تنظیم هیستوگرام : در این روش شما میتوانید از دادن میزان نوردی Level استفاده کنید . ترجیحا برای اینکار از زیر منوی Layer گزینه adjastment Layer استفاده کنید تا هر زمان که نیاز داشتید بتوانید نوردهی را کاهش یا افزایش دهید .
2- بالانس رنگ : برای کنترل رنگ اعم از گرفتن زردی و مواردی که یک رنگ قالب در عکس وجود داره میتوانید از Color Balanse استفاده کنید .
3 - حذف یا افزایش نویز : در مواقعی که تصویر شما نویز زیادی داره مثل عکس هایی که شما گرفته اید . از تکنیک کم کردن نویز توسط فیلتر Noise>Despecle استفاده ميكنيم . و در مواردی البته حرفه ای که عکس نیاز به نویز داشته باشه توسط add Noise به اون نويز اضافه میکنیم . مثل عکسهای بیشتر مجلات
4- رتوش عکس : مبحث رتوش عکس مبحث خیلی وسیعیه که با پا به عرصه گزاشتن دوربینهای دیجیتال و رتوش کامپیوتری تا بحال ذهن خیلی ها رو به خودش مشغول کرده که حتی بعضی از مواقع موجب بدبین شدن عکاسان به پدیده دیجیتال شده . ولی باید بگم که اینطوری نیست . به هر حال یه بخشی رو براي شما توضیح میدم که بتونید باهاش کارتونو راه بندازید .
رتوش از طریق blure و دادن نویز : در این روش رتوشی ارائه میشه که به اون رتوش پلاستیکی گفته میشه ، به این ترتیب که اول اجزای صورت رو که قراره رتوش بخورن انتخاب میکنیم .بعد بهش مقدار 5 پیکسل feather اضافه ميكنيم توسط کلید محاوره ای CTRL+J یک کپی از آن میگیریم . حال به قسمت filter<blur<Gussian blur رفته و مقدار بلور رو تا جایی تنظیم میکنیم که تصویرمون کاملا پخش نشن. براي عكسها شما فكر كنم كه 5 خوب باشه بازم بستگي به عكس عکس داره .
حالا به مقىاري كه عكس طبيعي جلوه كنه مقدار opacity اون رو تنظيم ميكنيم . امیدوارم با این اصطلاحات اشنا باشید .
برای شما توصیه میکنم بیشتر از حالتهای Auto استفده کنید . اگر نتیجه مطلوب نبود . بصورت دستی انجام بدین .
از اینکه توی این پست فعل و فاعل های متن ها رو رعایت نکردم از دوستان عذر میخام چون خیلی سریع تایپ کردم و به صورت اجمالی توضیح دادم.