بازهم سامورايي ها.

a Truth Seeking

Active Member
ژانري در ميان سبکهاي مختلف بازي هاي رايانه اي وجود دارد، که به اکشن سوم شخص معروف است و بيشتر بر مهارت هاي فردي بازي کننده ها در حرکت و جا خالي دادن و استفاده از کليدهاي حمله تکيه دارد.
اين گونه بازي ها معمولا براي رايانه هاي شخصي کمتر عرضه مي شوند و وقتي هم عرضه شدند بازي هاي موفقي نيستند؛ چون بيشتر بازي کننده ها، بازي هاي pc را با صفحه کليد بازي مي کنند و صفحه کليد به هيچوجه امکاناتي که گيم پد به بازي کننده مي دهد، ندارند.
شايد از مشهورترين اين بازي ها بتوان به شاهکار نينتندو، ويوتيفول جو(Viewtiful Joe) و ابر بازي به «نام شيطان هم مي گريد»(Devil May Cry)اشاره کرد که دومي به تنهايي سبک اکشن را دگرگون کرد و توانست محدوده جديدي از طراحي بازي هاي سريع و اکشن را براي بازي سازان ايجاد کند.
همان طور که مي دانيد، معمولا طراحي بازي هاي سريع و پيچيده که گرافيک خوبي هم داشته باشند، به طور کلي از دست طراحان اروپايي و امريکايي بر نمي آيد. حتي خود دست اندرکاران شرکت CAPCOM هم در ساخت ادامه بازي «شيطان هم مي گريد» دچار مشکل شدند.
فکر مي کنم با اين مقدمه طولاني حتما متوجه شده ايد که بازي بوجينگاي چه جور بازي اي است.تقريبا 2سال است بعد از بازي کردن شاهکار «شيطان هم مي گريد»، ديگر هيچ بازي اکشن شمشيربازي حتي در حد واندازه هاي آن عرضه نشد.
بالاخره يک ماه پيش بوجينگاي براي پلي استشين 2 آمد که چون اسم بازي و شرکت سازنده آن اصلا معروف نبود، در بازارهاي ايران اصلا پخش نشد، اما بد نيست بدانيد بوجينگاي يکي از بهترين و خوش ساخت ترين بازي هاي شمشير بازي چند سال اخير است.
بازي گرافيک خوبي دارد که بسيار نرم اجرا مي شود و حتي با وجود تعداد زياد دشمن و حرکات سريع آنها، باز هم کند نمي شود. موسيقي ، بسيار مناسب يک بازي اکشن سامورايي ژاپني است. اين موسيقي و مراحل بازي ، بازي کننده هاي قديمي مثل من را ياد بازي شينوبي (Shinobi) در کنسول مگادرايو سگا مي اندازد.
از همان ابتداي بازي ، متوجه مي شويد که با يک بازي متفاوت سر و کار داريد. وقتي بازي براي اولين بار اجرا مي شود. ناگهان بدون هيچ مقدمه قهرمان بازي در خيابان يک شهر ظاهر مي شود و شما مي توانيد او را هدايت کنيد. بدون اينکه نه تيتراژ بازي آمده باشد و نه شما گزينه اي مانند new game ديده باشيد.
پس از چند دقيقه مبارزه با دشمن ها ناگهان بازي قطع و تيتراژ پخش مي شود. آن وقت متوجه مي شويد که بازي با ضبط کردن چند دقيقه مبارزه شما و نشان دادن آن در زواياي بسيار جالب ، تيتراژي درست کرده و آن را براي خودتان پخش مي کند.
داستان طبق معمول بسيار درپيت است و شايد کمي درپيت تر از بقيه بازي ها، ولي تا دلتان بخواهد، مبارزه ها جالب هستند. حرکات بسيار متنوع و جالب لائو، نقش اول بازي هيچ وقت شما را خسته مي کند. مهمترين موضوع در بازي هاي شمشير بازي و مبارزه تن به تن ، حرکات چند ضرب يا به اصطلاح Comboها هستند.
سيستم حرکات چند ضرب بازي بوجينگاي تا به امروز يکي از بهترين هاست.

انجام اين چند ضربها نه آنقدر سخت است که بيخيالشان شويد و نه آنقدر ساده ، که هميشه آنها را انجام دهيد. لائو مي تواند مانند همه نينجاهاي ژاپني روي در و ديوار راه برود و از اين ديوار به آن ديوار بپرد. اين کارها بسيار ساده و خوش کنترل هستند و همين که مرحله تمريني اول بازي را تمام کنيد، تا آخر هيچ مشکلي در اين زمينه پيدا نخواهيد کرد؛ اما از همه مهمتر سيستم دفاع و بدل زدن (Counter) است که مبارزات بوجينگاي را بسيار هيجان انگيز مي کند.
اگر بموقع عکس العمل نشان دهيد، مي توانيد در ميان ضربات دشمن به او بدل بزنيد که در اين صورت ضربات بيش از حالت عادي قوي خواهند بود؛ اما وقتي با دشمن ها قوي تر مبارزه کنيد، آنها هم مي توانند در ميان ضربات شما بدل بزنند.
در اينجاست که مبارزه بيش از پيش هيجان انگيز مي شود و بعضي وقتها نبرد و دفاع و بدل زدن نيم دقيقه طول مي کشد. در طول اين مدت دوربين از زاويه عادي خودش خارج مي شود و مبارزه را از زاويه هاي ديدني نشان مي دهد که يادآور فيلمهاي سينمايي اين ژانر است.
بازي از 8ماموريت تشکيل شده و در پايان از مراحل مختلف ساخت بازي آنقدر فيلم به شما نشان داده مي شود که تقريبا با نحوه ساخت يک بازي آشنا مي شويد. با تمام کردن بازي مي توانيد به اين فيلم ها و مصاحبه ها با عوامل دسترسي پيدا کنيد.
قرار دادن اين همه فيلم از پشت صحنه و نحوه توليد يک بازي تقريبا بي سابقه است.

منبع

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
جالب بود من اولين بار بودم اسمشو شنيده بودم

قربانت

علي

جدیدترین ارسال ها

بالا