باز کردن فرم در اکسل

mohsen162

Member
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
میرم سر اصل مطلب من یک جدول طراحی کردم که تحت وب است می خوام دو دکمه در بالای این جدول بزارم که این جدول را مستقیما در اکسل و ورد باز کنه
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یک جدول دارم دستور باز شدن این جدول در ورد چگونه است

Domanjiri

Well-Known Member
درورد برشما

اگه بخواین که با زدی دکمه روی جدول، بصورت آنی برنامه ورد یا اکسل باز بشه و محتویات جدول داخل اونها ریخته بشه، باید از ActiveX و جاوا اسکریپت یا از جاوا استفاده کنید، که اصلن توصیه نمی کنم، مطمئن هم نیستم که بتونید به نتیجه برسید و اگر هم برسید روی همه سیستم ها کار نخواهد کرد.

راه دیگه اینه که شما یه فایل ورد یا اکسل با محتویات همون جدول رو داخل سرور نگهداری کنی و بعد از زدن دکمه، درخواستی که به سرور میره، توی Header پاسخی که میاد MIME type رو application/msword قرار بدین.

سرچ کردن کاریه که از طرف علمای وب بسی توصیه شده:green:

من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم، اگه چیزی رو اشتباه گفتم ممنون میشم دوستان تذکر بدن.

شما هم یکم صبور باشید

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

mohsen162

Member
از توضیح شما بسیار متشکرم
من خیلی خیلی سرچ کردم بعد سوال گذاشتم
ببخشید من تازه کارم مطالب جدولو از دیتابیس میگیرم و چاپ میکنم کتاب پی اچ پی هم که دارم زیرو رو کردم امانفهیدم چطوری باید یک فایل اکسلو همان لحظه آماده کنم یعنی اصلا بلد نیستم میشه یک کد نمونه بگید یک دنیا ممنون میشم
:rose:

Domanjiri

Well-Known Member
از توضیح شما بسیار متشکرم
خواهش می کنم!

PHPExcel ، (مجموعه) کلاس فوق العاده کاملی هست که تقریبن می تونه با یک فایل اکسل هر کاری بکنه( حجمش کمی زیاده که به خاطر جامع بودنش هست، اگه پوشه ای که مربوط به ساخت PDF از اکسل هست رو حذف کنید حجم قابل قبولی پیدا می کنه) داکیومنت جامع و کاملی هم داره.

یه پکیچ هم PEAR (Spreadsheet_Excel_Writer) داره که مربوط به فایل های اکسل هست.

این دو مورد به نظرم بهترین ها هستند.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا