بازم سی جی آکادمی...

black-hat

Member
سلام
اقا من کلی تو سایت در مورد cg academy -gnomon-digi t خوندم آخر سر معلوم نشد کدوم بهتره :shock:
سوال:من چند تا از این آموزش های فارسی رو گرفتم(با چند تا کتاب) تقریبا مبتدی رو رد کردم .ولی مدلینگم خیلی ... میخواستم بدونم از بین این سه تا کدومشون بهتر مدلینگ رو آموزش داده؟؟؟
زبانم زیاد خوب نیست با نگاه کردن میشه ازشون یاد گرفت یا باید حتما زبانم خوب باشه(مثل help مکس)؟؟؟

pclord

کاربر متخصص
هر کدوم خوبیای خودشونو دارن .cg academy روی مکس تمرکز داره، digi t آموزشاش یادگیریشون راحته ، gnomon آموزش های حرفه ای داره ، که یادگیریشون سخته و باید حرفه ای باشی.

پیشنهاد من:

اول digi t که راحت یادش میگیری بعد از این که راه افتادی و حرفه ای شدی gnomon رو حتما بگیر.

برای یادگیریشون احتیاج به دونستن زبان نداری و راحته یا گیری.اما اگه زبان بدونی کارت رو خیلی راحت میکنه و سرعت یادگیریتو بالا میبره.

Ultra3D

Well-Known Member
بابا مگه می خوای اورجینالش رو از خود سایتش بگیری!!؟

خوب هر پکش مگه چنده
به خدا مفته و ما ایرانی ها برای اون قیمت ها هم شک می کنیم!
اول آموزش های Gnomon از طرف پلیس FBI یک هشدار برای کپی رایت می ده و مثلا ً می گه به ما : دستا بالا...!!
اولش آدم می ترسه ولی بعد یادم می افته که بابا جامون امنه!!

black-hat

Member
آقا دمتون گرم واسه جواب
(من وقت نکردم قوانین سایت رو بخونم) ا گه اشکال نداره سایت خرید آنلاین رو لطف کنید
دادش ultra شما شبا رو تخت میخوابید ما ستاره ها رونگاه میکنیم تا خوابمون ببره(حالا چند تا dvd ی؟؟)

من هم با پس لرد موافقم اینطوری پیش بری من هر س تاش رو دارم فقط یه نظر دارم اینکهاز irshop man نخر که فایده نداره و از سایت ها ی معروف مثل پی سی ورلد بخر هر چند برای پک ها باید پول زیادی می ده ولی دلت راحته

جدیدترین ارسال ها

بالا