این لایه ماسک دقیقا چه عملکردی داره؟

سلام ،

لایه بک گراند رو با یک رنگ سبز پر کنید ، حالا یک ماسک سفید بهش بدید هنوزم سبز دیده میشه تا اینجا درست ، گفته شده در ماسک ها جاهای سفید حفره ها هستند که هر چیزی در زیرش باشه رو نمایش میده و چون اینجا لایه زیری سبز رنگه ، رنگ سبز رو نشون میده تا اینجا درست ، ولی حالا بیاید به جای اون ماسک سفید یک ماسک مشکی بزارید ، چرا لایه Transparent نمایش داده میشه؟

حالا در سند جدید لایه بک گراند رو با رنگ سبز پر کنید ، هیچ ماسکی بهش اضافه نکنید ، یک لایه جدید ایجاد کنید و با رنگ آبی پر کنید ، یه ماسک سفید بهش بدید تا اینجا رنگ ابی دیده میشه درست ، خب الان همینطور که روی لایه ماسک سفید رنگ هستید با یک براش مشکی رنگ بزرگ یک خط بکشید چرا رنگ سبز لایه زیری نشون داده میشه؟

لطفا روشن کنید قضیه چیه ، من که گیج شدم

MOSTAFA

کاربر فعال
لایه ی ماسک چیزی مثل ابزار پاک کن هست، وقتی شما قسمتی از یک لایه ی ماسک رو سیاه میکنید اون لایه در قسمت های سیاه شده پاک و مخفی شده...اما تفاوت اون با ابزار eraser این هست که شما میتونید قسمتی رو که قبلا پاک یا مخفی کردید دوباره با سفید کردن در لایه ی ماسک نشان دهید... وقتی شما صفحه ی آبی رو ماسیک میکنید قسمت های سیاه شده پاک شده و لایه زیرین که سبز هست رو نشون میده، وقتی هم که لایه ی سبز رو درلایه ی ماسک سیاه میکتید چون در زیر آن لایه ی دیگری نیست به لایه ی سبز بعد از پاک شدن به صورت transparent نمایش داده میشه

با تشبیهی که ارائه کردید کاملا روشن شدم ، ممنونم ، فقط یک مشکل دیگه همین الان پیش اومد ،
لایه بک گراند رو به لایه معمولی تبدیل کنید و با رنگ سبز پر کنید و یک ماسک سفید برای این لایه تعریف کنید .
یک لایه دیگه روی لایه بک گراند ایجاد کنید و با آبی پر کنید بدون لایه ماسک
حالا با براش مشکی روی ماسک لایه بک گراند بکشید طبیعتا باید ترانسپارنت نمایش داده بشه که نمیشه فقط زمانی که چشم لایه آبی رو بر میدارم این کار انجام میشه ، نگه لایه بک گراند پایینتر نیست؟ لطفا توضیح بدهید
با تشکر/.

the_king

مدیرکل انجمن
با تشبیهی که ارائه کردید کاملا روشن شدم ، ممنونم ، فقط یک مشکل دیگه همین الان پیش اومد ،
لایه بک گراند رو به لایه معمولی تبدیل کنید و با رنگ سبز پر کنید و یک ماسک سفید برای این لایه تعریف کنید .
یک لایه دیگه روی لایه بک گراند ایجاد کنید و با آبی پر کنید بدون لایه ماسک
حالا با براش مشکی روی ماسک لایه بک گراند بکشید طبیعتا باید ترانسپارنت نمایش داده بشه که نمیشه فقط زمانی که چشم لایه آبی رو بر میدارم این کار انجام میشه ، نگه لایه بک گراند پایینتر نیست؟ لطفا توضیح بدهید
با تشکر/.

لایه ها از پایین به سمت بالا ترسیم می شوند، اگر در لایه های بالاتر موقعیتی رو بصورت کامل با یک رنگ Solid بپوشانید
دیگه اهمیتی نداره که در لایه های زیرین چه وضعیتی وجود داره. الان در لایه آبی شما با رنگ آبی کل صفحه را پوشانده اید،
و چون ترسیم لایه آبی در Mode نرمال و 100% انجام میشه، هیچ لایه های زیرین هیچ تاثیری روی آن ندارند.
اما فرضا اگه در لایه بالاتر (آبی) Mode نمایش رو از Normal به وضعیتی مثل Color Burn تغییر دهید اونوقت لایه های
زیرین هم در نتیجه موثر خواهند بود.

جدیدترین ارسال ها

بالا