بازيابي فايلها و تعمير اونها

ahd_dc

Member
برنامه هاي زيادي براي بازيابي فايل وجود داره اما تقريبا فايلهاي بازيابي شده با همه اونها خراب هستند
لطفا بهترين برنامه براي بازيابي فايل رو كه ميشناسيد معرفي كنيد و همين طور برنامه هايي براي تعمير انواع فايلها
راستي كسي ميذونه اين شركتها از چه روشها و برنامه هايي براي بازيابي فايل استفاده ميكنند و يا فوروم يا سايتي براي آموزش اين كاره به صورت تخصصي سراغ داريد

amirhomayoun

Active Member
بهترین برنامه برای بازیابی به نظر من GET DATA BACK است که منو از یه مشکل بزرگ نجات داد . روی NTFS کار میکنه و تمام درایو رو حتی بعد از FORMAT کردن اسکن میکنه و فایلها رو نشون میده . برای من جز یه تعدادی فایل که به خاطر فارسی بودن اسمشون قابلیت بازیابی نداشتن بقیه رو کاملا برگردوند! برای دانلود هم میتونی از www.download.com استفاده کنی!rating اش در download.com بالا است (92%) 80 دلار هم قیمتشه . کارشم به نظر من بیسته بیسته!

اينم لينكش:

http://www.download.com/GetDataBack-Data-Recovery-for-NTFS/3000-2094_4-10202138.html?tag=lst-0-4

ahd_dc

Member
ممنون دوست عزيز
كسي جايي رو ميشناسه كه به صورت تئوري اين مسائل رو توضيح داده باشه و در موردش بحث كرده باشه البته مثل خيلي ها لطفا كتاب 200 را ... رو معرفي نكنيد

amirhomayoun

Active Member
متاسفانه نه ! من هر چي ياد گرفتم رو همين جوري با ور رفتن ! ياد گرفتم .

جدیدترین ارسال ها

بالا