این چه نرم افزاریه؟؟؟!

amirz1376

Well-Known Member
سلام

کسی میدونه این نرم افزار چیه.من که فک میکردم پیکسار با مایا انیمیت میکنه :shock: حالا شایدم مایا باشه که یکم شخصی سازی شده .ولی بیشتر منو یاد مکس میندازه . شایدم پلاگینه.

پیوست ها

• toy story 3.jpg
    toy story 3.jpg
    127.4 کیلوبایت · بازدیدها: 68

amirz1376

Well-Known Member
ممنون
نرم افزار دیگه ای هم هست که پیکسار استفاده میکنه بجز مایا؟

ممنون

rainbmaya

Active Member
نرم افزارهایی هم دارن که برای VFX استفاده میکنن ولی اطلاعات کاملی ازشون بیرون ندادن. موتور رندر Renderman هم که پولی موجوده. جدیدا برای مدل هم از یه نرم افزار جدید استفاده میکنن. همه اینها بر پایه مایا و هودینی پیاده سازی میشن. تو نت جستجو کنید اطلاعات کاملی پیدا میکنید. معمولا شرکتها برگ برنده اشون استفاده از نرم افزارها و پلاگینهاییه که یا خودشون مینویسن و توسعه میدن و یا زیاد لو نمیدن که چی استفاده میکنن. تو پشت صحنه فیلمها هم شما فقط نرم افزارهای اصلیو میبینید و پلاگینها و چیزای دیگه رو نشون نمیدن. با کارکنانشون هم قرارداد حفظ اسرار امضا میکنن که مادامالعمره!

amirz1376

Well-Known Member
این پلاگینا چه قدر تاثیر دارن؟کاریکه اینا میکنن چه قدر با انیماتورایی که بدون اینا انیمیت میکنن فرق داره؟

مثلا رندر رندر من با آرنولد چه قدر فرق داره؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام اساتید کاملا توضیح دادن
اون ها برای خودشون سیستم های خاصی دارند و این نرم افزار های بسیار قوی و خاص می طلبه
رندر منی هم که در اختیار عموم قرار دادن قطعا با اونی که خودشون استفاده میکنن فرق میکنه و هیچکی دوست نداره برگ برندش لو بره !
این نرم افزار بالا هم برای استفاده و تصحیح از Mocap ــه ، من عین اینو دیدم اون پنل های کنار مخصوص خطاگیری بود و انیمیت ...
موفق باشی

rainbmaya

Active Member
ببخشید دوست من ولی اصلا از موشن کپچر استفاده نمیکنن. برو توضیح ماریونتو بخون ببین چرا طراحیش کردن...

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ببخشید دوست من ولی اصلا از موشن کپچر استفاده نمیکنن. برو توضیح ماریونتو بخون ببین چرا طراحیش کردن...

سلام بنده گفتم چیزی شبیه این ، گفتم نمیدونم این بوده یا نه من توی Behind The Scene انیمیشن Wrack It Ralph دیدم
:rose:

amirz1376

Well-Known Member
کسی نگفت چقدر این پلاگین ها تاثیر دارن من یه جا خوندم که رندر من سرعتش خیلی عالیه و دیگه مزیت آنچنانی نداره .درسته؟(من که فک نمیکنم)
بچه ها کسی لینک مایا 2009 رو داره ؟ اگه میشه اینجا بزارید هر چی میگردم پیدا نکردم.اگه میشه لینک رندرمنشم بزارید یه تستی باش کنیم .:green:

خیلی 1000x ممنون:rose:

بعد اگه من بخوام مایا 2009 رو نصب کنم باید 2013 رو پاک کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا