Fa باز کردن فایل متنی در پلاگین trichedit

ansoft

Active Member
سلام به همگی
چطور میشه با پلاگین trichedit یا پلاگین های دیگر در زمینه ی نوشتار یک متن رو نوشت و اون رو با فرمت مثلا ans ذخیره کرد و فایل زخیره کرده رو به صورت openwith با برنامه ساخته شده که با اون فایل رو نوشتیم باز کنیم و فایل متنی رو در اون نمایش بده و فایلی که فرمت اون ans هست یک آیکون خاص داشته باشه
منتظر جواب هستم

• Like
Reactions: pcj

Amit13

Well-Known Member
سلام به همگی
چطور میشه با پلاگین trichedit یا پلاگین های دیگر در زمینه ی نوشتار یک متن رو نوشت و اون رو با فرمت مثلا ans ذخیره کرد و فایل زخیره کرده رو به صورت openwith با برنامه ساخته شده که با اون فایل رو نوشتیم باز کنیم و فایل متنی رو در اون نمایش بده و فایلی که فرمت اون ans هست یک آیکون خاص داشته باشه
منتظر جواب هستم

سلام

با اين تابع از پلاگين ميتوني فايلت رو با فرمت دلخواهت ذخيره كني:
کد:
set1$='c:\file1.ans'
PluginSet("PlugIn","set1$")
PluginRun("PlugIn","SaveFile")

داخل برنامه ي ديگت ميتوني اينجوري بازش كني:
کد:
OpenFile("ansoft files|*.ans||","*.ans")
set$=CBK_OpenDir+CBK_OpenFile
If (set$<>'') Then
  PluginSet("PlugIn","set$")
  PluginRun("PlugIn","LoadFile")
End

اون آيكون خاص رو بلد نيستم.

ali guard

Member
براى ايكون خاس بايد بيايد باسوند ans بة سيستم معرفى كنيد تو انجومن فكركنم جناب fire man نمونش دروست كردبود يك سير ج بكنيد بيدا ميكنيد اكر بيدا نكرديد بكو تا اموزش معرفى كردن باسوند و ايكون خاس با سيستم برات بنويسم

ansoft

Active Member
با سلام به همگی
با تشکر از آقای Amit13 و ali guard از همکاری هاتون ممنونممن یک مثال درست کردم که کامل نیست و مشکلاتی داره از شما عزیزان میخواهم که اون رو کاملی کنید

من میخوام که وقتی روی فایلی که با پسوند ans هست و در هر جا میخواد باشه کلیک کنیم متنی رو که در اون هست رو در نوت پد نمایش بده
برای همین کار من یک مثال پیوست کردم همه ی اجزای آن را در درایو c بگزارید چون در درایو c آدرس فایل رو دادم و یک فایل reg رو هم گزاشتم شما میتونید با راست کلیک روی اون و زدن آیتم edit کد داخل اون را ببینید

شما میتونید فایل ans رو که پیوست کردم رو ببینید و اون رو با برنامه notepad باز کنید و متن اون رو بخونید من میخوام وقتی دو بار روی آن در درایو c کلیک کردم همون متن رو در برنامه ساخته شده با mmb رو نمایش بده

در جواب آقای ali guard هم میگم ممنون اگر توضیح بدید بهتره اطلاعاتمون زیاد میشه

خداحافظ

پیوست ها

• ans.rar
    553.1 کیلوبایت · بازدیدها: 47

ansoft

Active Member
توضیح؟

براى ايكون خاص بايد بيايد باسوند ans بة سيستم معرفى كنيد تو انجمن فكركنم جناب fire man نمونش دروست كرده بود يك جستجو بكنيد بيدا ميكنيد اكر پيدا نكرديد بگو تا اموزش معرفى كردن با پسوند و ايكون خاص با سيستم برات بنويسم

تشکر اگر توضیح بدید ممنون میشم چون جستجو کردم پیدا نشد

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
من میخوام که وقتی روی فایلی که با پسوند ans هست و در هر جا میخواد باشه کلیک کنیم متنی رو که در اون هست رو در نوت پد نمایش بده
دوست عزیز
متوجه منظورتون به طور خاص تو این جمله نشدم شما میخواید تو Explorer روی فایلی که پسوند خاصی داره کلیک کنید و فایل شما تو note pad ی که تو یک فایل بیلدر Bind کردید اجرا بشه؟

ansoft

Active Member
جواب ؟

دوست عزیز
متوجه منظورتون به طور خاص تو این جمله نشدم شما میخواید تو explorer روی فایلی که پسوند خاصی داره کلیک کنید و فایل شما تو note pad ی که تو یک فایل بیلدر bind کردید اجرا بشه؟

