باز کردن فایل avi و pdf در فلش

nazi20_20_20

New Member
با سلام
در ابتدا عذر خواهی کنم اگه سوالم تکراریه،ب اورکنید چند روز توی فروم دارم دنبال این سوال می گردم اما پیداش نکردم و مجبور شدم خودم بپرسم؛ اگه امکانش هست لطفا کمکم کنید.
من توی کارم می خوام یه دکمه باشه که وقتی کاربر روش کلیک می کنه یکی از برنامه های پخش فیلم باز بشه و فیلمم[PHPS][/PHPS]و که در یک پوشه کنار کارم گذاشتم پخش کنه.

من از دستور get url استفاده میکنم ولی متاسفنه مشکل اینجاست که وقتی روی این دکمه کلیک میشود ابتدا یک پنجره IE باز میشود و ازکاربر میپرسد که با چه نرم افزاری باز کنم. و من نمی خوام صفحه IE یا مرورگر دیگه ای باز بشه .من می خوام مستقیم windows media player که روی همه سیستم ها نصب است فورا باز بشه و فیلم نمایش داده بشه.همین !
آیا دستور دیگه باید استفاده کنم ؟؟
راستی من از اکشن 2 استفاده میکنم.
بسیار متشکر و ممنون

nazi20_20_20

New Member
یعنی کسی جواب منو نمی دونه!!!!!!!!!!!!!
خواهشا می کنم اگه کسی میدونه یه کمک کوچیک هم بکن من خودم بقیه شو پیدا می کنم.
ممنون

دوست عزیز راهی که شما برای پخش فیلم از داخل سیستم در نظر گرفتید فکر کنم اشتباه است.من فهرست وار روش درج پلیر و پخش یک فیلم در فلش رو اونم تو اکشن اسکریپت 3 برای شما توضیح میدم اکشن 2 کار نکردم.
1- ابتدا برنامه فلش رو باز کرده و از فایل گزینه امپورت ویدئو را برگزینید.
2- در پایین کادر باز شده گزینه Lanch Adobe Media Incode رو کلیک کنید تا کادر تبدیل فرمت فایل شما به فرمت قابل قبول در فلش باز شود.( اگر کادر سیو از هم باز شد کنسل کنید)
3- حال فیلم مورد نظر را با استفاده از دکمه Add به کادر فراخوانی کرده و فرمت FLV/F4V و انتخاب کرده و از گزینه Preset فرمت و کیفیت مورد نظر را انتخاب کنید. (FLV-HIGH Quality)
4- بر روی استارت کلیک کنید تا تبدیل انجام گیرد. بعد از تبدیل نوبت به فراخوانی فیلم میرسد بدین صورت که از گزینه فایل که گزینه امپورت فیلم رو زدید در کادر مربوطه فیلم تبدیلی رو browse کنید. سپس Next
5- در صفحه بعدی پوسته پلیر خود را انتخاب کنید. سپس next بعد هم finish.
6- حال تنظیمات مربوط به پلیر را از قسمت پروپرتیز تنظیم کنید.
7- لازم بذکر است که پوسته پلیر مورد نظر در قسمت کتابخانه شما موجود میباشد و در صورت لزوم میتوانید برای صفحات دیگر درگ اند دراپ کنید.
8- یه نمونه برای شما قرار دادم ببینید. اینو هم بگم در صفحه فیلم اگه بر روی دکمه برگشت کلیک کنی میبینی که پوسته پلیر مخفی نمیشه برای حل این مشکل پوسته (کامپوننت) پلیر رو درون یه مووی کلیپ قرار بده.
موفق و موید باشید.

پیوست ها

• film.rar
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 88

nazi20_20_20

New Member
خیلی خیلی از راهماییتون ممنونم
ولی این راهی که فرمودید راه خوبیه ولی متاسفانه من قبلا این کارو بلد بودم ولی به درد من نمی خوره چون فرمت فایلو عوض می کنه و import می کنه ولی ما چون فیلممون باید در دستگاه های وی سی دی خانگی قابل پخش باشه نمی تونیم فرمت فیلممون رو عوض کنیم و یا import کنیم
در واقع ما یه سی دی داریم که وقتی داخل دستگاه وی سی دی خانگی گذاشته می شود فیلم پخش می شود و وقتی داخل رایانه قرار داده شد این برنامه فالش باید اجراشود، هیچ مشکلی هم نداریم فقط من همین دستوری که با کلیک روی اون فایل avi و همینطور pdf رو مستقیم باز کنه نمی دونم
بازم به خاطر پاسخ خوبتون متشکرم

nazi20_20_20

New Member
خیلی جالبه که کسی پاسخ نمیده!!!!!!
فکرنمی کردم سوال سختی باشه .
فکرمیکردم یکی باشه که جواب سوالمو بدونه!!!

massoudn

کاربر فعال
خیلی جالبه که کسی پاسخ نمیده!!!!!!
فکرنمی کردم سوال سختی باشه .
فکرمیکردم یکی باشه که جواب سوالمو بدونه!!!

دوست عزیز،
دلیل نوشتار سه سطر فوق را در نا کافی بودن اطلاع شما از نحوه کار دوستانی که در اینجا مشغول به همکاری و آموزش هستند می دانم،
بعضی از سؤال ها ممکن است بی ارتباط، نا معلوم از لحاظ نحوه پرسش، یا اینکه از اهمیت کافی برخوردار نمی باشند،
شما بهتر از از نرم افزار Director یا MMB استفاده نمائید،
چند سال پیش یک همچین کاری با Nero Burning ROM نیز انجام شده بود،
این سه نرم افزار را test کنید،
موفق باشید.

nazi20_20_20

New Member
سلام
من از تلاش دوستان خیلی خیلی ممنونم ولی اینکه کسی جواب این سوال رو نمیدونه به هرحال جالبه دیگه!!
سوال من نه نامربوط بود نه بد بیان شده بود و اگه بی اهمیت بود بد نبود حداقل یه لینک میداد که مثلا این سوال بی اهمیت شما جای دیگه ای جواب داده شده .
معنی واقعی فروم فکر کنم پرسیدن همین سوالا و پاسخ دادنش باشه و هدف هم یادگیری همه است نه رفع مشکل من. که خودم به این موضوع واقفم مشکلاتی که برای من پیش می آد به خودم فقط مربوطه و هیچ شخص دیگه ای موظف به حل کردن اونها نیست و ازاین بابت واقعا متشکرم و بسیار هم عذر خواهی می کنم
در مورد پاسختون هم که فرموده بودید از نرم افزار فلان و فلان استفاده کنید هم باید بگم همه اون نرم افزار ها رو بنده می شناسم و از کاربردشون مطلع هستم ولی من یک اتوران ساده نمی خوام درست کنم که برم با این نرم افزارها درست کنم .ما یه نرم افزار کامل داریم که تو فلش کلی براش کد نویسی کردیم و الان یه گوشه خیلی خیلی کوچکش همچین مشکلی پیش اومده و همین جا هم باید حل بشه.
به هرحال از همه دوستان خیلی خیلی تشکر می کنم و عذرخواهی .
مطمینا پاسخی برای سوالم وجود داره .تلاش می کنم که حتما پاسخ رو پیدا کنم و انشاله در همین جا قرار میدم
بازم از همه عذرخواهی میکنم.
موفق و پیروز باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا