سلام من می خواستم فایل rar رو داخل هاست لینوکس ویرایش کنم چطوری میشه اینکارو کرد ؟
N neginekavir New Member May 11, 2012 #1 سلام من می خواستم فایل rar رو داخل هاست لینوکس ویرایش کنم چطوری میشه اینکارو کرد ؟
Cisco مدیر انجمن May 11, 2012 #2 با سلام کنترل پنلتون چی هست ؟ سی پنل؟ در کنترل پنل ها فقط می توانید تغییر نام , حذف , انتقال , کپی و Extract و Zip کنید. موفق باشید.
با سلام کنترل پنلتون چی هست ؟ سی پنل؟ در کنترل پنل ها فقط می توانید تغییر نام , حذف , انتقال , کپی و Extract و Zip کنید. موفق باشید.
Milad Well-Known Member May 16, 2012 #3 همینطور که مدیر گرام فرمودن باید کنترل پنلتون رو بگید تا بتونیم راهنمایی کنیم . اگر Cpanel هست تا جایی که یادمه فقط Zip رو Extract میکرد . اگر دسترسی اجرای دستور دارید : کد: unrar e /pat/to/file بعد منظور از ویرایش چیه ؟ ! حذف بعضی فایل ها یا ... ؟
همینطور که مدیر گرام فرمودن باید کنترل پنلتون رو بگید تا بتونیم راهنمایی کنیم . اگر Cpanel هست تا جایی که یادمه فقط Zip رو Extract میکرد . اگر دسترسی اجرای دستور دارید : کد: unrar e /pat/to/file بعد منظور از ویرایش چیه ؟ ! حذف بعضی فایل ها یا ... ؟
Digital007 Member May 20, 2012 #4 درود طبق گفته های دوستمون آقا میلاد, فقط به اضافه اینکه unrar باید نصب بشه.
M mahallat Member May 25, 2012 #5 در حالت عادی این مورد را نمی شه اجرا کرد.باید از فروم cpanel اینکد که با آن سازگار دارد را نصب کنید.