سلام دوستان ممنون میشم بگین فونت این متن دقیقا چیه : به نظرم بیشتر به B Titr شبیهه نه ؟
V.Valizadeh9 Well-Known Member Jan 23, 2012 #1 سلام دوستان ممنون میشم بگین فونت این متن دقیقا چیه : به نظرم بیشتر به B Titr شبیهه نه ؟
main Well-Known Member Jan 24, 2012 #2 سلام وحید جان خوبی؟ نه تیتره نه بی تیتر. ولی از همین خانوادس. بذار یه نگاهی تو فونتام بندازم خبرشو می دم.
سلام وحید جان خوبی؟ نه تیتره نه بی تیتر. ولی از همین خانوادس. بذار یه نگاهی تو فونتام بندازم خبرشو می دم.
main Well-Known Member Jan 24, 2012 #4 mohammad50 گفت: زر b کلیک کنید تا باز شود... نه داداش رز هم نیست.
V.Valizadeh9 Well-Known Member Jan 24, 2012 #5 main گفت: سلام وحید جان خوبی؟ نه تیتره نه بی تیتر. ولی از همین خانوادس. بذار یه نگاهی تو فونتام بندازم خبرشو می دم. کلیک کنید تا باز شود... سلام امین جان خوبم،مرسی تو خوبی ؟ فکر کنم فهمیدم : Zar Mazar ممنون
main گفت: سلام وحید جان خوبی؟ نه تیتره نه بی تیتر. ولی از همین خانوادس. بذار یه نگاهی تو فونتام بندازم خبرشو می دم. کلیک کنید تا باز شود... سلام امین جان خوبم،مرسی تو خوبی ؟ فکر کنم فهمیدم : Zar Mazar ممنون
V.Valizadeh9 Well-Known Member Jan 24, 2012 #6 دوستان این فونت Zar Mazar هست اما فونتی که من دارم فقط حالت Bold هست! ممنون میشم راهنمایی کنین
.Mohsen. Member Jan 24, 2012 #7 بفرما داداش . زر هم Bold و هم Regularش پیوست ها zar.zip 53.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1