بازار كار

Iman3D1982

Active Member
فعالتر باشين

سلام به همگي دوستان هنرمند و نسبتا هنرمند خودم.
هم يه تشكر و هم يه گلايه داشتم.
همونطور كه خودتون ميدونين اين سايت به عنوان يه سايت پرطرفدار ميتونه يه مكان خوب براي تبادل نظر ميون بر وبچ ايروني باشه و من از اين نظر از همه دست اندر كاران اين مجموعه كمال تشكر رو دارم.
ولي دوست دارم كه شما هم قدرش رو بدونين و يه كمي فعال تر باشين تا بتونيم از تجربيات همديگه استفاده ببريم.
ممنونم كه تحملم كردين...

آخرین ویرایش:

Saeid Taheri

Active Member
سلام ایمان جان

با تشکر از حسن نظرت و موضوعی که مطرح کردی ، باید عرض کنم خدمدت که اینجا متاسفانه از حرفه ای و غیر حرفه ای گرفته همگی مصرف کننده هستند ( متاسفانه ) بنده هر چه در توان داشتم رو کردم ، ولی دیگه واقعا بدون همکاری کاربران نمیتونم ...!!!

a_real3d

Banned
aziz janaa shoma aval khodeton begin ke chi vase eraae darin. ke tavanaye haton shenakhte beshe. taa hoviyateton az nazar pro bodan tasbit beshe. on moghe hast ke mishe tabadole nazare kard.

javad_ghasemi

New Member
سوال

سلام
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بچه های تریدی مکس کار
بچه ها یک سوال داشتم از شما در مورد تریدی مکس اگر کسی بلد هست یاد ما هم بده ثواب داره
می خواستم بدونم که مثلا اگر کسی بخواهد یک صحنه طراحی کند که ماشینی ازیک مکان شروع به حرکت کند و مثلا حدود

صد خیابان را پشت سر بگذارد و خلاصه یک مسیر طولانی را پشت سر بگذارد حالا برای طراحی این صحنه که باید صحنه

های زیادی را شامل شود از قبیل ساختمانها وغیره آیا تمامی این صحنه ها در یک فایل ذخیره می شود یا که باید تکه تکه شود و

در چند فایل ذخیره شود و بعدا با هم مرج شوند

سوال دوم
آیا برای رندر گیری یک انیمیشن چند دقیقه ای باید ساعت ها منتظر ماند یا که راه آسانتری نیز دارد

امید وارم متوجه منظورم شده باشید
**wink**

javad_ghasemi

New Member
سلام
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بچه های تریدی مکس کار
بچه ها یک سوال داشتم از شما در مورد تریدی مکس اگر کسی بلد هست یاد ما هم بده ثواب داره
می خواستم بدونم که مثلا اگر کسی بخواهد یک صحنه طراحی کند که ماشینی ازیک مکان شروع به حرکت کند و مثلا حدود

صد خیابان را پشت سر بگذارد و خلاصه یک مسیر طولانی را پشت سر بگذارد حالا برای طراحی این صحنه که باید صحنه

های زیادی را شامل شود از قبیل ساختمانها وغیره آیا تمامی این صحنه ها در یک فایل ذخیره می شود یا که باید تکه تکه شود و

در چند فایل ذخیره شود و بعدا با هم مرج شوند

سوال دوم
آیا برای رندر گیری یک انیمیشن چند دقیقه ای باید ساعت ها منتظر ماند یا که راه آسانتری نیز دارد

امید وارم متوجه منظورم شده باشید
**wink**

Iman3D1982

Active Member
شما بهتره اين رو بصورت يه موضوع جدا بنويسيد
چون ربطي به موضوع اين تاپيك نداره

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا