ای بابا - چیکار به آواتور من دارین ؟!!!

arashdanger

Member
آقا کی نوبت آواتار من میشه پس؟ البته بنده بی دفاع هستم چون هیچی از گرافیک حالیم نمیباشد!

logical_82

Member
آرش خان اولین بار این عکسی که گذاشتید به عنوان آواتارتون رو یه جا دیدم به عنوان پوستر تبلیغاتی که واسه یکی از این شرکتهای به اصطلاح مشهور تولید سخت افزار بود (کلی هم غلط دیکته ای داشت) . خیلی عکس باحالیه و از اون جالبتر مفهوم اونه که لوگوی مشهور لینوکس داره آبمیوه ای رو که لوگوی ویندوز روشه رو اونقدر محکم میک میزنه که قوطی مچاله شده و در واقع نوعی قدرت نمایی لینوکس نسبت به ویندوز هست ! (حال کردید نه ؟ )

arashdanger

Member
خیلی حال کردم خداییش! شما خودت یه پا لینوکس کاری هااا !!! میگم اینو من از یه جایی ورداشته بودم که الان پیداش نمیکنم ولی مشابهش رو اینجا میزارم تا اگر دوستان برای کار کردن روی عکس کوچیک مشکل داشتن از بزرگش بتونن استفاده کنن:
http://www.freecomputerdesktopwallp...WindowsXP_freecomputer_desktopwallpaper_s.jpg
(دستی دستی دارم آبروی خودمو میبرم! همه اسلحه هارو ریختم تو زمین دشمن خودم نشستم بی دفاع!)

S4DEGH

Well-Known Member
d@nyal گفت:
اینم مال آقا محمد صادق خان جداری ... !
(حالا توباشی و منو اذیت کنی ! ):cool:
عجب !

شوخي شوخي با آواتر ما هم شوخي ! :D
من كي تورو اذيت كردم ... چرا حرف تو دهنه بچه ميزاري ... دست و بنداز :D
اين آواتر من توي تمامي سايت هاي دنيا ثبت شده ! ( برو تو كفش ) واسه همين نميتونم عوض كنم !
ولي اين رو با فتوايمپكت طراحي كرده بودم ... يادش بخر ...

بعد خودت داري ميگي مال دوره ساسانيانه ! پس بايد بزاري تي مزايده و به بالاترين قيمت بفروشي !!:wink:

221.gif

Mandana

Active Member
تقصیر من چیه؟بهههههههه.باشه آقا من امشب اگه آواتار همه تون رو آباد نکردم!!!ما که طرح هم میذاریم هیش کی نظر نمیده که!!!!!

اما رو چشمم.فقط دعوام نکنین ها.فعلا

mostafa_az

Well-Known Member
آبی میگم همینو بزار برا آواتورت بیتره :lol:
میگم آقا مثل اینکه نتونستین رو عکس ما خوب کار کنین . :wink: شاید به خاطر اینه که به طور طبیعی خودش خنده دار هست . :lol:

مخلصیم
صمطفی

Mandana

Active Member
ههههههههه ای بی معرفت.باشه حساب تو رو می رسم.فعلا برم حساب علی رضا رو برسم که بهم می خنده.

ههههه مصی جان آخه همه که مثل من شجاع نیستن.باید ضمانت نامه کتبی بدی که اگه ناراحت شدی بن نمی کنی.اگه تعهد نامه بدی میبینی چقدر خاطرخواه داری.

اینم آواتارت.این بیشتر بدرد لئوناردو داوینچی میخوره که ازش الهام بگیره.اصلا هم جالب نشد.

پیوست ها

• mosi.gif
    mosi.gif
    161.5 کیلوبایت · بازدیدها: 57

logical_82

Member
abtin_khosravi گفت:
تقصیر من چیه؟بهههههههه.باشه آقا من امشب اگه آواتار همه تون رو آباد نکردم!!!ما که طرح هم میذاریم هیش کی نظر نمیده که!!!!!

اما رو چشمم.فقط دعوام نکنین ها.فعلا
آخه تو روز روشن داری خالی می بندی بابا هر کی هم ندونه خودت که می دونی ما ارادت خاصی برات قائلیم (بشنو ولی باور نکنی یه وقتا )

d@nyal

Member
آقا دستت درد نکنه این آواتور صادق خیلی باحال شده !! من یکی که خیلی حال کردم !!!

+++++++++++++++++++++++++

بعد خودت داري ميگي مال دوره ساسانيانه ! پس بايد بزاري تي مزايده و به بالاترين قيمت بفروشي !!

نه دیگه ! منظورم این بود که دیگه انقدر ازش کار کشیدی که دیگه ... کارش تمومه !

d@nyal

Member
ای صادق بیچاره ! :cry:

Untitled-2.gif
***: البته خدا نکنه ! خدا به صادق 200 سال عمر بده ! تا سوالای مارو جواب بده .
مگه نه صادق ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا