این پرتال را میخوام!!

izone

Active Member
درود بر همه.

شاید خیلی از شما تارنمای http://www.sxc.hu/ را دیده باشید. میشه در آن عضو شد و از عکسهای با کیفیت بالای آنجا پس از عضویت استفاده کرد. همچنین میشه بعنوان عضو عکسهایی با کیفیت بالا آپلود کرد که پس از تایید مدیران در دسترس اعضای دیگر در گالری شما قرار میگیرند. و بسیاری امکانات دیگر...

من دنبال یک همچین پرتال یا برنامه ای چه رایگان و چه پولی میگردم. اگر کسی سراغ داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

با سپاس

J4vad

Member
با سلام فرهاد جان

اگر به عنوان يك ماژول در يك سيستم باشه خوبه ؟
پسوند هاي AVi و Mpeg و ... رو هم پشتيباني مي كنه
فارسي يا انگليسي ؟!
ما يك نمونه كامل رو در حال فارسي كردن هستيم

Rating و Print و Comments هم داره و ارسال به عنوان كارت پستال

البته 10 $ پولش بود كه با موافقت مديريت سايت قرار براي ايراني هاي عزيز مجاني فارسي شه

يا حق .

آخرین ویرایش:

VAHID216

مدیر بازنشسته
من شبیه این رو پیدا نکردم ولی یه چیزی نسبتا مشابه این هست. به نام K rate . توضیحاتش :
کد:
K-Rate is the most advanced Hot Or Not type image rating script available on market today. Actually it is more than just a simple image rating - it is more like a community script and we could even call it a dating script.

Image Rating Site Out Of The Box!

Dating oriented image rating site
Community features - forums, chat, personal blogs, private messaging system
Support for paying memberships
Extremely flexible
Easy to customize
Quick to setup
4 editions to choose from!
البته می شه قابلیت rate اون رو غیر فعال کرد . اگر این بدردت می خوره لینکش رو برات بفرستم.:)

izone

Active Member
Javad-Killer دست شما درد نکنه دوست گرامی.

اینرا هم زمانیکه زحمت کشیدید و آماده کردید حتما آزمایش میکنم. ولی بیشتر نظر من روی یک پرتال جداگانه است. خیلی دنبالش هستم.

بهر حال امیدوارم که همیشه موفق باشید و چشم براه این ماژول خوب شما هستم.

وحید جان از مهر شما هم ممنونم. این اسکریپت که من میخوام یک چیزی تو این مایه ها است ولی این امکان دریافت فایل با کیفیت بالا و ... را نداره. اگر اسکریپت دیگری دارید یا پیدا کردید ممنون میشم که خبر بدید.

VAHID216

مدیر بازنشسته
خواهش می کنم ولی خودم هم دنبال همچین سیستمی هستم ولی تنها چیزی که گیرم اومد سیستم اوپن سورس gallery 2 بود .

izone

Active Member
ممنون از کمک شما. ولی همانجور وحید جان هم گفتند هیچ کدام از گالری های موجود بدرد این کار نمیخوره. فکر کنم آخرش هم باید سفارش ساخت بدم!

majid2x

Active Member
شاید با کامپوننت های مامبو بشه ! ناامید مشو
صبر کن ...
چرا دلت می خواد الکی پول بدی ؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا