بازی فلش : دو بعدی در سه بعدی یا سه بعدی در دو بعدی؟

Nitron

Member
درود بر همه ی دوستان فلش کار
شما حتما تا حالا با بازیهای فلش زیادی برخورد کردین اما این یکی از یک نوع دیگه هست .
بازی قدیمیه و به ظاهر 3بعدیه اما دقیق نمیشه از مشخصاتش گفت , اسم بازی Xiao Xiao 4 هست و شاید هم با این بازی برخورد کرده باشید. نمونه ای پیوست کردم :
مشاهده پیوست 25718_Xiaoxiao_4.rar
این بازی منبع خوبی برای یادگیری و کسانی که می خوان اینجور بازیها رو بسازن ، در ضمن دیکامپایلش هم میشه کرد.
گفتم که این بازی به ظاهر 3بعدی هست (البته از نظر خودم) , حالا تنها سوالی که دارم این هست که خبرگان مشخص کنن که : این بازی 2بعدیه یا 3بعدی؟
اگر کسی با نگاه انداختن به کدهای موجود درش اطلاعاتی بدست آورد ما رو هم بی بهره نکنه .

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
در واقع این نوع بازی محیط ها با یک برنامه سه بعدی سازی ساده خروجی گرفته می شود و مانند یک انیمیشن ساده که در بین محیط ها حرکت می کند هست ، حال بر روی این انیمیشن موارد دیگر پیاده سازی می شود.
در واقع این بازی یک بازی سه بعدی نیست در کل فلش یک برنامه 2 بعدی هست و حتی بازی های 3 بعدی آن (توسط موتورهای سه بعدی سازی) نیز در واقع شبیه سازی سه بعدی بر روی محیط خروجی 2 بعدی می باشد و نمی توان کاملا آنها را 3 بعدی دانست. به قولی 2.5 بعدی هست :دی

این بازی در کل در دسته 2 بعدی قرار می گیرد که کمی محیط آن و شبیه به محیط های سه بعدی ایجاد شده است

موفق و پیروز باشید

Member
البته این بازی کاملا 2 بعدی ساخته شده به مهارت بالا - خط ها جوری حرکت میکنن که حالت 3 بعدی رو تدائی کنه

Nitron

Member
از راهنمایی شما ممنونم
شما آقا بهروز گفتین که این نوع بازی ها با یک برنامه سه بعدی سازی ساده خروجی گرفته می شن ، میشه یک نمونه از این برنامه ها نام ببرین؟
با تشکر

saeed-n

Member
با دو بعدی ساخته شده و نقش سه بعدی رو میخواد ایفا کنه
اما تو بعضی جاهاش مشخصه

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
از راهنمایی شما ممنونم
شما آقا بهروز گفتین که این نوع بازی ها با یک برنامه سه بعدی سازی ساده خروجی گرفته می شن ، میشه یک نمونه از این برنامه ها نام ببرین؟
با تشکر
با توجه به نوع خروجی فکر می کنم از برنامه Swift 3D برای این بازی استفاده شده است
تمامی برنامه های سه بعدی علاوه بر خروجی raster بخشی برای خروجی vector دارند ، و برنامه هایی هم که نداشته باشند حد اقل پلاگین و ... برای این کار دارند
خروجی به صورت بدون رنگ گرفته شده است و با استفاده از خطوط این مورد دقیقا در برنامه Swift 3D قابل تنظیم هست ، البته امکان هم دارد از برنامه ای مشابه استفاده کرده باشند

در کل یک محیط 3 بعدی طراحی شده است و یک انیمیت حرکت دوربین در آن اعمال شده است و بعد خروجی به عنوان پس زمینه scene اجرایی مورد استفاده قرار گرفته است

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا