باز شدن یک پنجره روی صفحه اصلی سایت هنگام باز شدن آن

masoum

New Member
سلام
من یه سایتی به زبان php طراحی کردم. حالا میخوام وقتی دفعه اول سایتم باز میشه، یه پنجره کوچک و زیبا وسط صفحه (روی صفحه اول سایت) باز بشه و یه عکس و یه پیغام نشون بده و یه دکمه close داشته باشه که کاربر پنجره رو ببنده و صفحه اصلی سایت رو ببینه (و یا با کلیک هر جای صفحه اون پنجره بسته بشه). البته فقط دفعه اول که آدرس سایت زده میشه این پنجره رو نشون بده نه اینکه هر دفعه که کاربر به صفحه اصلی سایت میاد بهش نشون بده !!
ممنون میشم راهنمایی کنید

Mohi

Member
مراحل کلی رو می گم:
1. اون صفحه رویی رو به عنوان یه جدول یا DIV طراحی می کنی شما و قرارش می دی توی صفحه اصلیت و Display:none قرار می دی برای بار اول...
بعد توی تگ body رفتار Onload رو قرار می دی بطوریکه Display جدول و یا DIV مورد نظر رو برابر Display:block قرار بده.
و البته باید برای اینکه فقط یکبار باز بشه از کوکی استفاده کنی... یعنی وقتی پنجره برای بار اول باز شد یک کوکی روی سیستم طرف بسازه... دفعه بعد چک کنه اگر کوکی ساخته شده بود دیگه نشون نده اون جدول رو و اگر نشون داده نشده بود و کوکی موجود نبود، اون رو نشون بده...

اینقدر کلی گفتم چون شما گفتی یه برنامه با php نوشتی و من فرض رو بر این گذاشتم که شما روش این کارها رو می دونید...

اگر مشکلی بود بگید با جرئیات بیشتر توضیح بدم.

masoum

New Member
ممنون.
div رو ساختم فقط اگه ممکنه روش ساختن کوکی و اینکه تنها دفعه اول این پنجره رو نمایش بده رو یکم توضیح بدین

جدیدترین ارسال ها

بالا