بازداشت روساي warez در 11 كشور !

Peyman-Pop

Active Member
پليس يازده كشور در عمليات هماهنگي با حمله به مراكز ناقض كپي رايت روساي جامعه موسوم به warez را با بيش از 200 رايانه توقيف كردند.

به گزارش بخش خبر سايت اخبار فن‌آوري اطلاعات ايران ، به نقل از جام جم، جان آشكرافت وزير دادگستري امريكا گفت پليس اين كشور به همراه 10 كشور ديگر به سازمان ها و مراكزي كه فيلم ، موسيقي و نرم افزار غيرقانوني را در اينترنت توليد و توزيع مي كردند حمله بردند.
در اين حمله پليس هاي بلژيك ، انگليس ، دانمارك ، فرانسه ، آلمان ، مجارستان ، هلند ، ايرلند شمالي ، سنگاپور و سوئد نيز شركت داشتند.
البته دپارتمان قضايي امريكا تاكيد كرد كه در اين كشور فردي بازداشت نشده اما ساير كشورها بدون ذكر جزييات دست به بازداشت مظنونان زدند.
توضيحي در مورد هويت بازداشت شدگان داده نشده است.
گفته مي شود اكثر رايانه ها در شبكه هاي به اشتراك گذاري فايل (P2P) مشاركت فعالانه داشته و دست به توزيع فايل مي زدند.

منبع خبر : فناوری اطلاعات ایران

MrMohi

Active Member
ناراحت کننده بود... ما با کلی از این سایتها خاطره داریم...

NextWorld IT

Active Member
من شخصا 75% حق رو به شرکتاي نرم افزاری و شرکتهاي توليد كننده موزيک و فيلم ميدم و 25% باقيمونده رو به کاربرانی که ناقض كپی رايت هستند
کافي چند لحظه خدتونو جاي يه تيم برنامه نويسی بزاريد که شبانه روزی دارن زحمت ميکشند و واقعا حقشون هست که نرم افزارهاشون فروش برن با این همه هنوز هم کاربران 25% حق دارند

MrMohi

Active Member
در مورد کاربرهای خارجی باید بگم من حق رو به برنامه نویس ها میدم . چون وقت و دانششون رو تو این برنامه ها صرف کردن . اما در ایران من این حق رو به کاربرها میدم . چون واقعا چاره ای غیر این ندارن

iranexplorer.net

Active Member
به محض اینکه کارتهای اعتباری رواج پیدا کنه من که فکر می کنم همه خرید می کنند.

راستی امروز توی روزنامه نوشته بود تا سال 2007، در بخش خاورمیانه ، کپی غیرمجاز - به هرشکل ، چه موسیقی، فیلم ، نرم افزار - به 25 درصد کاهش پیدا میکنه.... خبره خوبیه!

MrMohi

Active Member
احتمالا منظورشون کپی رایت تو کشورهای عربی بوده .تو ایران که حالا حالا ها وقت داریم

anti-life

Active Member
من كه اينجا هستم قسم خوردم پول بابت برنامه نميدم (( بابا براي ما دله دزد اف داره پول بديم برنامه دانلود كنيم ))

حالا بگذريم حالا اينا چند نفر بودن كلا .... در ضمن توجه داشتين كه 200 كامپيوتر انلاين بوده براي P2p ....ميگم اينا بي كار بودن .....

ولي دوست دارم يكي بياد بگه اينا چرا با اينكه ميدونستن خطر داره و سودي هم براشون نداشته .ميگرفتن برنامه ها رو كپي رايت ميكردن...

MrMohi

Active Member
احتمالا براشون سود معنوی داشته . انسانهای پاک و گمنام به اینا میگن دیگه ! همه کارو برای رضای خدا میکنن ! خودشونو به خطر میندازن ! کلی پول کامپیوتر و برق و مالیات و کوفتو ... میدن که ما بشینیم پای کامپیوتر و مفت مفت برنامه و فیلم و شو و موزیک داونلود کنیم و دسته آخر انگشت شصتمون رو حواله شون کنیم ! خدا باعث و بانی شو بکشه . الهی جّز جیگر بگیرن!

NextWorld IT

Active Member
مهم اینه که چيزی که زياده كامپيوتر انلاين برا p2p
هست منم حاضرم بميرم امّا پول بالاي windows و امثالهم ندم

اوه كي مياد اين همه پول بابت يه نرم افزار بده تو ايران
اگه اينجوري شد بايد سي چهل تومان (كمتر يا بيشتر)
بابت يه نرم افزار بده(original)

جدیدترین ارسال ها

بالا