ا گرافیست

سلام. دوستان تو این بخش کسی هست که تحصیلات گرافیک هم داشته باشه؟ من چند تا سوال دارم اما نمیدونم کدوم بخش مطرح کنم
ممنون

galagoola

Active Member
اینکه چند تا سوال نیست یه درخواسته(شوخی)
شما توضیحاته کامل در مورد درخواستتو مطرح کن تا یواش یواش سرو کله بچه ها پیدا شه

h-akhavan

Member
سلام:)
سوالت بدجوری منو قلقلک داد!!!
من خودم با این سبک هر وقت خاستم طرحی بزنم،خلاقیت به خرج دادم و فکرر می کنم مهمترین فاکتور هم خلاقیت باشه، ولی امیدوارم که دوستان که تحصیلات آکادمیک دارن و یا مقاله و مطلبی برای ارائه دارن دریغ نکنن! من پیشاپیش سپاسگذارم:oops:

وحشت

Active Member
من فوق دیپلم گرافیک دارم... شما این ترکیب بندی رو مطمئنی برای هنرستان یا دانشگاه نمیخوای؟
درخواستت رو درست مطرح کن ببینم چی میخوای؟

memol_515

Active Member
خط ! نقطه ! چه عجيب! ديروز پريروزا بود داشتم يه مقاله راجع بهش ميخوندم! اما اصلآ يادم نيست كجا بود! فقط يادمه از متن سخنراني هه جناب آقاي علي دامغاني بود...
راستش من درست متوجه منظورشون نشدم. البته شايد خيلي هم به اين مبحث مربوط نبود چون بيشتر به اهميت "نقطه" در "خط" (گويا همون خطاطي) مربوط بود. من اين يه جمله رو توي جملاتي كه save ميكنم، نگهداشتم از متن همون سخنراني:
"معلم دامغاني به اهميت نقطه در خط اشاره کرد و گفت: علت اهميت نقطه در خط اين است که تمام حقايق در نقطه نهفته است و حتي علم نيز تنها يک نقطه است و بقيه خطوط که به نقطه اضافه شده به دليل جهل آدمي‌است."

اهميت نقطه خيلي در طراحي زياد هست. من خيلي طرح هاي ساده رو ديدم، كه فقط و فقط با به كار بردن يه هاله از نقاط، دور يه قسمتي از طرح، يه جور جلوه خاصي به همون" سادگي" بخشيدن.

نميدونم اين حرفها كلآ به موضوع مربوط بود يا نه! اما خوب، اميدوارم بي ربط نبوده باشه.

موفق باشي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقاي رضا شما منظورت دقيقا از خط و نقطه چيه؟
ميشه بيشتر توضيح بدي؟
خط و نقطه رو تو خوشنويسي منظورته يا تو طراحي؟!

ا ترکیب بندی

منظورم همان کامپوزیسیون در ترکیب کادر و المانها و انرژی های اونها به همه
دقیقا برای دانشگاه میخوام اما نه برای خودم. چون خودم ترم چهارم اما دلم میخواد کارهای دوستان رو هم ببینم
.

پیوست ها

• composite.jpg
    composite.jpg
    21.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4

وحشت

Active Member
من فوق دیپلم گرافیک دارم... شما این ترکیب بندی رو مطمئنی برای هنرستان یا دانشگاه نمیخوای؟
درخواستت رو درست مطرح کن ببینم چی میخوای؟

منظورم همان کامپوزیسیون در ترکیب کادر و المانها و انرژی های اونها به همه
دقیقا برای دانشگاه میخوام اما نه برای خودم. چون خودم ترم چهارم اما دلم میخواد کارهای دوستان رو هم ببینم
.

حال کردی... میدونستم خدایی... من خودم این کارم... اما شرمنده... بنده طرحام دست استاد موند... بعدش هم گم و گور شد...

جدیدترین ارسال ها

بالا