این کار تو فلش می شه یا نه ؟

:tavajoh:سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم تو صفحه ی فلش ما که(exe) است می شه یه قسمتی از اون ، محتوای یه پوشه لود شه دقت کنید گفتم پوشه و اگه تعداد فایل های درون آن زیاد بود اسکرول بخوره در ضمن فایل های داخل پوشه ای که لود شده قابل کپی کردن باشه
می خواستم عکسش رو بذارم که نمی دونم چطور باید آدرسشو بدم آخه عکس توسیستم منه و تو سایتنیست (کجا بایدبذارم )
راستی میلاد بانوی صبر حضرت زینب سلام الله علیه مبارک باد

دوستان عزیز سلام
با توجه به سوال اول که تو فلش جواب بدست نیاوردم اما با کمک شما و یه سرچ و هلپ فلش با توجه به geturl
حل شد و کد:
getURL(110, "_blank");
110=نام پوشه کنار فایل exe است
از همه ممنون
تولد بانوی صبر گرامی باد

سلام biodread عزیز این کار به من جواب داد منظورت اینه که تو همه سیستم ها جواب نمیده یا اگر الآن جواب داده دیگه رو همه سیستم ها جواب می ده
از توجهت ممنون

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

آره .

چرا شما با يك فايل Bat پروژتو نمي بندي ؟

هم آموزشش هست هم نمونه البته اين نمونه براي اجراي فايلهاي PDF !!!

موفق باشيد

BioDread

Banned
سلام biodread عزیز این کار به من جواب داد منظورت اینه که تو همه سیستم ها جواب نمیده یا اگر الآن جواب داده دیگه رو همه سیستم ها جواب می ده
از توجهت ممنون

ببین نمیدونم دقیقا از چیه
ولی بز موقع ها IE باز میشه به جای پوشه و یا اصلا اجرا نمیشه
در کل bat از همه بهتره!

سلام به همه دوستان عزیز
من کدی که pdf رو باز کنه دارم
@echo off
start pdfname.pdf
exit
و به جای pdfname.pdf فقط اسم پوشه رو گذاشتم ولی نشد می شه کمک کنید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما براي اينكار كد :

PHP:
start pdfname.pdf

رو در NodPad كپي كنيد و بجاي pdfname.pdf نام فايل PDF رو بزاريد و با پسوند Bat ذخيره كنيد البته در اينجا من اسم فايل Bat رو

گذاشتم File.bat حواستون باشه

و فايل Bat رو همراه با فايل PDF كه قراره باز بشه رو در يك پوشه بنام fscommand قرار دهيد

تا اينجا ديگه فكر نكنم مشكلي داشته باشيد ؟؟؟

بعد برنامه فلش رو باز كنيد و يك دكمه بسازيد و در قسمت اكشن دكمه كد :

PHP:
on (release) {
	fscommand("exec", "File.bat");
}

رو بزاريد و بعد از فلشتون خروجي بگيريد شما هم مي تونيد از فلش خروجي EXE داشته باشيد هم SWF ولي شما با پسوند

SWF ذخيره كنيد و بعداز ذخيره شدن SWF رو اجرا كنيد و گزينه File >> Create Projector رو انتخاب كنيد

با اينكار فايل SWF تون به EXE تبديل ميشه

توجه : حتما بايد فايل فلش شما به EXE تبديل بشه

توجه : فايل EXE كه ساختيد حتما بايد كنار پوشه fscommand كه فايلاتون داخلش هستن باشه

ديگه فكر نكنم ديگه مشكلي باشه .

مشكلي بود بگيد براتون نمونه هم مي زارم

پوشه
سلام دوست عزیز من که نمی خوام فایل باز کنم می خوام فولدر(پوشه )باز کنم وبا geturl به راحتی می شد که گفتین قاطی می کنه حالا این نمونه pdf رو گذاشتم که بگم به جای کل عبارت pdfname.pdf فقط نام پوشه ام را گذاشتم ولی نشد
اگه می شه توضیح بدید که کد رو باید عوض کنم یا همین خوبه تغییرات می خواد
با تشکر دوست عزیز

Avang2005

مدیر انجمن
نمونه

سلام دوست من

براي پوشه هم به همين روال برو

شما كد :

PHP:
start NameFolder

را در NodPad كپي كنيد و بجاي NameFolder اسم پوشتون بزاريد و با پسوند Bat ذخيره كنيد

حالا اون پوشه اي كه مي خوايد باز بشه رو درون پوشه fscommand قرار بديد

يعني پوشه NameFolder و فايل Bat كه ساخته شده رو در فولدر fscommand قرار بديد

حالا فلش رو باز كنيد و مثل مثالي كه بالا زدم انجام بديد

فكر نكنم ديگه مشكلي باشه

فقط دوباره ميگم فايل SWF بايد حتما به EXE تبديل بشه وگر نه فايل شما جواب نمي ده ( آموزششو بالا دادم )

موفق باشيد

اينم نمونه :

