افزونه 1 بازی دوتایی ها را بالاخره خودم ساختم...

نظرتون راجع به بازی دوتایی ها چیست؟؟

• بازی سه تایی ها بهتره؟

رای: 0 0.0%
  • بازی چهارتایی ها بهتره؟؟

• اگر این بازی امکانات دیگری می داشت بهتر بود؟

• بازی دوتایی ها را من با مالتی مدیا قبلا ساختم

• بازی دوتایی ها باید فقط آموزشی باشه

• طراحی گرافیک بازی بد است

• مجموع رای دهندگان
    3
  • نظرسنجی بسته .
دوستان سلام .. چند وقت قبل ازتون می خواستم کمکم کنید که این بازی را بسازم ولی کسی کمکی نکرد.. خودم ساختم و تقدیم می کنم به همتون که بازی مفید و به درد بخوری است.. امیدوارم بدردتون بخوره... و یک سوال از بچه هایی که می تونم در بهتر شدن این بازی بهم کمک کنن.. بچه ها می خوام وقتی کاربر روی آخرین دکمه کلیک کرد بره صفحه بعد.. یکم تحلیلش سخته یا توی تحلیل و الگوریتم یا توی برنامه بهم کمک کنید خیلی ازتون ممنون میشم اگر بهم کمک کنید...

لطفا نظر ، راهنمایی و اونایی که می تونن کمک یادشون نره.. مرسی

:rose::rose:

پیوست ها

• puzzle ch2013.rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 155

Amit13

Well-Known Member
عذر ميخوام به چي داري ميگي تموم؟؟؟
اين كه اصلا هيچيش كار نميكنه.

ببخشيد كه اينجوري ميگم ولي سورس كار رو ميبينم، مشخصه كه شما براي شروع كار خيلي سرسري عمل ميكنيد و در طي كار همش ميخواين با ماست مالي كار رو تموم كنيد.
داخل بازي قبلي سعي كردم يكم كمك كنم تا ذره ذره با تحليل كدنويسي رو بهتر كنيد ولي شما بي حوصلگي كردي.

حق با شماست.. ولی خیلی ها تو انجمن دنبال این بازی بودند از قبلها ... تو پست های قدیمی دیدم.. حتی خود من یک پست برای کمک کردن یا پیدا کردن این موضوع گذاشتم که متاسفانه هیچکس کمک نکرد حتی شما.. بابت کمک و راهنماییتون در بازی قبلی کمال تشکر را دارم استاد... و ممنونتونم.. ولی همینقدر که تونستم این بازی را تحلیل کنم و تا اینجا که به قول شما هیچی نیست ولی کار مفیدی است برایم جالب وپرکارآمد است.. ازتون دوباره تشکر و خواهشی دیگر دارم در تکمیل این بازی که خیلی برایم مهم است کمکم کنید تا بتونم به مرور زمان چیزهایی را یاد بگیرم.. ممنونم از تمام زحماتتون..حتی از اینکه دانشجویتان را دنبال می کنید...

آخرین ویرایش:

Amit13

Well-Known Member
حتی خود من یک پست برای کمک کردن یا پیدا کردن این موضوع گذاشتم که متاسفانه هیچکس کمک نکرد حتی شما

كمك براي يادگيري آره، نه اينكه دوستاتون اينجا كاري رو كه شما ميخواين درست كنند.فكر كنم،شما اونجا گفته بودي بازي دوتايي ميخواي.چيزي شبيه سفارش.

در بازي دوتايي شما، اگه بازيگر يكبار بازي رو انجام بده ديگه جاي تمام دوتايي ها رو حفظ ميشه.خب اينكه نميشه بازي ، ميشه روال.
شما براي ساخت اين بازي بايد كاري كنيد كه كاربر هربار new game رو زد جاي عكس ها به صورت رندوم عوض بشه.
ساخت اين بازي سخت نيست.شما تلاش كن و مشكلات رو اينجا بپرس.دوستان همه هستند.

