بازگرداندن مقدار از php به JavaScript

rastegar.amir3

New Member
سلام. یه مشکلی دارم که نمی دونم برای یافتن جوابش باید چی یاد بگیرم! هر چی دستتون رسید بکمکید!
یه فرم دارم که نمی تونم از پی اچ پی توش استفاده کنم «ینی لوکال هست!» و نقش فرم لوگین رو بازی می کنه و اطلاعات حساب رو به صفحه php روی نت میفرسته...
حالا من چطوری بعد از چک کردن حساب توی php به اون صفحه اچ تی ام ال بفهمونم چه کار کنه؟
خلاصه می خوام مقداری رو از php به javascript بفرستم.
پیش پیش از جواباتون ممنونم!

rastegar.amir3

New Member
اینطوری بلدم!
من فرم ورود رو میگم دوتا فایل هم هستن!
یکم تازه کارم ...ببخشید

DaDaDooDoo

کاربر VIP
من نفهمیدم دقیقا چی می خوای ! بیشتر توضیح بده
من به خاطر اینکه گفتی خلاصه می خوام مقداری رو از php به javascript بفرستم اون جواب رو دادم

rastegar.amir3

New Member
ببخشید!
من یه صفحه ی html دارم که روی کامپیوترم سیو شده و یه صفحه php که روی هاستم هست.
صفحه اچ تی ام ال دو تا فیلد داره برای لاگین و اطلاعات رو به ادرس اینترنتی فایل پی اچ پی می فرسته .فایل پی اچ پی بعد از کنترل مقدار های ارسالی می خوام مقداری رو به همون فایل اچ تی ام ال بفرسته و با جاوا اسکریپت بقیه کار ها!
اصلا میشه؟!

DaDaDooDoo

کاربر VIP
ببین علت اینکه شما می تونی از سیستم خودت به اون صفحه php مقدار بفرستی این هست که سرورت ip valid اینترنتی داره، اما سیستم شما که ip valid نداره، یعنی شما اون ip رو می بینی اما اون نمی تونه سیستم شما رو ببینه، نمیشه این کار رو کرد

Milad

Well-Known Member
دقیقا باید مشخص کنید که چه قصدی دارید ، ادامه کار میتونه خیلی چیزا باشه ، اما اگر هدف ارسال اطلاعات و نمایش خروجی یا یک سری پردازش با JS در پاسخ به Result برگشت داده باشه : AJAX

rastegar.amir3

New Member
من دارم یه برنامه فون گپ می نویسم و طرف یاد روگین بکنید تا بتونه از نرم افزار استفاده کنه...
من یا باید اطلاعات رو به سرور بفرستم و وقتی متوجه شدم لوگین صحیح هست کاربر رو به صفحه بعد ببرم یا باید با جاوا اسکریپت به اس کیو ال وصل شم و خودم کوءری رو انجام بدم.

kassit

Member
وقتی فایل html لوکال باشه دیگه لاگین کردن معنی نمی ده دوست عزیز.
اما در نهایت اینکه انتقال کاربر از یک وب سایت آنلاین به یک فایل افلاین اصلا معنا و مفهومی نداره. قاعده اینه که اینطور مواقع یک برنامه تحت ویندوز نوشته می شه که با یک وب سرویس در ارتباط باشه.
ضمنا با جاوااسکریپت (تحت کلاینت که احتمالا منظور شمام همونه) نمی شه مستقیما به دیتابیش وصل شد.

بهتره دنبال حل مسئله از روش اصولی و درستش باشید.

rastegar.amir3

New Member
خوب قربونت برم توی فون گپ «برای ساختن نرم افزار اندروید» فقط همین روش وجود داره!
برنامه اینستاگرام رو هم با همین پلتفرم نوشتن حتما یه روشی داره ...
حالا اگه روشی هست برای ارتباط جاوااسکریپت و اس کیو ال لطف کنید.
ممنون از وقتی که میگذارید

shahriyar3

New Member
خوب قربونت برم توی فون گپ «برای ساختن نرم افزار اندروید» فقط همین روش وجود داره!
برنامه اینستاگرام رو هم با همین پلتفرم نوشتن حتما یه روشی داره ...
حالا اگه روشی هست برای ارتباط جاوااسکریپت و اس کیو ال لطف کنید.
ممنون از وقتی که میگذارید

میشه آقا انجامش داد خیلی سخت نیست فقط توضیح دادنش یکم سخته
ولی میتونی با بسته http_request از pear انجامش بدی.
توی گوگل یا توی سایت php این 3 تا کلمه رو بزن به جواب میرسی
manual توی خودش داره ولی
اگر خواستی منم میتونم برات درست کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا