بازاریابی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahin666

Active Member
با سلام . من در یه شرکت نیمه دولتی انبوه سازی ساختمانی کار میکنم و کارم نقشه کشی ساختمان است و از اونجائی که به کار معماری داخلی و طراحی علاقه دارم حدود 8 -9 ساله که به سمت 3d روی اوردم و کیفیت کارام خوبه اما شرکت ما چون بهای زیادی به این کار نمیده اگه عنوان کنم ،مبلغ زیادی بابت این کار نمیده از طرفی چون یه شرکت دولتی است میگه نمیتونیم به یه کارمند مبلغ بیشتری بدیم . در نتیجه من دنبال منابع کاری دیگری میگردم . شرکتهای خصوصی معماری تمایل به کار دادن بیرون ندارن و ترجیح میدن یه نفر رو استخدام کنن . در ضمن بعضی ها خیلی زرنگن میخوان طرف هم برداشت از محل کنه ، هم نقشه بکشه ، هم طرح بده و هم 3d کنه و بعد حداکثر ماهی 800 تومان بده . آیا دوستان راهی برای جلب مشتری دارند؟

amin256

Well-Known Member
سلام
همه شرکت های معماری که اینجوری نیستن بعضی ها پروژه ای حساب می کنن.
شرکت های دکوراسیون داخلی هم گزینه بدی نیستن

shahin666

Active Member
امین جان اکثر شرکتها به اینصورت هستن و ترجیح میدن طرف زیردست خودشون باشه تا هر کاری میخوان ازش بکشن . آیا به نظر شما راه دیگه ای برای بازاریابی برای این کار وجود داره؟

rmreza

Well-Known Member
شما سعی کنید طرح زیاد بزنید و نمونه کار هاتون رو زیاد کنید و بعد یک سایت برای خودتون درست کنید و اون ها رو اونجا بزارید کم کم برید سراغ کار های اینترنتی یعنی طرح رو بگیرید و بعد سه بعدی کنید . توی مجید آنلاین یک سری هم به قسمت بازاریابی بزنید . جالبه ، شاید کارت رو راه انداخت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا