Fa باز کردن فولدر مشخص

mohamadarab

Active Member
سلام..دوستان..
من توی پروژم از پلاگین xtmedia استفاده کردم و از این دستور برای باز کردن فایل ها استفاده کردم..حالا می خوام بهش ادرس نسبی بدم کجای این دستور رو باید ویرایش کنم،تا فولدر مورد نظرم رو باز کنه؟
HTML:
OpenFile("All Media Files|*.*||","*.*")
set$=CBK_OpenDir+CBK_OpenFile
If (set$<>'') Then
  PluginSet("PlugIn","set$")
  PluginRun("PlugIn","Open")
End
:rose:ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
منظورتون از آدرس نسبی چیه ؟
تو این کد یه Open File Dialog باز میشه، فایل رو انتخاب مبکنبد و بعد پلاگین بازش میکنه برای پخش.
الان هدف شما دقیقاً چی هست ؟

mohamadarab

Active Member
میخام این کد رو داخل یک باتن بزارم و وقتی روی اون کلیک کردم فولدرa رو برام باز کنه..یعنی آدرسش بشه
<SrcDir>b\a

nevercom

با دستور BrowseForFolder ، پنجره ای برای انتخاب فولدر باز میشه.
کلاً CBK_OpenDir حاوی مسیر فولدر انتخاب شده خواهد بود.

آیا قراره بعد از انتخاب فولدر، پلاگین XtMedia کاری انجام بده ؟

mohamadarab

Active Member
فولدری که باز میشه داخلش یکسری فیلم هست که قراره در پلاگین پخش بشه..بیشتر مشکل من در دادن مسیر برای باز شدن فولدر دلخواهم هستش..
ممنون اگه کدش رو برام بنویسید..:rose:

nevercom

خب سوال من همین بود، اینکه آدرس فولدر رو خودتون تعیین کنید یا کادری باز بشه که کاربر فولدر رو انتخاب کنه یه بحثه
و اینکه شما بخاید همه ی فایل های داخل فولدر توسط پلاگین پخش بشه یه بحث دیگه.

با دستوری که گفتم میتونید به کاربر اجازه ی انتخاب فولدر رو بدید و یا در متغیر $set خودتون مسیر فولدر رو تعیین کنید، مثلاً
کد:
set$ = '<SrcDir>\Folder\\'

ولی برای پخش همه ی فایل های قابل پخش درون فولدر، اگر پلاگین این امکان رو فراهم نکرده باشه (که آدرس فولدر رو بهش بدید و خودش فایل ها رو پخش کنه) باید توسط تابع SearchForFiles تمام فرمت های قابل پخش رو جستجو کنید، نتیجه ی جستجو در لیست داخلی <List> ذخیره میشه.
بعد میتونید لیست رو پردازش کنید، یعنی هربار یکی از فایل ها رو بفرستید به پلاگین برای پخش.

mohamadarab

Active Member
باید توسط تابع SearchForFiles تمام فرمت های قابل پخش رو جستجو کنید، نتیجه ی جستجو در لیست داخلی <List> ذخیره میشه.
بعد میتونید لیست رو پردازش کنید، یعنی هربار یکی از فایل ها رو بفرستید به پلاگین برای پخش.[/QUOTE]
من ابتدا خاستم این کار رو انجام بدم ولی نشد برای پلاگین ارسال کنم که فیلم ها رو پخش کنه....
...
واسه دستوری هم که نوشتید من این کار رو کردم ولی فولدر رو باز نکرد.....:rose:

اگه بتونید برام مثال بزارید واقعا ممنون میشم..

nevercom

الان تو کدوم قسمتش مشکل دارید ؟ جستجو برای فایل ؟
متاسفانه الان به ویندوز دسترسی ندارم و نمیتونم پلاگین XtMedia رو تست کنم و براتون مثال بسازم.
اگر میشه دقیقن بگید تو چه بخشی مشکل دارید و توضیحات کامل بدید تا راحت تر بشه راهنماییتون کرد.

mohamadarab

Active Member
1-می خام وقتی باتن رو زدم فولدری که من میخام رو باز کنه...فولدری که شامل تعدادی فیلم هستش که قراره توسط پلاگینxtmedia پخش بشه....
...
روش دومی هم که شما گفتید رو انجام دادم فقط نمیتونم بگم که توسط پلاگین اجرا بشه...
..
حالا من توی این 2تا روش به مشکل خوردم..هرکدوم که مشکلش رفع بشه رو انجام میدم البته با راهنمایی های شما.....

nevercom

کد:
**Folder$ = '<SrcDir>\MyFolder'
BrowseForFolder("","")
Folder$ = CBK_OpenDir
SearchForFiles("Folder$","avi")
For i=1 To CBK_NumInList
  LoadText("FilePath$","STRING:<List>i")
  Message("FilePath$","")
Next i
این فقط یک مثاله که تمام فایل های avi موجود در فولدر موردنظر (و زیر شاخه هاش) رو پیدا میکنه. بعد در لیست که حاوی عناصر موردنظر هست پیمایش میکنه و آدرس رو در یک MessageBox نمایش میده.
شما میتونید از این روش استفاده کنید و فایل ها رو با پلاگین باز کنید (تو کدی که خودتون گذاشتید در پست اول، بجای متغیر $set از متغیر $FilePath در کدی که نوشتم استفاده بشه).

البته پر اضح هست که برای مثال شما که نیازه فایل ها پشت سر هم پخش بشن استفاده از حلقه مناسب نیست، بلکه باید چک کنید زمانی که پخش فایل به اتمام رسید، دستور پخش فایل بعدب موجود در لیست رو به پلاگین بدید

mohamadarab

Active Member
ممنون از راهنمایی هاتون..اگه بتونید این مشکل رو توی این مثال حل کنید واقعا کمک بزرگی کردید..
نکته:
1-میخام روی هر آیتم زدم اون فیلم در پلاگین پخش بشه
2-یک فولدر به نام b درست کنید و داخلش 2تا فیلم یا کلیپ با فرمت wmv قرار بدید.
باز هم ممنون

پیوست ها

• 11.rar
    936.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19

جدیدترین ارسال ها

بالا