بازي ترميناتور 3

saman2020

Member
Down

Cr

ابتدا فايل را دانلود كنيد سايزش 170 كيلو هست بعد روي فايل دانلود شده كليك كنيد تا به سايت
وصل شده و دانلود شروع شود .
سايز: 441.45 مگابايت .

hoom

Active Member
سلام

من داونلودش کردم ولی اون فایل کرکش نمیشه. میتونی لینکش رو یه بار بررسی کنی؟

hoom

Active Member
راست ميگي من ديدم Access Denied نوشته ولي زيرش رو نخوندم كه نوشته ظرفيت امروز تكميله. ميتوني فايل رو يه جايي آپلود كني؟ دستت درد نكنه و ممنون

saman2020

Member
hoom گفت:
راست ميگي من ديدم Access Denied نوشته ولي زيرش رو نخوندم كه نوشته ظرفيت امروز تكميله. ميتوني فايل رو يه جايي آپلود كني؟ دستت درد نكنه و ممنون

نه متاسفانه .
اما ميتونم برات ميل كنم .
البته فايل اصلي رو بايد در آخر دانلود كني .
فايلي كه لينكش هست يه فايل براي ارتباط شما به سرور براي دانلود كردن فايل اصلي ميباشد .

hoom

Active Member
لطف داري. ايميلم رو برات با PM فرستادم. خيلي ممنون

hoom

Active Member
ميشه بگي اون كرك براي چي هستش؟ چون اون فايل اصلي راحت داونلود شد البته يه دو ساعتي طول كشيد و ستاپ برنامه شروع شد كه البته من نصبش نكردم ولي نميدونم اون كرك براي كجاشه.

ممنون

saman2020

Member
hoom گفت:
ميشه بگي اون كرك براي چي هستش؟ چون اون فايل اصلي راحت داونلود شد البته يه دو ساعتي طول كشيد و ستاپ برنامه شروع شد كه البته من نصبش نكردم ولي نميدونم اون كرك براي كجاشه.

ممنون

اون فايل كه براي دانلود فايل اصلي از سايتش هست دوست عزيز اون لينك هم كه كركش هست .

saman2020

Member
hoom گفت:

ممنون

اون فايل كه براي دانلود فايل اصلي از سايتش هست دوست عزيز اون لينك هم كه كركش هست .

saman2020

Member
hoom گفت:

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا