باز شدن Google play روی کاربران ایرانی

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
امروز خبری توی یکی از سایت ها خوندم مبنی بر اینکه گوگل ایران رو از تحریم سرویس Google Play در آورده!
خبر اینجوری بود که گوگل به توسعه دهنده ها اجازه ی عرضه app هاشون رو به ایران داده
من که به این خبر شک کرده بودم خودم شروع به تست کردم و دیدم بـــلــــه این سرویس باز شده!
البته فقط چند app رایگان فعال هست و app دیگه ای دیده نمیشه!
ولی خب تا توسعه دهنده ها بخوان ایران رو توی لیستشون فعال کنند زمان میبره
و بنظرم پیش درآمد خوبی هست برای باز شدن تمامی سرویس های گوگل برای ایرانیان و همینطور سرویس دهنده های دیگه!
البته هنوز دانلود app ها باز نشده و فعلا ورود به این سرویس فعال هست
امیدوارم که این محدودیت ها هرچه سریعتر برداشته بشه و زمینه فعالیت بیشتر ایرانیان در جهان فراهم بشه(چی گفتم دی: )
لیست کشور های ساپورت شده ی گوگل برای اندروید دولوپر (ایران هم داخلش هست)
دوستان اگه خواستین صحبت هاتون رو میشنویم

uplike

Member
خیلی وقته که این اتفاق افتاده ولی مشکلی هست.

تا این لحظه که گوگل پلی برروی ایران تحریم بوده ، اپلیکشین هایی که نوشته شده برای ایران موجود نیست. الان گوگل تحریم رو ورداشته ولی کاربران نمیتونند همه اپلیکشین ها رو استفاده کنند زیرا تا اون لحظه کشوری به اسم ایران نبوده. تا ببینیم از این لحظه به بعد چی میشه.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
بله دوست هزیز این تاپیک هم ماله ماه پیش هست!
به امید اینکه تمامی تحریم ها برداشته بشه...

مطمئنید باز میشه؟من هنوزم با فیلتر شکن بازش میکنم!مشکل کار از کجاست؟

simo120

Active Member
جالبه.فقط سه تا کشور امکان خرید ندارن.انها هم همشون مسلمونن.

Mandana

Active Member
مشکل اینجاست که العان بعضی ای اس پی ها گوگل پلی رو فیل***تر کردند.قبلش تحریم بود باز نمیشد حالا تحریمشو برداشتن فیل**تر شده.فرق چندانی نکرده به نظرم قضیه!

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
مشکل اینجاست که العان بعضی ای اس پی ها گوگل پلی رو فیل***تر کردند.قبلش تحریم بود باز نمیشد حالا تحریمشو برداشتن فیل**تر شده.فرق چندانی نکرده به نظرم قضیه!​

"گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده"
حکایت این دوستان فیلت**ر چیه
همچنان امیدوار...

antiv

New Member
به امید خدا که کاربران اینترنتی ایران بتونن جایگاه بین المللی خودشون رو دوباره کسب کنن...

جدیدترین ارسال ها

بالا