....:::: بازي با افكت :::....

خواهش ميكنم ...... در ضمن دوستان اقا مجيد از قبل با من تماس گرفت و قرار شده اين مطلب تو قسمت مقالات سايت بياد ...... از شما ها هم كه از كارم ديدن كرديد خيلي ممنونم .!!

ماندانا جون ممنون كه راهنمايي كردي !

ولا من اينجا تازه واردم و نميدونم چي به چيه و از شما ها كه قديميتريد راهمنايي ميخوام.

در ضمن خيلي هم خوشحال شدم كه ميبينم به جز خودم دختراي ديگه هم اينجا عضون اينجوري احساس تنهايي كمتري ميكنم .

Masih

Well-Known Member
سلام عسل!
كارت قشنگ بود. همونطور كه مجيد گفته آموزشهات رو به آدرس سايت هم بفرست تا بصورت مقاله در ليست آرشيو مقالات سايت قرار بگيره.
به جمع مجيد‌آنلايني‌ها هم خوش اومدي.

اقا مسيح حرف شما رو قبول دارم ولي آخه من نميدونم كدوم آموزش به درد بچه ها ميخوره كه براي آدرس سايت بدم .

Masih

Well-Known Member
asal_topole گفت:
اقا مسيح حرف شما رو قبول دارم ولي آخه من نميدونم كدوم آموزش به درد بچه ها ميخوره كه براي آدرس سايت بدم .

مطمئن باش كه هر آموزشي به درد يك نفر ميخوره حتي اگر آموزش راه‌اندازي و نصب فتوشاپ باشه! دليل نداره كه همه آموزشها براي همه مفيد باشه! :wink:

ممنون از اين همه اعتماد به نفسي كه به من ميدي مسيح جان. منم فعلا دارم سعي ميكنم آموزشها رو تو تاپيك ها بدم و دوست دارم خود مديران هر كدوم رو كه بهتر ميدونن ور دارن براي مقالات سايت .

Masih

Well-Known Member
asal_topole گفت:
ممنون از اين همه اعتماد به نفسي كه به من ميدي مسيح جان. منم فعلا دارم سعي ميكنم آموزشها رو تو تاپيك ها بدم و دوست دارم خود مديران هر كدوم رو كه بهتر ميدونن ور دارن براي مقالات سايت .

هيچ مديري مقاله‌اي رو براي سايت برنميداره. خود كاربر اگر تمايل داشته باشه ميتونه اون مقاله رو براي سايت بفرسته.

ولي خوب چي كار كنم من كه دنبال اينجور چيزا نيستم من همينكه دوستان مييان و مقاله رو دانلود ميكنن برام كافيه و ديگه پي اين نيستم كه مقالم بره تو سايت يا نه ...

تا الان هم دو تا مقاله تو اين تاپيك ها دادم .! و برام فرقي نميكنه كه بره جزو مقالات يا نره !

Masih

Well-Known Member
وقتي تو مقالت رو اينجا ميگذاري بعد از يك مدت تاپيكهاي ديگه مياد روش و مقاله‌ات ميره بين صدها تاپيك ديگه ولي وقتي به بخش مقالات سايت ارسال كني اونوقت آرشيو ميشه و هركس هر موقع كه بياد ميتونه راحت پيداش كنه. من نميگم اينجا نگذار. اينجا بذار ولي براي بخش مقالات هم بفرست كه براي هميشه تو سايت بمونه.

موفق باشي.

اگه لطف كنيد و اين كار رو خودتون كنيد بهتره چون من كه نميدونم بايد چي كار كنم . (همين تاپيك رد و بدل كردن رو با زور ياد گرفتم )

جدیدترین ارسال ها

بالا