بازهم نمایشگاه کامکس مشهد و باز هم میتینگ

HamidSHS

Active Member
الان بچه ها همه دور هم جمع شدن و من اینجا تنها نشستم دارم زل میزنم به مانیتور
164.gif

شرمنده بچه ها ، حسابی سرما خوردم جاتون خالی ... نتونستم بیام ... خوش بگذره ... :rose:
{ در نبود من ، امیدوارم علی عکس گرفته باشه بذاره ببینیم }

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
الان بچه ها همه دور هم جمع شدن و من اینجا تنها نشستم دارم زل میزنم به مانیتور
164.gif

شرمنده بچه ها ، حسابی سرما خوردم جاتون خالی ... نتونستم بیام ... خوش بگذره ... :rose:
{ در نبود من ، امیدوارم علی عکس گرفته باشه بذاره ببینیم }

:green:

Mandana

Active Member
جای همه دوستان که نیومدن خالی.واقعن خوش گذشت(این قسمت بولد شده رو سه چهاربار بخون حمید:دی)
سوسول:دی می علی هه زحمت کشید اومد دنبالم اصنم حالم خوب نبود مامانم چشاش 4 تا شد گفتم میرم نمایشگاه :lol:تو باسه یه سرماخوردگی پیچوندی؟هرکی عکسا رو بده به حمید عاق اش می کنم:green:

یه سوال فلسفی:مگه عکس هم گرفت کسی؟:-/
باسه منکه بار معنوی دیدن دوستان از بار علمی اش بیشتر بود.نمایشگاه جیگه 9 و نالبی بود.صباباطری و کانون مخترعان(که خالی بود) و غرفه ی اقا و خانوم دکترا باسم جالب بود.
امین جلوی دوستت روم نشد بزنمت تابلو:mad:
مصطفی اخرش شام خوردی؟:green: بابا ساعت 7 اخه کی شام میخوره؟می هم 3 و نیم نهار خورده بودم تازه:|
دیگه 8:30-9 بود با چنتا بچه ها رفتیم شام.پیشنهاد می کنم جام جم اگه رفتین خدای نکرده قارچ برگر نگیرین دورش سوخته بود وسطش خام:-/ خیلی هنر میخواد جدی:دی
سوای این مسائل خوشحال شدم امین و وحید و sadraman و دوست خوشتیپه ئه امین:mad: رو تاحالا از نزدیک ندیده بودم.بسی شاد شدیم
یکی بیاد جریان عکس گرفتن از برد پیت رو هم تعریف کنه:lol:
منم میرم استراحت کنم مثه حمید زود خوب بشم:green:موفق بباشین:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام
به منم خیلی خوش گذشت خیلی وقت بود بچه ها رو ندیده بودم

آقا حمید جای شما هم واقعا خالی ... نبودی ببینی این علی چه عکسی گرفت نزدیک بود همه ما رو ببرن زندان :دی

از همه دوستان قدیمی و جدیدی تو میتینگ ممنون خوش گذشت

عکسها رو هم بزارین ببینیم چه شکلی افتادیم :دی

:rose:

HamidSHS

Active Member
مانی » مرض ... تو به روح که اعتقاد نداری یه وخت ؟ :d ...

رضا مرسی داداش :d به شما خوش بگذره انگار به ما گذشته ... از قدیم گفتن بنی آدم اعضای همدیگرند ! :d

علی عکسارو بذار که خای لی مشتاقم به دیدن :p ... فقط اسم بچه ها رو هم زیرش بن ویس .. تن کی ئو :-*

جدیدترین ارسال ها

بالا