این عکس گیجم کرده ه ه ه

kioosk

New Member
این عکس منو گیج کرده وقتی اونو بزاریذ تو پی ام یاهو بعد آیکون مسنجر رو ببینید شکلش عوض میشه در صورتی که هر عکسی بزارید تو پی ام باید بره تو آیکون یاهو . هرچی هست سره همین نقطه چین هاشه ولی کلن بکگراندش چی میشه پس همون قلب رو میگم . راهشو به منم یاد بدید

پیوست ها

• a.png
    a.png
    20.8 کیلوبایت · بازدیدها: 71

EMIRATES

Active Member
من هم توش مونده بودم

همین الان فهمیدم.

از قضا یاهو میاد یکسری رنگ مشخص رو برای لوگو که تو این عکس تبدیل به لوگو کوچیک میشه انتخاب میکنه.

اگه شما بیاین یکم خوب نگاه کنین میبینین که پشت این قلب یه دونه شکلک یاهو هست.

این کارو یک برنامه میکنه که الان براتون پیداش میکنم.

با تشکر.

آخرین ویرایش:

Dark-M4N

Member
....

اين برنامه رو دانلود كن، از گيجي درمياي عزيز :cool:

موفق باشي

آقای نمیدونم اسمتون چیه درست ولی چجوری این عکس آواتاره با اون فسقلی ترکیب شده؟:sad:

این برنامه که شما دادین تحت وبش هم هست ولی کلآ این تصاویر چگونه ترکیب میشن جای سوال داره(بازم با فوتوشاپ و اینا منطقی ولی با PHP زیاد نه)

سر همه رو درد آوردم

موفق باشید:rose:

memol_515

Active Member
كي گفته اينكار با فتوشاپ انجام شده؟

اتفاقا با php بسيار منطقي تر به نظر مياد تا با فتوشاپ. هرچي باشه،با php باز ميشه يه نيمچه برنامه اي نوشت !

اين برنامه رو با هر زبون برنامه نويسي كه بتونه با پيكسلها كار كنه (همه زبونهاي برنامه نويسي ميتونن!) ميشه ساخت.

كاري هم كه ميكنه، اينه كه پيكسلهاي عكس دوم رو جوري رديفي توي پيكسلهاي عكس اول جاگذاري ميكنه كه وقت نمايش، به جاي پيكسلهاي اولي، پيكسلهاي جايگذاري شده توي اون نمايش داده بشن !

خوب اينا همش برنامه نويسي ميشه. اما اصلا كار سختي نيست. با برنامه هاي شي گرا هم كه بسي راحت تر تره !

آقای نمیدونم اسمتون چیه درست
من خانوم ئه ممول هستم. شما هر چي دوست داشتي صدام كن :D

موفق باشي.

Dark-M4N

Member
Ans

كي گفته اينكار با فتوشاپ انجام شده؟

اتفاقا با php بسيار منطقي تر به نظر مياد تا با فتوشاپ. هرچي باشه،با php باز ميشه يه نيمچه برنامه اي نوشت !

اين برنامه رو با هر زبون برنامه نويسي كه بتونه با پيكسلها كار كنه (همه زبونهاي برنامه نويسي ميتونن!) ميشه ساخت.

كاري هم كه ميكنه، اينه كه پيكسلهاي عكس دوم رو جوري رديفي توي پيكسلهاي عكس اول جاگذاري ميكنه كه وقت نمايش، به جاي پيكسلهاي اولي، پيكسلهاي جايگذاري شده توي اون نمايش داده بشن !

خوب اينا همش برنامه نويسي ميشه. اما اصلا كار سختي نيست. با برنامه هاي شي گرا هم كه بسي راحت تر تره !

من خانوم ئه ممول هستم. شما هر چي دوست داشتي صدام كن :D

موفق باشي.

خوب ببخشید خانوم ئه ممول،چرا میزنی حالا؟:cry::sad:
میشه احیانن یه سوال بکنم؟

شما چه زبانی کار کردی؟

اگه همچین برنامه نوشتی هوای مارو هم داشته باش بزار الگو بگیریم(اگه هم ندادی حداقل الگوریتمشو بگویید(!)):D

اینی هم که من گفتم با فتوشاپ این بود که یکی از دوستام میگفت که وارد هم بود

حالا نمیدونم راست میگفت یا ......!

در هر صورت ممنون از زدنتون چیز یعنی ممنون از پاسخ گوییتون

با تشکر

موفق باشید:rose::rose:

memol_515

Active Member
اي بابااااا ! من كه مهربونم.

اينو كه من ننوشتم عزيز. اما ميدونم الگوريتمش چيه. ميگم با برنامه هاي object oriented راحت تر نوشته ميشه، چون اينجا همش با پيكسل كار داريم. زبون c و اينا واقعا آدم رو صاف ميكنه. چند نمونه اي هم كه توي نت ديدم يا با #c بود يا با Vb

اما فقط الگوريتمشو ميدونم ! در حد فلوچارت ! :دي
كه هموني بود كه بالا گفتم.

دستوراتي كه بايد استفاده شه رو بايد بشينم پشت برنامه و بنويسم كه بفهمم چي هابايد استفاده شه. از بچه هاي برنامه نويس بپرسي زودتر جواب ميگيري.ديگه هرچي باشه اونا اين دستورات رو حفظ اند.

اصل كار اينه كه، شما يك پيكسل عكس دوم رو ميگيري (8 بيت ئه!) و توي 8 تا پيكسل متوالي ئه عكس اولي قرار ميدي! خوب، اينجوري چي ميشه؟ عكس اولت مشخص نيست كه چه بلايي سرش اومده:دي
اما موقعه نمايش، بهش ميگي 8 پيكسل به 8 پيكسل عكس رو اسكن كن، بعد نمايش بده:دي (زيادي الگوريتمي شد اينجاش:دي)

يااينكه مثلا ميگي بيت اول هر بايت ، يا بيت آخر هر بايت رو بخون !

الگوريتمي از خودم ساختم ها ! اما مطمئنم روش كار اينجوريه.

حالا باز از چند تا از دوستاي حرفه‌ايم ميپرسم، اگه جواب ديگه اي دادن، ميگم !

موفق باشي عزيز.

جدیدترین ارسال ها

بالا