بازیابی اطلاعات

mina1234

Member
من یک ویندوز روی درایو C نصب کرده بودم پس از مدتی بالا نیامد و ویندوز جدیدی نصب کردم روی همان درایو c.

الان وقتی کامپیوتر را روشن می کنم سوال میکنه ورژن قدیم را باز کنم یا ویندوز جدید را . اگر جدیده را انتخاب کنم ویندوز را بالا میاره .

آیا اطلاعاتی که روی ویندوز قبلی داشتم قابل بازیابی است ؟ اگر بله چطور ؟ با چند تا از نرم افزارهای بازیابی اطلاعات امتحان کردم نشد .

mina1234

Member
system reserved

در ضمن فایلهای قبلی من تبدیل به درایو system reserved شده است .

nima_dsnr

کاربر VIP
شما باید ویندوز رو repair میکردید به جای نصب
نمیدونم چجوری میشه اطلاعات رو برگردوند ولی میشه کاری کرد که دیگه سوال نکنه و مستقیم با یکی بیاد بالا.

the_king

مدیرکل انجمن
من یک ویندوز روی درایو C نصب کرده بودم پس از مدتی بالا نیامد و ویندوز جدیدی نصب کردم روی همان درایو c.

الان وقتی کامپیوتر را روشن می کنم سوال میکنه ورژن قدیم را باز کنم یا ویندوز جدید را . اگر جدیده را انتخاب کنم ویندوز را بالا میاره .

آیا اطلاعاتی که روی ویندوز قبلی داشتم قابل بازیابی است ؟ اگر بله چطور ؟ با چند تا از نرم افزارهای بازیابی اطلاعات امتحان کردم نشد .

بخش زیادی از فایل های ویندوز قبلی تون همون زمانی که ویندوز جدید رو نصب کرده اید باز نویسی شده و قابل بازیابی
نیست. بخش دیگه ای اش هم به مرور با نصب کردن برنامه ها و فعالیت های عادی ویندوز باز نویسی میشه.
در نتیجه احتمال بازیابی شدن اطلاعات قبلی خیلی پایینه.

در ضمن فایلهای قبلی من تبدیل به درایو system reserved شده است .

اون پارتیشن System Reserved که 100 مگابایته برای ذخیره شدن اطلاعات ویندوز قبلی تون نیست، اون پارتیشن
رو ویندوز 7 ایجاد می کنه تا اطلاعات اساسی لازم برای بوت شدن، راه اندازی BitLocker و قابلیت Recovery اش
را داخلش نگهداری کنه. اون پارتیشن برای بوت شدن صحیح ویندوز لازمه، دست کاری اش نکنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا