بازگشايي مجدد سايت بازيكده

aradax

Member
سلام دوستان
سايت بازيكده همونطور كه مي دونيد (‌شايد هم ندونيد) فعاليتش رو حدودا 6 ماه بود كه شروع كرده بود كه دو بار هم هك شد ( از امنيت بالا نوك !!! :wink: ) حالا سايت بازگشايي شده . البته هنوز خيلي از قسمتهاش كامل نشده اما ازتون مي خوام كه لطف كنيد و يك نگاهي به سايت بندازيد و تا كامل نشدنش هر پيشنهادي چيزي داريد به من بگيد . سايت هم در رابطه با بازيهاي كامپيوتري است .

[web:6a355b818c]http://www.bazikade.com[/web:6a355b818c]

a Truth Seeking

Active Member
عزيز تبريك مي گم.سايت خيلي قشنگ و جذابي شده از چند هفته قبل هم كه ديده بودم از نظر گرافيك تا حدود زيادي كارتون قشنگتر شده.

aradax

Member
ممنون از نظر لطفتون . از نظر قابليت ها چطور ديديش ؟‌ خوب بود ؟‌چيزي كم و كسر نداشت ؟

a Truth Seeking

Active Member
از نظر امكانات هم خيلي خوب و بجا كار شده به نظر من همه بخش هايي كه يكك سايت در مورد بازي هاي رايانه اي بايد داشته باشه رو داره.

aradax

Member
خيلي ممنون از اين كه وقتتون رو براي من هم صرف كرديد . ممنون .
اميدوارم كه بتونم جبران كنم . البته انتظار داشتم دوستان بيشتري من رو راهنمايي كنند باز هم ممنون

lxl

Member
سايت بازيكده رو من قبلا از طريق احسان ايكس ديده بودم . قبلي قشنگ بود . اين يكي از لحاظ قالب از قبلي قشنگ تره و به نظر من تكميل تره چون چند قسمت اضافه شده . در مورد هك شدن هم بايد بگم جنبه خوب چيزيه كه بعضي ها ندارن ...

nafise

New Member
سلام
راستش من آدرسي براي ديدن سايت نديدم
فقط عكس با مشخصات صفحه اول بود
بنظر من كه جالبه . فقط يكمي رنگ بندي شما تيره هست و كمي ترسناك :wink:
ميشه آدرس سايت رو هم بدين
ممنون و موفق باشين

a Truth Seeking

Active Member
aradax جان فكر كنم اگر يه بخش به عنوان گالري عكس بازي ها هم اضافه بشه بد نباشه البته شايد تا حالا شما هم به اين مساله فكر كرده باشين و شايد هم در اين زمينه اقداماتي انجام شده باشه.

aradax

Member
سلام دوستان عزيز
ممنون از نظر لطفتون به اين سايت . در مورد آدرس سايت كه البته دوست عزيزم گفت ولي به هر حال وظيفه من هم هست كه جواب بدم : www.bazikade.com .

در مورد گالري عكس هم تقريبا برنامه نويسي اش داره تموم ميشه !!!
ممنون از نظرات و پيشنهادات تون .

مخلص همه شما آراد

جدیدترین ارسال ها

بالا