[phpNuke] بالا بردن امنیت سایت نیوک

error021

New Member
سلام دوستان میخواستم بدونم چطوری میشه امنیت نیوک رو بالا ببریم

jmosawy

Member
سلام دوستان میخواستم بدونم چطوری میشه امنیت نیوک رو بالا ببریم
سلام.
خوب امنیت خود سیستم نیوک به خودی خود، بالا هست. اما من یه چندتا نکته رو بگم چونکه قبلا عضو فعال انجمن اونجا بودم و اینکه بعضی از اشتباه های دیگر کاربران رو می دونم.
اولا اینکه حواست باشه از هاست رایگان استفاده نکنی. من بارها توی انجمن دیدم که یارو اینقدر عصبانی هست از دست مدیران می گه سایتم هک شده، فلان شده، آخرش هاست رایگان از آب در میاد.
دوما اینکه، پسورد هاستتون و یا مدیریت رو به هیچ عنوان به کسی ندید. مگر اینکه به طرف واقعا مثل چی اطمینان داشته باشید(سعی کنید فقط با خود هاستینگتون مشکلات سایت رو حل کنید که نیاز به دخالت شخص دیگری باشه)
یک مسئله دیگه هم هست این که، دسترسی فایل ها و پوشه هاتون رو حواستون باشه درست باشه.
همیشه آخرین بروزرسانی هایی که سایت مرجع قرار میده رو نصب کنید و همچنین آخرین نسخه ها رو. همه می گن مثلا من نیوک 8.3 رو نصب کردم خوشم نیومد، برگشتم به 8.2. خوب به نظر من این بدترین حالت هست، وگرنه مدیران نیوک برای چی نسخه جدید دادن؟ حتما مشکلی بوده!!!
سیستم امنیتی نیوک رو فعال بزارید.
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه :sad:

error021

New Member
ممنون از کمکتون یعنی من الان نیوک 8.3.5 رو نصب کردم دیگه مشکلی نیست
هاست من هم هاست پولی هست

jmosawy

Member
ممنون از کمکتون یعنی من الان نیوک 8.3.5 رو نصب کردم دیگه مشکلی نیست
هاست من هم هاست پولی هست
با سلام.
انشاءالله که دیگه مشکلی نباشه. من فقط یک چیز دیگه ای رو هم یادم رفت بگم. می دونید که برای ورود به مدیریت، باید با آدرس /admin.php وارد شد. خوب این حالت پیشفرض هستش، اگر هم می تونید اوونو عوض کنید که دیگه خیالتون از اونجا هم راحت بشه.

error021

New Member
عوض کردن نام فایل admin.php رو قبلا بهم گفتم اما من نتونستم کامل انجام بدم میتونید بگید چطوری میتونم عوض کنم

jmosawy

Member
عوض کردن نام فایل admin.php رو قبلا بهم گفتم اما من نتونستم کامل انجام بدم میتونید بگید چطوری میتونم عوض کنم
سلام مجدد.
بله خدمتتون ارائه می دم. اما من چندسالی می شه که با نیوک کار نکردم، دقیقا ریزه کاری ها رو یادم نمی یاد. اما من کمک می کنم انشاءالله راهنمایی بشی.

اول از همه وارد فایل config.php می شید، اونجا بگرد فکر کنم یک بخشی هست که زده Admin file name یا یه چیزی توی این مایه ها، که مقداره جلوش فکر کنم زده بود admin.php. حالا شما مثلا میخوای فایل رو بزاری administrator.php اول باید اوون مقدار داخل فایل config.php رو عوض کنی، بعدش از توی پنلت، دقیقا خود فایل admin.php رو تغییر نام بدی به administrator.php.
یعنی هر مقداری که توی فایل کانفیگ بود، باید دقیقا روی اوون فایل مدیریت هم باشه.

امیدوارم که درست راهنماییتون کرده باشم.

error021

New Member
ممنون دوست عزیز ولی اونجا 3 تا اسم admin.php بود من هر سه تا رو تغییر دادم ولی وقتی میرفتم به ادرس یه اروری میداد

jmosawy

Member
نه سه تا نبود که باید عوض کنی.

اگر فایل های نیوک روی سیستمت هست، لطف می کنی فقط فایل کنفیگ اصلی خود نیوک رو بزاری برام؟ حوصله ندارم کل پک رو دانلود کنم :green::there:

جدیدترین ارسال ها

بالا