بازم رندر مایا و مشکل با تارگا و ...

maxpal97

Active Member
این برای 1000 بار هست که من تو انجمن های فارسی اومدم و این سوال را پرسیدم | امیدوارم اینجا دیگه یه جواب درست بگیرم
اول اینکه من کارت گرافیکم geforce هست و وقتی سینگل فریم می گیرم رندرم طول میکشه ولی چیز خوبی از آب در میاد ( سوال 1 راهی هست که رندرم کمتر طول بکشه - مثلا یه راه تستی که تو کارت گرافیکم و یا دستکاری تو render global و یا نرم افزار جانبی مثل alias image studio or mental ray (
دوم و سوال اصلی اینکه من فیلم رو که بصورت avi رندر میگیرم هر کاری می کنم نویز های بزرگی رو وسط صفحه دارم . یکی از دوستان تو همین جا گفت برو رندر تارگا بگیر بیار تو افتر - اینم انجام دادم ولی نه رندر تارگام رو درست تونستم بگیرم نه افتر بازش کرد . خلاصه اینکه من اگه بخوام فیلم رندر بگیرم از ابتدای مایا تا افتر رو یکی پله پله توضیح بده مخصوصا اینکه چطور عکس های تارگا رو تو افتر جوری وارد کنیم که خو به خود تنظیم بشن و درست پشت سر هم قرار بگیرن و بشه ازشون یه فیلم خروجی گرفت .

الان دیگه من با اینکه خیلی اطلاعاتم تو مایا رشد کرده ولی هنوز نمی تونم با رندر اون کنار بیام و اگه نتونم حلش کنم مایا رو میزارم کنار . به همین راحتی :cry:

ایشا الله یه روزی جبران کنم :wink:

saeed_22

Banned
عزیز جون ایمیج سکوانس بگیر بعد این عکسای پشت سر هم را ببر افتر افکت
یا کامبوزشن
فیلمش کن

و زمان رندرت
بسته به کیفیتی که میخای ازصحنه بگیری داره
و به عوامل متعددی بستگی داره
و نمیشه با یکی دو پست توضیح داد

maxpal97

Active Member
با تشکر ::
خوب بزارین سوالم رو مثالی بیان کنم : ما می خوایم یه فیلم با کیفیت دی وی دی رندر کنیم
خوب سوال اول : یه پرینت اسکرین از صفحه render setting خودتون رو برای من می زارین ( اگه هم میخواید از بالا به پایین تایپ کنید

دوست عزیز رندرهای تارگاتو ببر تو quick time اون ردیفش میکنه
بعدشم دی وی دی رو بیخیال شو این کارا سیستمای خیلی خیلی قوی میخواد
مثلا:
5 گیگ رم
2 تا کارت گرافیک 256
2 تا سی پی یو دو هسته ای
که اینارو یا خر پولا دارند
یا شرکتای فیلم سازی

i like the feeling.PVP is also perfect.

i like the game so much that i dont want to do anything.i think it is the wonderful game since game came up.i created the world whice be controled by me in game.i like the feeling.PVP is also perfect.
sometime,i choose power leveling company help me level up when i travel to anthoer city. www.internetgameservice.com. everthing is so perfect!hehe

جدیدترین ارسال ها

بالا