باز نکردن سایتهای اینترنتی (کمک فوری)

یه مشکل عجیب اخیرا برام پیش اومده که نوت بوک من به اینترنت کانکت می شه ( یعنی با دایل اپ یا وایرلس ) ولی هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه - من با اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس و اپرا چک کردم ولی هیچ کدوم هیچ صفحه ای رو حتی یاهو رو باز نمی کنند در حالی که لوگوی کانکشن در تسک بار کنار ساعت دیده می شه . وقتی هم که ping می کنم ارور می ده یعنی میگه کامپوننت ping.exe رو نداره ولی برای سایتهای اینترنتی ارور می ده ولی وقتی ادرس اکسس پوینت شبکه رو می دم و پینگ می کنم اون رو می بینه و loss time 0% هستش
لطفا کمک کنید من باید از سی دی ریکاوری چه درایوری را مجدد نصب کنم . چون دیتا زیاد روی دستگاه دارم نمی خواهم فرمت کنم و از اول بالا بیارمش .

WindowsLab

Member
سلام،
اگه اشتباه نکنم شما ابتدا باید ویندوز رو ریپیر کنید بعد درایور قطعات شبکه رو نصب کنید. این هیچ خللی توی برنامه ها فایل های ایجاد نمی کنه.

متشکرم ولی من اینکار رو کردم و حتی بسیاری از درایورهای شبکه رو از روی سی دی اصلی نوت بوک مجدد نصب کردم ولی مشکل حل نشده

WindowsLab

Member
سلام مجدد!!
دو کار دیگه می تونید انجام بدید
قبل از هر کاری : اطلاعات مهم خودتون رو از درایو ویندوز کپی (کات نه) تو درایو دیگه
1 از برنامه System Restore ویندوز ،ویندوز رو برگردونید به تاریخی که اون موقع سیستم این مشکل رو نداشته ؛ این کار در زمانی موثر است که این گزینه فعال باشد ؛
2 اگه نشد آغاز بالا آمدن ویندوز کلید F8 رو بزند و گزینه Last.... انتخاب کنید
---
3 اگه اصلا نشد فرمت و سپس ویندوز رو عوض کنید!!!

ghelarang

New Member
سلام دوستان
من چند وقت پیش کامپیوترم به این درد مبتلا شد و انتی ویروس روی کامپیوتر یک ویروس شبکه پیدا کرد و ان را پاک کرد ولی مشکل حل نشد و ویندوز را دوباره نصب کردم من معتقدم این یک ویروسه هر چی تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم اگه کسی پیدا کرد لطفا به من بگه متشکرم.

grlearn

Member
جواب

خوب دوست عزيز به Internet Options برو سپس طبق تصاوير زير عمل كن

اول رو connections كليك كن

سپس روي settings طبق تصوير زير

123.jpg

سپس مكاني كه در تصوير زير مشخص شده است را غير فعال كن

456.jpg

با سلام به دوستان
دوست عزیز اگر شما نمی توانید صفحه ای را در اینترنت باز کنید دلیلش موارد زیر می باشد
1- امکان دارد سیستم شما ویروسی باشد
2- یک نر افزار خاص ویندوز یا آنتی ویروس و ... در حال به روز رسانی میباشد
3- در سیستم یا از پ ر و کسی و یا از آنتی ف ی ل تر استفاده می کنید
به غیر از این موارد مشکل دیگه ای نمی تواند باشد
در ضمن موقعی که کانکت شدی ببین آیا received بیشتر از send هست یا نه .
با تشکر

آخرین ویرایش:

ghelarang

New Member
تشکر از دوستان

من از همه دوستان عزیز به خاطر راهنمایی هاشون ممنونم مشکل من یک ویروس لعنتی بود که با نصب آنتی ویروس nod32 که آپدیت شده بود مرتفع شد البته این را هم عرض کنم که قبلا روی سیستم من آنتی ویروس نصب بود ولی نمی تونست ویروس را از بین ببره تا اینکه از سایت نرم افزارهای روز نسخه جدید و آپدیت شده nod32 را دانلود کردم و به لطف دوستان مشکلم حل شد. برای همه شما آرزوی موفقیت می کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا