ایکس پی

mamad_tala

Member
با سلام، این عکس رو تو فتوشاپ درست کردن؟

پیوست ها

• creep.ru.XP.082.jpg
    creep.ru.XP.082.jpg
    91.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30

Fa

Well-Known Member
به نظر من از یه نرم افزار 3d استفاده شده

farzadbb

Member
من فکر کنم تو فوتوشاپ هم بشه درست کردش ولی احتمالش هم هست از یه نرم افزار 3d استفاده کرده باشن .

farzadbb

Member
من عکس رو از نزدیک ندیده بودم . چه پرزهای بامزه ای داره . فکر نمی کنم کار فوتوشاپ باشه !

mostafa_az

Well-Known Member
فقط ممکنه ویرایش رنگش تو فوتوشاپ باشه وگرنه کارش 3ی هستش .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اتفاقا فتوشاپ قابلیت ساخت همچین کارایی رو داره!! البته با نرم افزارای سه بعدی ساز این کارا بیشتر انجام میشه ولی فتوشاپ هم می تونه همچین کاری رو از ابتدا انجام بده

چند وقت پیش شهرام یه آموزش گذاشته بود که توش ساخت یه توپ رو نشون می داد که پرزهای روی توپ رو هم بوسیله یه نوع براش مخصوص ایجاد می کردن.

FashisT

Active Member
البته سارا این با اونی که گذاشته بودم یکم فرق فونکوله!
این عکس از استفاده متریال و نوع نورپردازی معلومه که با یک نرمافزار 3دی هست..البته منکر این نمیشم که با فتوشاپ نمیشه ولی با فتوشاپ و زیاد کار میبره و هم به متریال یک دست چمن نمیرسه!
فعلا

ToFaN

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
اتفاقا فتوشاپ قابلیت ساخت همچین کارایی رو داره!! البته با نرم افزارای سه بعدی ساز این کارا بیشتر انجام میشه ولی فتوشاپ هم می تونه همچین کاری رو از ابتدا انجام بده

چند وقت پیش شهرام یه آموزش گذاشته بود که توش ساخت یه توپ رو نشون می داد که پرزهای روی توپ رو هم بوسیله یه نوع براش مخصوص ایجاد می کردن.
مطمئنی نوردهی و پرسپکتیوش هم میشه دقیق با فتوشاپ داد؟

FashisT

Active Member
یوسف نوردهی و پرسپکتیوش رو که میشه با فتوشاپ هم داد ولی اون حالت تکسچر روی فرم رو به این صورت با فتوشاپ نمیشه
فعلا

ToFaN

Well-Known Member
FashisT گفت:
یوسف نوردهی و پرسپکتیوش رو که میشه با فتوشاپ هم داد ولی اون حالت تکسچر روی فرم رو به این صورت با فتوشاپ نمیشه
فعلا
جدا نوردهیش حتی پرسپکتیوش میشه نمیگم نمیشه به این نازی نمیشه
اگه هم بشه 3 سال طول میکشه

Parham

Well-Known Member
به نظر من که اگرچه در برنامه فتوشاپ می‌شه این کار را انجام داد اما وقت تلف کردن هستش ... چون با امکانات برنامه های 3 بعدی و متریال هایی‌ که هستش این کار به مراتب راحتر صورت میگیره ... و می‌شه برای تصحیح از این برنامه استفاده کرد ...

ToFaN

Well-Known Member
Parham گفت:
به نظر من که اگرچه در برنامه فتوشاپ می‌شه این کار را انجام داد اما وقت تلف کردن هستش ... چون با امکانات برنامه های 3 بعدی و متریال هایی‌ که هستش این کار به مراتب راحتر صورت میگیره ... و می‌شه برای تصحیح از این برنامه استفاده کرد ...
سه سوته عوضش کردی ها
ها ها ها ولی من گرفتمش

GFX Master

بله منم نگفتم با فتوشاپ انجام این کار راحته خوب این معلومه که ساخت چنین چیزی با برنامه های سه بعدی ساز به مراتب راحتتره ولی قدرت فتوشاپ رو هم دسته کم نگیرید. شهرام اگه می تونی اون تصویر توپ رو یه بار دیگه توی همین تاپیک آپ کن تا همه ببینن که قدرت فتوشاپ توی ساخت متریال (با استفاده از براش) و همینطور دادن حالتهای پرسپکتیو چقدره . منتها منم قبول دارم که ساخت چنین چیزی توی فتوشاپ خیلی خیلی سخت و وقتگیره

ToFaN

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
بله منم نگفتم با فتوشاپ انجام این کار راحته خوب این معلومه که ساخت چنین چیزی با برنامه های سه بعدی ساز به مراتب راحتتره ولی قدرت فتوشاپ رو هم دسته کم نگیرید. شهرام اگه می تونی اون تصویر توپ رو یه بار دیگه توی همین تاپیک آپ کن تا همه ببینن که قدرت فتوشاپ توی ساخت متریال (با استفاده از براش) و همینطور دادن حالتهای پرسپکتیو چقدره . منتها منم قبول دارم که ساخت چنین چیزی توی فتوشاپ خیلی خیلی سخت و وقتگیره
در ساخت این نمونه تصاویری اصلا نباید حرف از قدرت فتوشاپ بزنی که خیلی کم میاره تو خیلی موارد نمیگم نمیشه ولی واقعا کم میاره

GFX Master

خوب نظرتون درباره این عکس چیه؟ اینو که دیگه 100% با فتوشاپ ساختن!

پیوست ها

• 12.jpg
    12.jpg
    22.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Parham

Well-Known Member
یوسف برای متقاعد کردن این دوست عزیز یک تاپیک جدا باید زد ، این دوست عزیز متوجه نمی‌شه که ما میگیم با فتوشاپ این کارها شاید بشه اما وقت تلف کردن هستش و زمانی‌ که کارهای بهتری با برنامه های 3 بعدی می‌شه انجام داد و تصحیح را از برنامه هایی‌ مثل فتوشاپ انجام داد چه کاری هستش که از فتوشاپ خالی‌ برای این کار استفاده بشه ؟

GFX Master

دوست عزیز من اتفاقا منظور همگی رو خوب متوجه میشم شما اگه به پست قبلی من خوب دقت کنی گفتم که ساخت چنین کارایی در اصل با برنامه های سه بعدی هستش منتها نمیشه گفت با فتوشاپ امکانپذیر نیست

در ضمن بر عکس شما من اصلا اعتقاد ندارم که ساخت چنین چیزایی با فتوشاپ وقت تلف کردنه!!!! اگه شما اینطوری فکر می کنید دیدتون رو باید عوض کنین. چون بین انتخاب یه برنامه واسه ساخت سریع یه تصویر و تلف کردن وقت خیلی فرق هست. من قبول دارم که ساختن چنین تصویری با فتوشاپ خیلی وقتگیره ولی اصلا قبول ندارم که وقت تلف کردنه!

آخرشم بگم که من قبول دارم که اصول طراحی چنین تصاویری فتوشاپ نیست ولی طبق همون تصویری که توی پست قبلی هم گذاشتم معلوم میشه که فتوشاپ هم میتونه همچین کاری رو انجام بده (قابل ذکره که اون تصویر توی پست قبلی اگه توسط یه فردی که فتوشاپ بلده بخواد ساخته بشه کمتر از 15 دقیقه وقتشو می گیره!!)

جدیدترین ارسال ها

بالا