1-فكر كنم شما كدتون رو كه اجرا ميكنيد مرحله به مرحله باهاش همراهي نميكنيد!!!
ببين
يك راه ساده براي تحليل كدتون عمل "تريس كردنه".با تريس كردن شما باگ هاي(خطاهاي) كدتون رو پيدا ميكنيد.
عمل تريس كردن هم به اين صورته كه شما ليست متغير هاتون رو با مقدار اوليه هاش روي كاغذ مينويسيد و خط به خط با كدتون جلو ميريد، هرجا كه مقدار متغير ها عوض شد مقدار رو روي كاغذ آپديت ميكني.
ولي در بيلدر نياز به كاغذ هم نيست، شما اگه از منوي بالا project و بعد Debug رو انتخاب كني.پروژتون علاوه بر اينكه اجرا ميشه جدولي به نام debug variable رو نشون ميده.
اين جدول شامل ستوني از متغيرها و ستون مقاديره.كه مقادير كنوني متغيير ها رو نشون ميده.

2- ميگم كدتون رو همراهي نميكنيد چون مثلا اين كد شماست كه گفتيد:
کد:
If (Octopus2=Octopus4) Then  Hide("Octopus2")
  Hide("Octopus4")
Else
  If (Octopus2<>Octopus4) Then
    Show("Octopus2")
    Show("Octopus4")
  End
End

خب در شرط اول كه گفتيد Octopus2=Octopus4 اگر اين دو با هم برابر نباشند(يعني به منطق صفر بخوره) بديهيه كه else اجرا ميشه.خب ديگه لازم نيست داخل else چك بشه كه ايندو برابر نباشند.

استاد.. من نسبت به چیزی که دفعه قبل شما برایم درست کردید و من یاد گرفتم در این بازی استفاده کردم.. و این بازی با توجه به همراهی های شما در بازی قبل درست شد که این یک ایده بود..و این ایده ناقص مرا به بزرگی خودتان ببخشید.. ضمنا بنده از لفظ های خواهشا و لطفا در این امر کمک و راهنمایی کنید استفاده کردم و فکر نمیکنم اینقدر گستاخ بوده ام که بخوام غیر از راهنمایی چیز دیگری خواسته باشم.. که اگر اینطور برداشت کردید عذرخواهی مرا پذیرا باشید.. استاد من خیلی دوست دارم این بازی که ماهها دربارش فکر کردم که چه جوری درست بشه را درست کنم.. و از اینکه این راه حل را هم بهم نشان دادید ممنونم .. ان شاالله بتوانم این بازی را به نحو احسن تبا همراهیتان تکمیل کنم.با تشکر

amiralavi74

Member
با سلام دوست عزیز عملا نمیشه اعلام کرد این پروژه کامله!!!
باید توی چند قسمت اونو کامل کنی:
1.راهنما ( اصلا کار نمیکنه! )
2.نشان دادن و مخفی کردن ( روی هرکدوم 10 بار کلیک میکنی تا یکی یک جای دیگه کارمیکنه :| )
3.گرافیک ( خوبه اما هنوز جای کار داره )
4.تایمر ( از fade استفاده کنید کار حرفه ای تر به نظر میرسه! )
5.اشتباه ( این قابلیت رو براش قرار بدید که وقتی کاربر اشتباه کلیک میکنه یک لحظه انتخاب درست به اون نشون داده بشه )
6.یک آهنگ خوب براش قرار بدید ( آهنگ انتخاب درست و اشتباه هم نیازه )
و درکل به نظرم بهتره از همین بازی که روی ویندوز 7 هست استفاده کنید و خودتون رو به زحمت نیندازید!
حتی اگه برای یک پروژه به این بازی نیاز دارید میتونی از نسخه پرتابل این بازی مایکروسافت استفاده کنید!
موفق باشید.

منم میدونم بازی های این مدلی قبلا ساخته شده ولی قشنگی این پروژه در اینه که خودت بسازیش.. اگه دوست داری و اگر میتونی در این زمینه به من کمک کنی ممنون میشم .. حتی در انتخاب یک موزیک متن زیبا که بهش بیاد. و از اینکه این بازی ر تحلیل کردی واقعا ازت تشکر میکنم...

Amit13

Well-Known Member

استاد يعني كسي كه همه ي بيلدرو بلده و استاده ،مثل nevercom و.... ما رفيقيم به هم كمك ميكنيم.:roe:

من خیلی دوست دارم این بازی که ماهها دربارش فکر کردم که چه جوری درست بشه را درست کنم

اين كد رو ببين، اميدوارم كارت رو راه بندازه
http://forum.majidonline.com/threads/199799-بازي-دوتايي

جدیدترین ارسال ها

بالا