دوستان توجهه کنن !
کار خوب تو دنیا فت فراونه ... مهم اینه که کسی که کار میزاره اطلاعت بده .... من کل تایپیکو خوندم . 2 تا پست اطلاعاتی بسیار مختصر و کمه و سه صفحه همه هی میگن خوبه .... بابا جان تو خوب بودن کار شکی نیست اما از این کارا میشه به راحتی 100 برابر بهترشم پیدا کرد .... اما مهم چیه ... اینه که کسی که کار میزاره توی اطلاعات دادن خسیس نباشه ,'وگرنه خب اینم یه کاره خوب .
ممون
دوست عزیز
خواهش می کنم کمی با لحت ملایم تر پست بزنید
شما سوال بپرسید
بعد اگه صاحب تاپیک جواب نداد اون موقع با لحنی به مراتب ملایم تر از این پستتون و فقط در حد یاد آوری پست بزنید
اینکه همین جوری یکی از کاربران حرفه ای رو خطاب قرار بدید و بهش بگید خسیس یک کار کاملا نا عادلانه هست
می دونم که قصد بدی نداشتید
ولی قبل از اعتراض خواهش می کنم در خواست کنید و اگه به درخواستتون پاسخی داده نشد اون موقع می تونید اعتراض کنید
در ضمن اینو هم به یاد داشته باشید با اینکه قوانین سایت می گه که صاحب تاپیک باید جواب سوالات رو بده ، اما این نکته خیلی مهمه که بدونید وقتی که من می خوام از ایشون چیزی رو یاد بگیرم و ایشون هم می خواد به من یاد بده واقعا داره بهم لطف می کنه که تکنیک های کارش رو یادم می ده و اصلا وظیفش نیست که به قول شما خسیس نباشه
من این پست رو اینجا زدم چون جنبه ی عمومی داشت
ولی خواهش می کنم در صورتی که می خواهید جواب منو بدید از پیغام خصوصی استفاده کنید تا تاپیک از مسیرش منحرف نشه
ممنونم