باز شدن یک سایت بصورت اتوماتیک

reza000

New Member
به نام خدا و سلام
ما در شرکت یه مشکلی برخورد کردیم و اونم اینه که یه سایت که فروشگاه اینترنتی هست اینترنت اکسپلرر رو باز میکنه و وارد سایت فروشگاه میشه. پیشفرض اینترنت اکسپلوررم هم شده و عوضم نمیشه؟؟؟

Ali6594

Active Member
شما احتمالا یه ویروسی چیزی گرفتی که نرم افزار ie رو اتوماتیک باز می کنه و چون صفحه ی خانگیش هم اون سایته اون جا رو نشون میده

Cyletech

Member
ویندوزتون اگر 7 هست بهتره IE رو یکبار پاک کنید و دوباره نصب کنید اگر هم نیست همینکارو کنید. دوستان ویندوز باز متوجه فرق این دو میشن اگر سوالی بود در این رابطه در همین تاپیک بگرسید. بعد یک آنتی ویروس ترجیحاً Microsoft Security Essentials نصب کنید و آپدیت کنید. بعدش اگر باز درست نشد باید خدای همه ویروس پاک کن هارو بیاریم رو کار. اینجا دیگه نیازه PrevX رو نصب کنید البته کرک داشته باشید یا بخرید چون بدون یکی از اینها فقط ویروس رو شناسایی می کنه. به احتمال خیلی زیاد تو مرحله اول درست نشه تو مرحله دوم حل میشه خیالتون راحت. البته اگر ویروس باشه! پیش از اینها پیشنهادم اینه که ببینید می تونید تنظیمات IE رو با دکمه ای که در اختیار شما گذاشته به حالت پیشفرض برگردونید یا نه اگر نشد اون کار هارو کنید.

Silver PC

Well-Known Member
سلام !

من هم چند وقت پیش همین مشکلو داشتم !

متاسفانه یه ویرسه که علاوه بر اینکار ( باز شدن همون فروشگاه ) وقتی تو یاهو هستید لینک های چرت و پرت به اد لیست های شما میفرسته !

من که وین عوض کردم و خیال خودمو راحت کردم ( دیگه این مشکلو ندارم )

موفق باشید

Cyletech

Member
من 3 یا 4 سال پیشم این ویروس رو گرفته بودم و خودم و کسی نمی دونست که چیکار کنم پاک بشه. مجبور شدم ویندوز عوض کنم. اما الان که فهمیدم چه ویروسیه و 2 بار حالشو گرفتم تو 2 کامپیوتر مختلف راه های مختلفشو بهتون پیشنهاد دادم :)

جدیدترین ارسال ها

بالا