پیوست ها

• fla.zip
    4.9 کیلوبایت · بازدیدها: 176

manjo1359

New Member
سلام داداش
من فایل flaشما رو دیدم و درست کار می کرد اما نمی دونم چرا وقتی همین روش رو من در فایل خودم اجرا می کنم جواب نمی ده و فایل PDF رو اجرا نمی کنه. از طرفی فایل من حدود 2 مگ میشه می تونم بفرستم یه نگاهی بندازین؟

smmousazadeh

Well-Known Member
دوستان عزیز سلام
با توجه به سوال اول که تو فلش جواب بدست نیاوردم اما با کمک شما و یه سرچ و هلپ فلش با توجه به geturl
حل شد و کد:
getURL(110, "_blank");
110=نام پوشه کنار فایل exe است
از همه ممنون
تولد بانوی صبر گرامی باد

این کد تو پلیرهای پایین جواب میداد ( اگر اشتباه نکنم) و امکان داره به هم بخورهو در ضمن فقط هم jتو فایلهای exe جواب میده

hamidhp

Active Member
با کد fscommand کار می کند ولی مثلاً اسم پوشه را gift که می گذارم ، پشت سرهم Dos اجرا می شود
چرا؟!!!

m0hsen.a

Member
سلام دوست من

شما براي اينكار كد :

PHP:
start pdfname.pdf

رو در NodPad كپي كنيد و بجاي pdfname.pdf نام فايل PDF رو بزاريد و با پسوند Bat ذخيره كنيد البته در اينجا من اسم فايل Bat رو

گذاشتم File.bat حواستون باشه

و فايل Bat رو همراه با فايل PDF كه قراره باز بشه رو در يك پوشه بنام fscommand قرار دهيد

تا اينجا ديگه فكر نكنم مشكلي داشته باشيد ؟؟؟

بعد برنامه فلش رو باز كنيد و يك دكمه بسازيد و در قسمت اكشن دكمه كد :

PHP:
on (release) {
    fscommand("exec", "File.bat");
}

رو بزاريد و بعد از فلشتون خروجي بگيريد شما هم مي تونيد از فلش خروجي EXE داشته باشيد هم SWF ولي شما با پسوند

SWF ذخيره كنيد و بعداز ذخيره شدن SWF رو اجرا كنيد و گزينه File >> Create Projector رو انتخاب كنيد

با اينكار فايل SWF تون به EXE تبديل ميشه

توجه : حتما بايد فايل فلش شما به EXE تبديل بشه

توجه : فايل EXE كه ساختيد حتما بايد كنار پوشه fscommand كه فايلاتون داخلش هستن باشه

ديگه فكر نكنم ديگه مشكلي باشه .

مشكلي بود بگيد براتون نمونه هم مي زارم

سلام
ببینید من این کارو کردم.. یعنی الان همین مراحل رو رفتم و اون کدی که شما فرمودی رو توی مرحله ی کلیک یک کلید قرار دادم اینم کدش:
btmofmusic.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToGoToAndPlayFromFrame_31);

function fl_ClickToGoToAndPlayFromFrame_31(event:MouseEvent):void
{
on (release) {
fscommand("exec", "pp.bat");
}
}

ولی errore میده. فکر کنم واسه اینه که این نباید داخل function باشه هست. بهم بگین باید چیکار کنم. اینم پیغام خطاش:
Scene 1, Layer 'Actions', Frame 86, Line 32 1086: Syntax error: expecting semicolon before leftbrace.

راستی لازمه که اینو هم بگم که مناز action script 3.0 دارم استفاده می کنم

آخرین ویرایش:

m0hsen.a

Member
سلام دوست من

براي پوشه هم به همين روال برو

شما كد :

PHP:
start NameFolder

را در NodPad كپي كنيد و بجاي NameFolder اسم پوشتون بزاريد و با پسوند Bat ذخيره كنيد

حالا اون پوشه اي كه مي خوايد باز بشه رو درون پوشه fscommand قرار بديد

يعني پوشه NameFolder و فايل Bat كه ساخته شده رو در فولدر fscommand قرار بديد

حالا فلش رو باز كنيد و مثل مثالي كه بالا زدم انجام بديد

فكر نكنم ديگه مشكلي باشه

فقط دوباره ميگم فايل SWF بايد حتما به EXE تبديل بشه وگر نه فايل شما جواب نمي ده ( آموزششو بالا دادم )

موفق باشيد

اينم نمونه :

سلام
ببینید من این کارو کردم.. یعنی الان همین مراحل رو رفتم و اون کدی که شما فرمودی رو توی مرحله ی کلیک یک کلید قرار دادم اینم کدش:
btmofmusic.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToGoToAndPlayFromFrame_31);

function fl_ClickToGoToAndPlayFromFrame_31(event:MouseEvent ):void
{
on (release) {
fscommand("exec", "pp.bat");
}
}

ولی errore میده. فکر کنم واسه اینه که این نباید داخل function باشه هست. بهم بگین باید چیکار کنم. اینم پیغام خطاش:
Scene 1, Layer 'Actions', Frame 86, Line 32 1086: Syntax error: expecting semicolon before leftbrace.

راستی لازمه که اینو هم بگم که من از action script 3.0 دارم استفاده می کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا