باز کردن مسیر مورد نظر

onlymmb

Member
سلام
می خواستم ببینم چطور میشه مثلا فایلی که در درایو c (کلا محل نصب ویندوز هست) را باز کرد به نمونه دقت کنید

فایل پی دی اف که در مسیر C:\Program Files\majidonline قرار دارد را نشون بده

ممنون...

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
بدین شکل میتونید درایو ویندوز رو بدست بیارین و به آدرس پیشفرضتون بچسبونین :
کد:
Path$=ExtractDrive(<Windows>)+'\Program Files\majidonline'
MessageEx("","Path$")
ضمنا برای نمایش PDF هم میتونید از شی Browser کمک بگیرین ولی حتما باید قبلش یک برنامه مثل Adobe Reader نصب شده باشه.
کد:
Path$=ExtractDrive(<Windows>)+'\Program Files\majidonline\File.pdf'
Browser("Browser","Path$")

آخرین ویرایش:

onlymmb

Member
ممنون ...:rose:

من نمی خوام که فایل pdf درون برنامم اجرا بشه راه اول مده نظر بود با این تفاوت که می خوام فقط محتویات داخل پوشه رو نشون بده در واقع دکمه ای با نام محتویات وجود دارد که می خوام کاربر با کلیک برو روی اون,پوشه ای که در هنگام نصب در درایو مورد نظر (محل نصب ویندوز) قرار گرفته را باز کند تا کاربر به فایل عکس ها و pdf ها دسترسی داشته باشد

این کدی که دادید فقط پیغام مسیر را میداد

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ممنون ...:rose:

من نمی خوام که فایل pdf درون برنامم اجرا بشه راه اول مده نظر بود با این تفاوت که می خوام فقط محتویات داخل پوشه رو نشون بده در واقع دکمه ای با نام محتویات وجود دارد که می خوام کاربر با کلیک برو روی اون,پوشه ای که در هنگام نصب در درایو مورد نظر (محل نصب ویندوز) قرار گرفته را باز کند تا کاربر به فایل عکس ها و pdf ها دسترسی داشته باشد

این کدی که دادید فقط پیغام مسیر را میداد
خوب کد بدست آوردن درایو ویندوز رو براتون قرار دادم میتونستید با شی Browser محتویات پوشه رو نشون بدین البته با کمک پلاگین FileViewer هم میتونید اینکار رو انجام بدین که یک نمونه با کمک این پلاگین براتون درست و پیوست کردم.

پیوست ها

• Sample.rar
    265.4 کیلوبایت · بازدیدها: 29

onlymmb

Member
ممنون پلاگین خیلی خوبی بود .....
دقیقا همون چیزی بود که مد نظر داشتم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا