مرسی دوستم البته 2 ماه!بسیار زیباست . مخصوصاً عکس سوم . البته به نضر من 3 ماه زمتن زیادیه
sharin [B گفت:سلام.[/B]
آفرين ...
واقعا كارايي كه زدي عاليه ...
نكات رو كه دوستان گفتن ، شما هم گفتي ان شاء الله كاراي بعدي ...
منتظر كاراي بعديت هستيم...
موفق باشي.
يا علي.
مرسی امین جان شما لطف دارینایول دوست من. کار زیبایی رو زدید. از کارهاتون خیلی خوشم میاد من.
فقط به نظر من کاش اینقدر همه ی درخت ها رنگ برگاشون شبیه هم نبود و یه کم تفاوت رنگ داشت و راندوم تر می بود.
شاد باشید و موفق.
مرسیخیلی قشنگ شده
موفق باشی
بسیار عالی شدهــ آفرین...فک کنم یک کم قثط یکنواخته (!)+نکات دوستان
موفق باشی
مرسی پوریا اگه می شه یه ذره بیشتر توضیح بده عکس اچ دی مگه با مکس نمی شه رندر اچ دی گرفت؟سلام به اون ذوق و صلیغت دوس جون البته از املای صلیغه مطمئن نسم وللی کلی تیریکات اگر از کارت رندر اچ دی میگرفتی و اون رو با photomaix به عکس اچ دی هم تبدیل میکردی عالی بود ولی الانشم از 19 نمنره 20 ا
مرسی سعید جانسلام سعید آقا مبارک باشه کارت خیلی خیلی قشنگ شده
رندرشم خیلی خوبه
پیشنهاد واسه تاپ گالری
در کل 20 20
مرسی دوستم اسمتون رو هم نمی دونم چیهسلام سعید جان
کارت واقعا زیباست.لااقل واسه ما مبتدیا که خیلی طبیعی شده.بهت تبریک می گم.پیشرفتتون واقعا تحسین برانگیزه.
موفق باشید
یعنی آموزش بسازم از کار؟رندر سومت همون جلوش یه دونه علف رفته تو شیکم یه گل!
کمی تو چشه
از این صحنه ها کم دیدیم
دستون درد نکنه
کلی حال دادی بهمون
کاشکی این آموزشایی که دیدی هم در معرض دید ما میذاشتی
چه کنیم
تقصیر خودته علاقه مندمون کردی!
یه تب از تنظیمات رندره که لایه های جدا جدا از رندر رو بهت می ده برای کار های مختلف مثلا من با آدد کردن Zdeph یه لایه بهم داد مثل اونی که تو پست بالا که برای رضا زدم و من با کمک اون لایه تو فتوشاپ حالت فوکوس رو درست کردم.
با خوده مکس هم میشه فوکوس رو درست کرد ولی زمان رندر وحشت ناک میره بالا حالا اگه خواستی آموزشش خیلی سادست می زارم تو قسمت آموزشها.
چشم دوستم حتما حتما می زارم به زودی تو قسمت آموزشهاسلام اقا سعید اگه لطف کنی اموزشش بزاری کلی دعات میکنم با بچه ها
مرسی دوستم بله همشون رو خودم ساختمکارت خیلی قشنگ شده
نقدهارو هم دوستان گفتن
فقط یه سوال، اون عکس بزرگه،عکس طبیعیه یا جز رندراته؟! آخه این از همه عالی تره
یه لینک از Onyxtree هم بزاری ممنون میشم
مرسی حمید جانخيلي قشنگ شده سعيد جان .جيگرت مثله هميشه 20
داود جان توی پیغام خصوصی ام بهت گفتم واقعا غیر ممکنه من بخوام از کلش یه آموزش بسازم چون توی این دو ماه بالای 30 تا سایت رفتم و همش رو نمی تونم ترجمه کنم و بزارم اینجا همون طور که گفتم شما ایده ات رو اتنخاب کن و شروع کن من قول می دم هرجا به مشکل خوردی بهت کمک کنمدرود
کار بسیار خوبی هست مخصوصا که در این دوره زمونه در ایران همه کارها به رندرینگ معماری و اینجورکارها خلاصه میشه و در زمینه طبیعت و ....خیلی کم کار میشه واقعا کمبود در اینجور زمینه بیداد میکنهحالا سعید جان بیا و درخواست دوستانی که در این زمینه ازتون آموزش خواستن رو رد نکن
مرسی فرخ جان منت گذاشتین خوشحالم که خوشتون اومدخیلی کار جالبی هست
دوستش دارم
شاد باشید