سلام به همگی دوستان

پس جواب چی شد ؟
راستش میخوام یک برنامه بسازم عجله دارم لطفا جواب بدید .
خداحافظ

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
بله دقیقا همین موضوعی بود که شما گفتید

تا جايي كه بنده اطلاع دارم به طور عادي توسط mmb چنين امكاني وجود نداره دوست عزيز

از طريق mmb با ادرس دادن و خوندن متن فايل ميشه تو برنامه نمايش داد اما اين منظور رو خير

ansoft

Active Member
توجه به این مثال

تا جايي كه بنده اطلاع دارم به طور عادي توسط mmb چنين امكاني وجود نداره دوست عزيز

از طريق mmb با ادرس دادن و خوندن متن فايل ميشه تو برنامه نمايش داد اما اين منظور رو خير

با سلام و تشکر
اما من یک مثال کامپایل شده دارم که توسط blue ray تهیه شده و اون این کار رو کرده
وقتی یک اسکریپت رو مینویسی و اون رو ذخیره میکنی ، در explorer روی اون کلیک میکنی اون اسکریپت رو اجرا کیکنه و کدی رو که نوشتی داخل ادیت باکس نمایش میده
منظور من همینه
یک مثال ساختم داخل فایل پیوستی اون رو اجرا کن میفهمی

با تشکر.:cool:

پیوست ها

• an.rar
    531.1 کیلوبایت · بازدیدها: 40

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اول باید پسوند موردنظرتون رو برای به سیستم معرفی کنید و اون پسوند رو با برنامه ای که ساختید Associateکنید
برای اینکار پلاگین وجود داره همچنین از طریق رجیستری هم میتونید اقدام کنید.

حالا با اینکار با دابل کلیک روی فایل های با اون پسوند برنامه ی شما اجرا میشه.
اما باید کاری کنید که وقتی برنامه تون اجرا شد اون فایل رو بخونه و عملیات موردنظر رو اجرا کنه
توجه کنید که وقتی فایلی رو که با برنامه ی خاصی Associate شده رو اجرا میکنه سیستم میاد و آدرس اون فایل رو بعنوان پارامتر به برنامه ارسال میکنه
حالا شما باید بیاید و تو برنامه تون این پارامتر رو دریافت و پردازش کنید که اینکار توسط ابزار های موجود برای دریافت پارامترهای Command-Lineانجام میشه (جستجو کنید: CMDLine)
بعد از دریافت پارامتر میتونید هرکاری انجام بدید مثلا اول چک کنید که پسوند فایل ans هست یا نه و بعد مثلا محتویاتش رو تو شئ Paragraph لود کنید.

ansoft

Active Member
با سلام
واقعا از آقای nevercom متشکرم
اما من جستجو کردم ، نتیجه ای نداشت
اگه زحمتی نیست و وقت دارید خواهش میکنم یک مثال پیوست کنید
من CMDLine رو جستجو کردم اما اون چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم اگه میتونید مثال پیوست کنید

خداحافظ

ansoft

Active Member
سلام

با تشکر از همگی دوستان مشکل من توسط یکی از دوستان حل شد
متشکرم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اول باید پسوند موردنظرتون رو برای به سیستم معرفی کنید و اون پسوند رو با برنامه ای که ساختید Associateکنید
برای اینکار پلاگین وجود داره همچنین از طریق رجیستری هم میتونید اقدام کنید.
http://forum.majidonline.com/t152702.html?highlight=association
حالا با اینکار با دابل کلیک روی فایل های با اون پسوند برنامه ی شما اجرا میشه.
اما باید کاری کنید که وقتی برنامه تون اجرا شد اون فایل رو بخونه و عملیات موردنظر رو اجرا کنه
توجه کنید که وقتی فایلی رو که با برنامه ی خاصی Associate شده رو اجرا میکنه سیستم میاد و آدرس اون فایل رو بعنوان پارامتر به برنامه ارسال میکنه
حالا شما باید بیاید و تو برنامه تون این پارامتر رو دریافت و پردازش کنید که اینکار توسط ابزار های موجود برای دریافت پارامترهای Command-Lineانجام میشه (جستجو کنید: CMDLine)
بعد از دریافت پارامتر میتونید هرکاری انجام بدید مثلا اول چک کنید که پسوند فایل ans هست یا نه و بعد مثلا محتویاتش رو تو شئ Paragraph لود کنید.
http://forum.majidonline.com/t114648-post773775.html

متاسفانه بنده به MMB دسترسی ندارم که براتون مثالی تهیه کنم, ولی همین مثالها هم میتونن کمکتون کنن.

جدیدترین ارسال ها

بالا