خیلی شبیه آواتار تویه !!! نه ؟!
logical_82 Member May 27, 2006 #83 اینم سهم من از آواتار علیرضا : نوید خان واسه تو هم یه کارایی می کنم . پیوست ها 10.jpg 17.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
logical_82 Member May 27, 2006 #84 آقا نوید ببخشید عجله ای شد : پیوست ها 11.jpg 15.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
Mandana Active Member May 28, 2006 #86 هههههههههه مرسی سامان مواظب خودت باش.نفر بعدی تویی اینم نوید.بچه که بوده مواظب نبوده(متحرک) بزرگ که شد قلبشو به خودش دوخت پیوست ها navidkoodaki.gif 9.3 کیلوبایت · بازدیدها: 61 navidbozorgsali.jpg 23.3 کیلوبایت · بازدیدها: 61
هههههههههه مرسی سامان مواظب خودت باش.نفر بعدی تویی اینم نوید.بچه که بوده مواظب نبوده(متحرک) بزرگ که شد قلبشو به خودش دوخت
Mandana Active Member May 28, 2006 #87 هههههههه سامان تازه دقت کردم آواتار لاجیک رو.به یه دست هم راضی نبوده!!! اینم یه عکس دیگه از نوید و ... پیوست ها navidngf.jpg 29.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4
هههههههه سامان تازه دقت کردم آواتار لاجیک رو.به یه دست هم راضی نبوده!!! اینم یه عکس دیگه از نوید و ...
Mandana Active Member May 28, 2006 #89 اتفاقا نوید جان این تنها موردیه که اگه جبران نکنی خوشحالمون کردی همیشه چهره معصوم من اول آماج حمله های دوستان قرار میگیره.من بی صبرانه منتظرم نوید.امیدوارم ازم ناراحت نشده باشی قربانت آبتین
اتفاقا نوید جان این تنها موردیه که اگه جبران نکنی خوشحالمون کردی همیشه چهره معصوم من اول آماج حمله های دوستان قرار میگیره.من بی صبرانه منتظرم نوید.امیدوارم ازم ناراحت نشده باشی قربانت آبتین
logical_82 Member May 29, 2006 #91 آبتین خیلی خوشگلتر شدی اینجا. داش نوید دس مریضاد . آبی جون خوب حالتو گرفت . سامان خان نوبتی هم که باشه نوبت خودته !
آبتین خیلی خوشگلتر شدی اینجا. داش نوید دس مریضاد . آبی جون خوب حالتو گرفت . سامان خان نوبتی هم که باشه نوبت خودته !
logical_82 Member May 29, 2006 #92 سامان جون بستنی بخور تفنگ خطر داره ! ببین با لبخند چقدر ناز می شی : پیوست ها 12.jpg 28.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر May 29, 2006 #96 سلام ايول كاراي همه باحاله ! لاجيك جان حالا فعلا اينو داشته باش ... تا بعد...!
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر May 29, 2006 #97 بازم سلام آبتين ببين از اين خوشت مياد ؟!!! راستي آبتين اين شعر يادته ! دويدم و دويدم به قلكم رسيدم زدم اونو شكستم تا پول بياد به دستم هيچي نبود تو قلك بجز يه سوسك كوچك سوسكه بگم چكار كرد ترسيد و زود فرار كرد خونه سوسك خراب شد دلم براش كباب شد دويدم و دويدم رفتم براي سوسكه قلك نو خريدم تا بعد...! آخرین ویرایش: May 29, 2006
بازم سلام آبتين ببين از اين خوشت مياد ؟!!! راستي آبتين اين شعر يادته ! دويدم و دويدم به قلكم رسيدم زدم اونو شكستم تا پول بياد به دستم هيچي نبود تو قلك بجز يه سوسك كوچك سوسكه بگم چكار كرد ترسيد و زود فرار كرد خونه سوسك خراب شد دلم براش كباب شد دويدم و دويدم رفتم براي سوسكه قلك نو خريدم تا بعد...!
logical_82 Member May 29, 2006 #98 آبتین داشته باش . حالا هی سر به سر اینو اون بزار اینم عاقبتش . بچه ها متشکریم . بچه ها متشکریم . سامان خان خیلی ناز کار کردی مخصوصا چشای این آبی جونو
آبتین داشته باش . حالا هی سر به سر اینو اون بزار اینم عاقبتش . بچه ها متشکریم . بچه ها متشکریم . سامان خان خیلی ناز کار کردی مخصوصا چشای این آبی جونو
amirlol Well-Known Member May 30, 2006 #99 سلام بچه ها بابا بنده خدا آبتین چقدر اذیتش می کنید ولی خدایش خوش تیپ تر میشه با روتوش ها
logical_82 Member May 30, 2006 #100 آبی خوش تیپ بود خوش تیپ تر شد . بابا طرح بزنید یا آواتار بیارید اذیت کنیم دیگه کمبود آواتار اومده اینجا !
آبی خوش تیپ بود خوش تیپ تر شد . بابا طرح بزنید یا آواتار بیارید اذیت کنیم دیگه کمبود آواتار اومده اینجا !