سلام .
خوب منم شروع کردم به ساخت پیکان . این ماشین سازی دست از سر ما بر نمی داره و وقت اضافی داشتم گفتم یه ماشین دیگه رو هم شروع کنم .
این تاپیک رو هم فقط برای استارت کار زدم چون هنوز چیز زیادی از ماشین ساخته نشده .
یا علی آپدیت شد . ***********اتمام کار*************
سلام .
خوب روی بعضی جزییات کار کردم و هنوز عکس های خوبی از پیکان ندارم به امید خدا تا فردا عکس ها میاد دستم و شبیه سازی بیشتر خواهد شد .
امیدوارم خوشتون ییاد وایر اضافه شده .
خوب کار رو جلو بردم و یه تست رندر گرفتم .
اینم بگم که هنوز چراغ عقبشو نساختم و تکسچر هست . امروز هم برفپاک کن ها و هم چراغ عقب ر یه سری جزییات بدنه رو تموم می کنم .
سلام
خیلی خوب شده عماد جون.فقط به نظرم یه قسمتش هنوز جای کار داره.البته من با چیزی که تو ذهنم هست دارم این حرف رو می زنم.یعنی شایدم تو خود پیکان همینجوریه.
تو عکسی که گذاشتم نگاه کن وسط ته صندوق چرا اینجوری برامدس؟
خود پیکان هم اینجوریه؟
موفق باشی
مدل که واقعا عالی شده.اما به نظرم وایر هنوز جا داشت روش کارکنی.چون بعضی جاها مثلثی شده.معلومه روش وقت نزاشتی.اما بازم هیچ چیز از ارزشهای ماشینت کم نمی کنه
موفق باشی
سلام .
مرسی عباص جان .
ولی من منظورت رو از مثلثی نگرفتم چیه .
خوب بعضی قسمت های ماشین رو برای اینکه موج نداشته باشه باید ورتکس ها رو بچسبونم به کناریش .
آره منظورمو درست فهمیدی بیشتر هم تو همون قسمت دستگیره در اینجوری شده.نمی دونم یه حرفه ای می گفت سه ضلعی بدجوری موج ایجاد می کنه و چهارضلعی خیلی خوبه.البته چون توی اون ناحیه جای دستگیره صافه بخاطر همین اون مثلثی شدن خودشو به صورت موج نشون نداده.
پس نتیجه می گیریم که ایراد الکی گرفتم
موفق باشی