بازار کار گرافیک سه بعدی چه طوره؟

judaki

Member
سلام دوستان خوب هستید
دوستان من چند وقت پیش بود که توی انجمن فتوشاپ یه پستی زدم در رابطه با یادگیری نرم افزارهای گرافیکی
که شامل فتوشاپ ایلاستریتور افتر افکت و 3d max میشد.
و شروع کردم از فتوشاپ یاد گرفتن حالا که یه چند ماهی ایه توی یه کانون تبلیغاتی کار میکنم میبینم که توی همین نرم افزار فتوشاپ هم خیلی جای کار داره که آدم حرفه ای بشه (از طراحی لوگو گرفته تا پوستر و مجله و...)
که باید با تجربه بشی و از همین هم میشه درآمد خوبی داشت(اگر حرفه ای باشی و کارت در حد تیم ملی)

1- ولی خوب به نرم افزار های 3 بعدی و جلوه های ویژه هم علاقه دارم. حالا نمیدونم فتوشاپو ول کنم بیام سراغ اینا یا میشه همه ی اینا رو به صورت حرفه ای آدم یاد بگیره؟

2- ثانیا نمیدونم نرم افزارهای 3 بعدی و جلوه های ویژه بازار کار داره یا نه یا بازار کارش برا کجاست آیا فقط برا صدا و سیماست و تبلیغاتی که توش پخش میشه؟

بسی بسیار ممنون از همگی دوستان

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام دوست عزیز
نطر شخصی من اینه که فوتوشاپ بیشتر بازار کارداره حتی تو طراحی سایت هم میشه ازش استفاده کرد
ولی اگه می خوای نرم افزار های سه بعدی رو یاد بگیری فوتوشاپ رو ول نکن

judaki

Member
خیلی ممنون
دوستان من همونطور که گفتم به سه بعدی هم علاقه دارم ولی نه فقط اینکه یاد بگیرم بلکه بتونم ازش درآمد هم کسب کنم
از طرفی فتوشاپ هم خیلی 3 شده دیگه طراح خیلی زیاد شده هر کجا که طراح میخوان اعلام میکنن که خانوم هم باشه شده مثل منشی

کسی از بازار کار سه بعدی خبر داره که بتونه کمک کنه

سلام اگه بخوای تو صداسیما کار کنی بعد از چند ماه ساده کار کردن میتونی بسم لله را بگی و بیای اگه می خوای حرفه ای 2-3 سال زمان میبره اما بعد می تونی در حد هالیوود کار کنی در مورد بازارش هم رو راست بگم دوست عزیز بستگی به خودت داره خیلی ها را میشناسم خیلی کم بلدند اما ججاهای بالا کار می کنند چون پارتی یا چیز دیگه ای دارند خیلی های دیگه را هم میشناسم استاد 3دی شدند اما دستشون جایی بند نیست در مورد فتوشاپ هم خیلی در کنار 3دی کار برد داره اصلا یه جلوه دیگه به کار میده پس ولش نکن

goodzila46

Active Member
دوست گلم
فتوشاپ اساس کار واسه چاپ هر چیزیه!! (یعنی نهایتاً وقتی به مرحله چاپ چیزی برسی باید ازش استفاده کنی پس این از این)
برنامه های سه بعدی خوبن اما نکته اینجاست که شما برنامه ریزیت چیه( یعنی می خوای خیلی سریع یاد بگیری یا به مرور) خوب برای شروع می تونی با 3dmax کار کنی که هم به نسبت خیلی از برنامه های دیگه مثل maya پیچیده و سرسام آور نیست هم بعد از شروع و یادگرفتن باید خیلی سریع مشخص کنی که علاقت به کدوم سمت از کارهای سه بعدی هست (انیمشین، طراحی ) و در نهایت سعی کنی متمرکز بشی روی 3dmax و photoshop و هر دو را با هم ادامه بدی مخصوصاً که الان فتوشاپ رو داری حرفه ای کار می کنی و نیاز نیست زمان خیلی زیادی رو صرفش کنی (حالا بعد ها یعنی بعد از یه سال کار کردن با مکس) هم می تونی بری سراغ نرم افزار های دیگه.

موفق و سر بلند باشی

mosy252

Member
سلام اگه بخوای تو صداسیما کار کنی بعد از چند ماه ساده کار کردن میتونی بسم لله را بگی و بیای اگه می خوای حرفه ای 2-3 سال زمان میبره اما بعد می تونی در حد هالیوود کار کنی در مورد بازارش هم رو راست بگم دوست عزیز بستگی به خودت داره خیلی ها را میشناسم خیلی کم بلدند اما ججاهای بالا کار می کنند چون پارتی یا چیز دیگه ای دارند خیلی های دیگه را هم میشناسم استاد 3دی شدند اما دستشون جایی بند نیست در مورد فتوشاپ هم خیلی در کنار 3دی کار برد داره اصلا یه جلوه دیگه به کار میده پس ولش نکن

دوستان هر کی تونست با دو سه سال کردن بشه در حد هالیوود دست مارو هم بگیره.نه عزیز حرفه ای شدن خیلی بیشتر از این کار میبره.

judaki

Member
خیلی ممنون دوستان .خوب دوستان میخوام بدونم بازار کارش چه جوریه فقط صداو سیماست ما که 9 تا کانال سراسری که بیشتر نداریم برای کارهای صداو سیما و تبلیغاتش که خیلی ضرفیت پره دیگه گنجایش نداره غیر از اون میخوام بدونم بازار کارش دیگه کجاست که بشه درآمد خوبی داشت بازار کار داره یا نه مثل خیلی های دیگه باید همون چیزی رو که یاد گرفتیم به یکی دیگه یاد بدیم و درامد کسب کنیم؟

mosy252

Member
یه روزنامه همشهری اگه بخری میبینی که روزانه چند تا اگهی استخدام max داره.ولی برای گرفتن کار باید واسه خودت نمونه کار درست کنی.

دوستان هر کی تونست با دو سه سال کردن بشه در حد هالیوود دست مارو هم بگیره.نه عزیز حرفه ای شدن خیلی بیشتر از این کار میبره.
عزیز من 2-3 سال کم زمان نیست بستگی داره چطوری ازاین 2-3 سال استفاده کرد وقتی شما 3 سال مدام جلوه های ویژه کار کنی و آپدیت باشی یا نمی دونم 2-3 سال فقط مدلینگ کار کنی و آپدیت باشی و پ خدای اون کارنمیشی ؟

mosy252

Member
نه عزیز ولسه رسیدن به اونجا باید حد اقل ده سال کار کنی.دایم باید آموزشی گوش بدی واصل کاره اینکه پروژه انجام بدی.با تیوری خالی بدرد نمیخوره.کسایی که اونجا کار میکنن همه تحصیلات اکادمیک دارن.اگه با 3 سال می شد پس باید بینشون جوان 22 ساله هم باشه.آدمه زیر 30 سال بشه بینشون پیدا کرد خیلیه.

judaki

Member
دوستان اگه يه دفتر مهندسي طراحي راه بندازيم كار هست براش ؟ بازارش خوبه خواهان داره؟

تو بازار ایران فعلا بیشتر مشتری های 3d مربوط به معماری و زیرگروه هاشه
اگه صرفا دونباله درآمد از راه 3d هستی فکر کنم در حال حاضر به این سمت بری بهتر باشه .
البته چندتا نمونه کار خوبم برای اول کار احتیاج داری که هم بتونی پروژه شرکتی بگیری و هم پروژه دانشجویی البته این هم بگم که رقیبم هم به همان نسبت زیاده

جدیدترین ارسال ها

بالا